Rokotteet ja ylösnousemus

Noniin, puhutaan sitten erittäin kuumasta aiheesta Maapallolla…

Voi paska.

Kyllä, taas rokotteista. Me olemme vaikuttuneita teidän energeettisestä puhdistautumisesta kaikesta siitä pelosta ja ohjelmoinnista rokotteisiin liittyen. Rokotteet ovat olleet teille suuri ’herättäjä’, ja mitä kuumempaa väittely aiheesta on, sitä vähemmän se itse asiassa vaikuttaa teihin. Kaikki tämä on metabolisoitunut auttamaan teitä heräämään nopeammin ja syvemmin. Kaikki aiheet tai ’uhat’ eivät tee näin. On joitain, jotka ovat esiohjelmoitu sielun matkalle tekemään niin syvää työtä, ja rokotteet ovat olleet sitä alusta alkaen, jo ennen kuin olitte tietoisia mitä oikein tapahtuu. Joten kun kaikki puhuivat rokotteita ja keskittyivät niihin, se vahvistaa sitä vaikutusta henkisen kasvun mielessä. Sielunne tietää milloin on ’toiminnan aika’ ja alkaa avata kaikkia lukkoja salatuista voimista ja muistoista…

Niin, mitä haluatkaan tuoda tietooni rokotteisiin liittyen?

Miten tämä pimeyden agenda on ohitettu ja muutettu valon agendaksi…

Hyvä on, jatka…

Ennen kuin syvennymme siihen mitä tapahtuu, haluamme selkiyttää jotain. Jotkut valotyöntekijät ilmaisevat että rokote ei voi vahingoittaa heitä, koska rokote on energian taajuus ja he ovat sellaista myös, ja käyttämällä intention voimaansa heidän orgaaninen värähtelytaajuutensa on vahvempi ja he kumoavat kaikki rokotteen negatiiviset vaikutukset. Ja me haluamme sanoa, että KYLLÄ, teknisesti ottaen, tämä on totuus ja realiteetti. Tälle lausunnolle on kuitenkin syvempi TOTUUS. Sillä ei ole kuitenkaan merkitystä suurelle osalle sieluja planeetalla tällä hetkellä, jotka ovat unessa ja eivät ole tietoisia omista energiakentistään. Jopa valotyöntekijöille sellainen on voimakas initiaatio siirtyä tämän totuuden “tietämisestä” sen “todeksi elämiseen”, kun rokote konkreettisesti virtaa heidän suonissaan ja siirtyy heidän soluihinsa. Tämä menetelmä saattaa toimia pitkälle edistyneiden valotyöntekijöiden kanssa, mutta se ei toimi suurilla massoilla. Ja se on sekä harhaanjohtavaa että vaarallista ilmaista tämä metafyysinen totuus kaikille kansoille, jotka eivät ole vielä initioituneet omaan sisäiseen voimaansa ja sielun olemukseen.

No mikä sitten on juju näiden rokotteiden ja ylösnousemuksen kanssa? Mitä voi tapahtua?

Me emme ennusta mitä tulee tapahtumaan. Mutta me kerromme tämän: on monia, monia, monia sieluja, jotka ovat sitoutuneet murtamaan hypnoottisen otteen, joka rokoteagendalla tällä hetkellä on. Tulee olemaan tietovuotajia. Tulee olemaan sieluja, jotka ovat sitoutuneet jättämään tämän Maan taaksee, julkisesti ’kuolemaan’, rokotteiden takia, ja se tulee aiheuttamaan suuren jälkivaikutuksen maailmassa.

Kuinka suuresta kansanosasta me puhumme tässä?

Jälleen kerran, me emme ennusta teille mitään. Ennusteet enemmän tai vähemmän vievät teiltä valtaa pois olettamalla, että tarvitsette ulkoista informaatiota etukäteen jotta voisitte käsitellä mitä tahansa tulevaisuuden tilannetta. Mutta teillä ei ole tarve. Kaikki vastaukset ovat jo sisällänne ja ne aktivoituvat tarpeen mukaan, siten kuin te olette sielutasolta ohjelmoineet. Te ette kaipaa ulkoisia lähteitä tälle tietämykselle tai luottamukselle omaan voimaanne. Te ilmennätte kaikkein korkeinta oman itsenne olemusta ja nyt-hetkeä. Kaikki muu seuraa perästä.

Okei, ette anna mitään prosenttilukuja… mutta miten muuten voi olla mahdollista kuvata sitä kontekstia mistä te puhutte?

Prosentit eivät merkkaa, eikä niitä ole ’kiveenhakattu’. Kyllä, me sanomme että on sielusopimuksia, jotka ovat omistautuneet tälle asialle ja vapauttamaan ihmisperhe tämän pimeän agendan ikeestä. He tulevat olemaan olentoja, jotka ovat systeemin SISÄLLÄ aivan yhtä paljon kuin he ovat systeemin ulkopuolella. Pahantekijät itse tulevat astumaan esiin. Te tulette näkemään.

Kaunista. Mitä muuta?

Rokote teknologiana ei ole läpikotaisen ’paha’ tai pahantahtoinen, Nala. Tunnut menevän sille kannalle johtuen omista menneistä rokotevammoistasi. Me haluamme sinun ymmärtävän tämän ja erottavan nämä kaksi toisistaan. On monia lääkäreitä ja tieteentekijöitä ja maallikkoja jotka ovat työskennelleet kovasti ja pitäneet rokotetta modernin tieteen ihmeenä, ja heidän perspektiivistään se on ollut totta tänä aikana, ja teidän tulee hyväksyä ja kunnioittaa sitä heidän valitsemana elämänkokemuksena ja heidän näkökulmanaan. Sovitaanko näin?

Kyllä.

Kun nyt tästä ollaan päästy yhteisymmärrykseen, me haluamme myös sanoa, että tämä tietty rokote on tahrattu pimeämmillä energioilla ja agendoilla. Tämä ei ole teille uutta tietoa. Mutta tämä saa suuremman merkityksen ja kontekstin kun mietitte Maapallon rinnakkaista aikalinjaa, jossa ihmiset on massarokotettu samanlaisella pahantahtoisella teknologialla ja Maapallon valo on himmennyt. Tämä oli erittäin käänteentekevä kääntöpiste ihmiskunnalle tuolla aikalinjalla. Tämä oli se miten ihmiskunta sekaantui syvemmälle ja syvemmälle teknologiaan ja tekoälyyn, koska tuo sisempi valon olemus ja orgaaninen äly — eräänlainen kosminen napanuora — oli ‘tukittu umpeen’ ja niin syvemmät esoteeriset aistit hävisivät. Ja tekoäly keinotekoisilla onnellisuuden simulaatioilla otti vallan. Katsos Nala, ihmisilmentymä ei kestä kauaa, erityisesti kun siirrytään orgaanisesta tilasta synteettiseen tilaan, ilman että ainakin jonkin verran simuloidaan koko emotionaalista skaalaa. Ja näin simulaatiot tarjottiin. Kunnes simulaation ja tekoälyn ilmentämisestä tuli vanhentunutta ja tarpeetonta ihmisille. Se oli kuin siltateknologia, joka auttoi ihmiskuntaa madaltamaan itsensä tiheämpään ja tiheämpään ilmaisumuotoon, kunnes emootioiden simulointi oli tarpeetonta.

Ja rokotteet olivat tässä spiraalissa alaspäin suuressa roolissa?

Ne olivat massiivisessa roolissa.

Ja mistä minä tiedän, tai me kollektiivina tiedämme, että meitä ei olla ohjaamassa suoraan tuolle samalle aikalinjalle?

Koska, Nala, me käymme tätä keskustelua juuri nyt.

Okei. Selvä homma. Voisin edelleen valittaa mutta en aio nyt…

Voisit, ja me voisimme kommentoida kaikkea vlaitusta niin paljon kuin tarpeellista, mutta me aiomme kertoa sinulle jotain keskeistä informaatiota tässä NYT rokotteiden roolista ja ilmentymästä.

Tehdään niin.

Joten, muistatko keskustelumme tekoälystä luomassa varjouniversumeita (simulaatioita) Universumin sisällä?

Kyllä, toki.

Muistatko miten monta, monta, monta sielua jossain kohtaa ’imeytyy’ näihin simulaatioihin ja sitten he joutuvat ’raahaamaan’ itsensä ulos sieltä tai saamaan apua jotta heidät voidaan ’repiä’ sieltä pois?

Kyllä muistan.

No, me haluamme sinun pitävän noita simulaatioita kuin mustina aukkoina, kuin mustana jäänä. Et näe sitä etukäteen, sitten yhtäkkiä kun kävelet, jos et ole varovainen, jos et vanhasta kokemuksesta tiedä että musta jää on jotain mitä voi esiintyä maailmassa, astut sellaiselle, liukastut ja kaadut.

Okei, tuo kuva on aika selkeä mielessäni.

Riippuen kompastumisesta ja henkilön tilasta, sieltä nouseminen voi olla helppoa… tai se voi olla vaikeaa.

Selvä.

Miksi näin on mielestäsi, meidän esimerkkiä käyttäen?

Ehkä johtuen sielun ’kehon’ tilasta tuolloin kaatumisen aikaan. Mustalla jäällä, nuori ja sorja aikuinen tai lapsi ei välttämättä koe juurikaan mitään muuta kuin säikähdyksen. Hän voi pitää tasapainonsa helposti, kun taas vanhukselle, ehkäpä heikommilla luilla tai terveydellä, liukastuen jäällä voi käydä heikommin tai jopa kauheasti.

Aivan. Joten energeettisesti puhuen, se liittyy siihen mitä ’painolastia’ tai ’olosuhteita’ sielu tuo mukanaan sillä hetkellä kun se imetään ’simulaatioon’ tai kun se ’kaatuu jäällä’.

Selvä.

Me haluamme painottaa tätä ilmiötä, että se ei ole yhtä helppoa sielulle ’herätä’ sellaisesta simulaatiosta, ottaen huomioon kaikki ne vääristymät joita sillä on mukanaan tai ei ole. Jotkut sielut voivat ’herätä’ tästä tilasta nopeasti ja toiset sielut eivät voi. Siitä tulee väsytystaistelu niille.

Hitsi, kuulostaa kauhealta.

Sinähän sen tiedät?

Olenko minä ollut sieluna simulaatiossa pitkän aikaa?

Me voimme puhua enemmän elämästäsi Harmaana sellaisessa simulaatiossa toisella kertaa, Nala. Se on pitkä keskustelu eikä mitenkään mieluinen omasta näkökulmastasi.

Okei, selvä.

Joten, rokotteet toimivat tämäntyyppisenä simulaationa / mustan jään tilanteena.

Niin ylhäällä…

… kuin alhaalla.

Onko jokaisen sielun oma pyhä päätös valita se miten pitkälle simulaatiossa haluaa mennä?

Kyllä. Joillekin sieluille tämä on tapa pitkittää omaa paluuta takaisin valoon, aivan kuten olette tehneet toisissa elämissä / aikalinjoilla. Nämä sielun ilmaisut joutuvat turruttamaan omat ilmaisut/luomukset/traumat/varjot ennen paluuta takaisin valoon. Tässä ei ole mitään tuomittavaa. Lopulta kaikki sielut muistavat oman valonsa.

Joten se ei ole minun päätökseni tai kenenkään muunkaan sielun päätöks pakottaa muita sieluja välttämään rokotetta koska se on kuin valitsisi aikalinjan heidän puolestaan, valitsisi oppitunnit heidän puolestaan, pakottaen heille aikalinjaa jota sinä pidät parempana näille sieluille.

Erittäin hyvä pointti. Mutta on muita sieluja, joilla on yhtä paljon niinkutsuttua ’painolastia’, että jopa juuri ennen rokotteen ottamista he saattavat ’herätä’ siihen ja tajuta tilanteen. Se tulee olemaan aikamoinen shokki ja he eivät edes tajua mitä tapahtuu, mikä sai heidät lopettamaan sen mitä he aikoivat tehdä, mutta näitä kokemuksia tapahtuu.

Hienoa.

Eri sielut, tai sieluryhmät, ovat täällä Maapallolla kokemassa eri tyyppisiä arkkityyppejä ja ne ovat eri kriittisessä vaiheessa kehitystään. Joten on joitain sieluja jotka ovat suunnannäyttäjiä ja jotka ilmentävät arkkityyppiä. On toisia sieluja jotka ilmentävät parantamista. Monet sielut ovat täällä kokemassa ylösnousemuksen arkkityyppiä, yksilöinä, ja ihmiskollektiivina, planetaarisella tasolla. Ja sitten on sieluja jotka ovat täällä kokemassa pelastajan ja/tai pelastetun arkkityyppiä. Se on myös arkkityyppi, Nala.

Okei.

Jotkut sielut liukastuvat ‘mustaan jäähän’ valoa himmentävällä rokotteella. He ovat solmineet sopimuksen tulla muiden sielujen ’pelastamaksi’, Nala. Edistyneet valotyöntekijät liittyvät sitten yhteen ja luovat voimakkaan energiaparannuksen ja teknologioita, jotka ohittavat ja uudelleenharmonisoivat rokotevammasta kärsineet sielut takaisin täydellisyyteen ja heidän jumal-olemukseensa. Globaali rokoteuhka toimii suurena katalyyttina sellaisille kirkkaana loistaville sieluille, jotka liittyvät yhteen ja loihtivat tuhansia tapoja puhdistaa kehot rokotteen vaikutuksista jokaisella sielun ja kehon ilmaisun tasolla. Kaikkein vaikein parannus on parantaa rokotteen geenimanipulaatio. Se tulee olemaan viimeinen palapelin palanen — mutta se on keskeisin palanen — koska DNA on se missä ei-fyysinen (kosminen henki) ja fyysinen (maallinen keho) sulautuvat yhteen. Mutta DNA:n parantaminen kaikilla tasoilla on mahdollista, jopa sellaisen aggressiivisen hyökkäyksenkin jälkeen. Tämä tullaan pian saamaan selville. Se tulee olemaan merkittävä päivä Maapallon historiassa. Tällöin ihmiskunta tulee tuntemaan itsensä suvereenina ja vapaana.

Joten, sellainen vaadittu energiaparannus tässä tapauksessa on kuin ero siinä kun hätistellään kokonaista olentoa pois systeemistä (joka on varmasti edelleen hienoa) versus ’kannen laittaminen kiinni’ ja sisäisen valon painekattilan vääntäminen päälle jotta olento tuodaan samalla valoon.

Bravo, Nala. Me olemme tyytyväisiä että aistit tuon energian niin aikaisessa vaiheessa keskusteluamme. Juuri näin.

Koska siinä kohtaa me tiedämme sieluina ja yksilöinä ettei ole mitään mikä meitä voisi vahingoittaa, koska energeettinen aikomuksemme menee kaiken fyysisen ohi. Se on askel lähempänä tuota koskematonta jumalolemusta joita me todella olemme.

Mieti sitä iloa kun sielu siirtyy itsensä fyysisen todellisuuden orjana kokemisesta fyysisen todellisuuden mestariksi. Mikä lahja, eikö? Me emme halua antaa sitä vaikutelmaa että jokainen sielu joutuu kulkemaan tämän ‘mustan jään’ päältä jotta voimaantuminen olisi tehokas tai merkityksellinen koko ihmiskunnalle. Se voi loppujen lopuksi olla vain pieni osuus ihmiskunnasta. Koska kun on selvää, että rokote ’ei tee mitä sen pitäisi’ pimeyden agendan kannalta, heidän tulee luovuttaa. IHmiskunta on noussut kontrollimekanismien ja teknologioiden yli joita pimeyden agendalla on käytössään. He ovat ylittäneet nuo leikit ja temput ja manipulaatiot. Ihmiskunta on yhdistynyt Jumalolemukseensa.

Joten onko tämä se miten valo anastaa pimeyden agendan suuremmaksi hyväksi?

Jokainen sellainen haaste on, Nala. Jokainen haaste.

Se on mielenkiintoista. Aina siitä lähtien kun me aloimme keskustella tästä, olen tuntenut oloni rauhaisammaksi maailman rokotedraaman keskellä.

Koska yhdistyt Sieluperheeseesi ja korkeampaan itseesi, ’informaatiosi’ tulee korkeammalta taajuudelta ja näin myös näkökulma, mikä sallii sinun hälventää polariteetin paradigman sisältäsi.

Tarkoittaako se, että minun ei pitäisi osoittaa mieltä tai olla tässä aktiivinen?
Ei, me rohkaisemme jatkamaan sen tekemistä minkä koet asiaksesi ’3D-tasolla’. Mutta tee se ilman epätoivoa, koska nyt tiedät olevasi jumaolemusta eikä mikään voi heikentää tai vääristää tuota universaalia totuutta.

Ehkäpä meidän pitäisi perustaa valotyöntekijöiden kollektiivi, jotta voisimme kehittää näitä henkisiä teknologioita…

Et ole aktiivinen tässä. Se ei ole, tietyssä mielessä, osa polkuasi. Me mainitsemme sinulle sen nyt koska me tiedämme, että se on ollut mielessäsi ja sydämelläsi koko vuoden 2020.

Aikeenani on luoda ja liikkua kohti aikalinjaa, jossa mahdollisimman vähän sieluja on pakko ’uhrata’ jotta ihmiskunta heräisi, ja jotta valotyöntekijät voisivat nousta ja ’valmistua’ oman ylösnousemuksensa ja parannuskykyjensä initiaatioon.

Haluat kermat molemmista, sitäkö tarkoitat.

Kyllä, miksi ei?

Ei mitään syytä miksi ei voisi. Se on täydellistä ja jumalallista.

Joten, aikalinjat ilman pakkorokotuksia, ilman suurta tragediaa, sairautta ja kuolemaa, ilman että vapauksiimme matkustaa ja ilmaista itseämme elämässämme puututaan, niin että voimme tehdä kuten haluamme. SEN LISÄKSI korkein parannuspotentiaalimme ja jumal-olemuksemme aktivaatio, tietäen että vaikka sellaiset rokotteet ovat, olennaisesti, illuusiota ja irrelevantteja oman valon voiman vastassa… Niin nuo valotyöntekijät jotka sanovat että rokote on pelkkä taajuus, ovat oikeassa.

Kyllä, he ovat oikeassa. Mutta me emme suosittele tämän huutelua totuutena minareeteista. Kyse ei ole ihmisten rauhoittelusta ja että heidän puolustuksensa rokotteita vastaan saataisiin alas. Monet ’tavalliset’ ja ’sekulaarit’ ja ’ateistiset’ henkilöt kyseenalaistavat kaiken sen mitä tällä hetkellä on käynnissä. Joten rokoteagenda ’uhka’ ja ’mätä’ on kaunis herätys heille. Henkisen yhteisön viesti, että “rokotteet ovat vaarattomia koska kaikki on pelkkää värähtelyä” voi häiritä ja kumota sen luonnollisen prosessin, jota nämä henkilöt käyvät läpi heidän etsiessään totuutta rokotteista ja maailmasta yleensä.

Joten viesti on ainoastaan niin hyödyllinen ja relevantti kuin on tietoisuus, jonka kanssa se on linjassa ja valmis vastaanottamaan sitä.

Aina. Koska mikään ei ole tietoisuuden ulkopuolella, Nala. Se vain vaikuttaa siltä juuri nyt tässä aika/avaruuden säiliössä.

Huh. Niin paljon on käsitelty taas tänään, kuten aina.

Kyllä. Me iloitsemme kaikesta siitä mitä on kommunikoitu ja viestitty ja PARANNETTU ja OIOTTU. Koska, meidän tulee muistuttaa sinua kaunis sielu, että se ei koskaan ole yksinkertainen ’mentaalinen’ aktivaatio jota näiden sanojen kautta tapahtuu. Nämä sanat ovat korkealaatuisten, korkean taajuuden värähtelyjen merkkinä, jotka värisevät energiakenttäsi ja -kehosi läpi. Se on kuin sukeltaisi syvälle kaikkein kauniimpiin terapeuttisiin vesiin, ja sanat ovat kuplia jotka nousevat pinnalle. Niin paljon tapahtuu sinussa näinä hetkinä yhdessä. Otsasi paine on kolmannen silmän aktivaatiota. Se herää enemmän ja enemmän. Pane sanat merkille, ihana sisko. Tulet hämmästymään sitä missä tulet ’olemaan’ sielusi ja elämäsi ilmentymän ja ilmaisun kanssa vuoden päästä tästä. Ensi vuosi on merkittävää kasvua sinulle, rakas. Tämä vuosi oli kaiken sen pois siivoamista ja trimmaamista mikä ei palvellut sinua, joka imi sinusta ravinteita, joka pidätteli sinua. Kaikki vanha, ruttuinen, ikäloppu, tarpeeton. Olet puhdistanut GIGANTTISEN määrän tavaraa systeemistäsi. Tämä vuosi teki sinulle ihmeitä. Tykkäät pitää kirjaa fyysisistä ’jutuista’ joita olet saanut aikaan. Mutta me sanomme, että se mikä sielussasi on aktivoitunut tänä vuonna on paljon enemmän kuin mitä voit kuvitellakaan. Luota meihin tässä. Tämä vuosi oli merkkipaalu. Ja ensi vuonna astut omaan voimaasi. Se on pelkkää alkua. Tartu kiinni, kulta, sillä se on kaunis ja villi seikkailu sinulle. Se tunne kun on oma itsensä. Mikä kaunis paluu omaan sieluun ja omaan tehtävääsi se tuleekaan olemaan.

Odotan sitä.

Tuo on vähättelyä. Sinun tulisi NÄHDÄ miten oma energiakenttäsi sykkii ja säteilee tänä hetkenä ja kun pääset aina vain lähemmäksi sen manifestaatiota.

Onko vielä viimeisiä sanoja minulle kun lopetamme tätä eeppistä keskustelua rokotteista ja ylösnousemuksesta?

Kyllä. Tämä vuosi 2021 on ollut villiä koko ihmiskunnalle. Ja kuitenkin, maailman ’tullessa alas’ tai ’romahtaessa’ POIS omista illuusioistaan, riippuvuuksistaan, orjuudestaan, taloudestaan jne., SINÄ koet PÄINVASTAISEN VAIKUTUKSEN, jossa kaikki sellaiset ’romahdukset’ ulkomaailmassa ainoastaan katalysoivat sisäisiä totuuksia, tietoisuutta, kasvua ja heräämistä. Se voi olla, itse asiassa, varsin autuas kokemus. Anna sen olla sitä. Älä jänistä tästä. Älä pidä sitä ’vääränö’ tai ’tunteettomana’. Jokainen sielu suunnittelee oman projektionsa ja kokemuksensa ja ylösnousemuksensa. Tämä ei ole sinun vastuullasi tai heiniäsi. Se mitä olet tullut tänne tekemään on PITÄMÄÄN VALON TAAJUUTTA YLLÄ ENERGIAKENTÄSSÄSI JA ELÄMÄNKOKEMUKSESSASI NIIN HYVIN KUIN OSAAT. Kanavointi on tässä suuressa roolissa. Se tulee olemaan erittäin hedelmällistä sinulle. Ja tulet tukemaan muita heränneitä. Toinen juttu mitä me kerromme tässä on, että tapahtumat kehittyvät ja purkautuvat toinen toisensa jälkeen. Älä jää minkään yksittäisen ‘tapahtuman’ alle, sillä todennäköisesti jälleen toinen ‘tapahtuma’ odottaa jo tuloaan. Älä samaistu minkään narratiivin kanssa äläkä tee omia päätelmiäsi perustuen mihinkään mitä todistat ulkomaailmassa. Virittäydy sydämeesi, ja pysy neutraalina. Joskus ‘pimeimmät’ agendat, siltä se näyttää, tuovat esiin suurimmat heräämisen aallot. Esimerkiksi rokoteagenda, jos olisit tiennyt että rokoteagenda auttaa herättämään miljoonat sielut maailmassa kymmenen kertaa nopeammin kuin mitä he muuten olisivat tehneet, etkö olisikin iloinnut ja ymmärtänyt agendan suuremman roolin, joka on paljon suurempi kuin mikään matalan ulottuvuuden pyrkimys?

Kyllä. Mutta keskeistä on tietää varmasti milloin se menee överiksi… milloin?

Noniin, tässä ollaan taas, kellonlyömällä. Me ymmärrämme. Me emme voi antaa sellaista tarkkaa mittaa Maan aikamääreissä, Nala. Mutta me sanomme, että asiat nopeutuvat. 2021 ei tule olemaan vuosi jolloin asiat tulevat päätökseen. Tulee olemaan pieniä tyyniä hetkiä ja yksi tapahtuma voi ylittää toisen tai kumota aiemman, joten älä jää mihinkään kiinni. Anna kaiken lipua ohitsesi kun pidät yllä korkeampaa aikalinjaa ja värähtelyä. Yhä useammat ihmiset ovat valmiita heräämään kuin mitä olit uskonut tai odottanut.

Artikkelin julkaissut meliniki.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.