Minkä pitää muuttua siirtymän onnistumiseksi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me nostamme tietoisuuttamme hitaasti ja tarkoituksella, koska me tykkäämme nauttia jokaisesta hetkestä matkalla ylöspäin. Me emme kohtaa samoja haasteita kuin te siellä Maapallolla, ja se kylläkin tekee meille siitä helpompaa olla iloisuuden tilassa, samalla kehittyen ja muuttuen siksi keitä me todella olemme. Te kohtaatte haasteita saadaksenne aikaan kasvua, koska jos vain saisitte kaiken minkä haluaisitte, ei olisi mitään syytä kasvaa henkisesti. Voitte hyvin jäädä kiinni kaikkiin kiiltäviin leluihinne fyysisessä todellisuudessa. Ja kaiken sen kanssa mitä teillä on Maapallolla, voitte viihdyttää itseänne vuosikymmeniä tavoitellessanne ja nauttiessanne teille saatavilla olevista leluista.

Joten sen sijaan te annattekin itsellenne haasteen. Ehkäpä haaste liittyy terveyteen, tai ihmissuhteisiin, tai vaikka raha-asioihin, jotka ovat myös haasteellisia planeetallanne. Mikä se sitten onkin mikä teillä on edessänne, kun ette saa sitä mitä haluatte siellä fyysisessä maailmassa, käännätte huomionne henkisyyteen vastauksen löytämiseksi. Rukoilette tai meditoitte tai käytte polulle, joka vie teidät suurempaan tietoisuuteen todellisesta luonteestanne äärettömänä ja ikuisena olentona. Joten nämä elämässänne kohtaamanne vaikeudet on tarkoitettu, että menisitte syvemmälle, menisitte pidemmälle henkisessä kehityksessänne. Ja jos näette ne sellaisina, silloin voitte arvostaa niitä. Voitte tunnustaa, että teillä on edelleen kasvun paikka, huolimatta siitä missä kohtaa polkuanne olette.

Huolimatta siitä miten paljon olette saaneet aikaan, on silti vielä paljon tehtävää. Ja useimmat ihmiset haluavat päästä korkeampaan ulottuuteen jotta he saisivat haluamansa lelut, jotta ei olisi enää haasteita kuten nämä joita heillä on nyt Maapallolla. Me emme sano, että saattaisitte loppuun siirtymän vääristä syistä, mutta varmasti parempi syy saattaa loppuun siirtymä olisi kokea muutos enemmän omaksi ja todelliseksi itseksi, ja sen voitte tehdä juuri nyt. Voitte tuntea sen version itsestänne juuri nyt. Teidän ei ole pakko odottaa, että joku tai jokin tulee vapauttamaan teidät alempien ulottuvuuksien siteistä, jotta voisitte tuntea olevanne korkeamman ulottuvuuden olento juuri nyt.

Mutta useimmat tyytyvät odottamaan ja jatkavat tivaten, ‘Milloin se viimeinkin tapahtuu?’ Totuus on, että se tapahtuu jo, ja jos ette saa hyötyä kohtaamistanne haasteista ja vaikeuksista, silloin teiltä menee ohi mahdollisuus nauttia matkasta löytämällä syvältä itsestänne se mikä siellä on, sillä se vie teidät seuraavalle tietoisuuden tasolle ilman minkään ulkopuolisen asian muuttumisen tarvetta. Jos voitte innostua tuosta, voitte ylösnousta helposti ja ilo sydämessänne, ja te ette tarvitse mitään itsenne ulkopuolista tunteaksenne olonne sellaiseksi kuin haluatte. Tämä on avain onnelliseen elämään, oli se sitten Maapallolla, Seulasissa, meidän tähtijärjestelmässämme tai missä tahansa muualla galaksissa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.