Stanfordin tiedemies varoittaa: Massiivinen paljastus odottaa

Stanfordin professori Garry Nolanin mukaan pian meitä odottaa massiviinen UFO-paljastus. Hän väittää, että valtio on salannut UFOjen vierailuja Maapallolla ja että valtiolla on ollut vuosikymmenten ajan hallussaan teknologiaa, joka on peräisin toisilta planeetoilta. Nolan otti yhteyttä valtiolla korkeissa asemissa oleviin ihmisiin, jotka ovat tutkineet UFOja. Hän väittää, että nämä tahot ovat aikeissa paljastaa tietojaan.

Tohtori Nolan on immunologi Stanfordissa, joka on julkaissut uli 300 tutkimusartikkelia ja hänellä on nimissään 40 patenttia. Lisäksi hän on saanut huippukeksijän kunniamaininnan yliopistolta. Hänen mukanaolonsa ufologiassa tuo varmasti uskottavuutta ja faktoja asiaan.

Nolan myöntää, että hän on ollut innostunut tieteiskirjojen lukija ja katsellut UFO-videoita sosiaalisesta mediasta. Julkaistuaan tutkimuksensa “Atacaman luurangon genomin sekvensointi kertoo uudenlaisista dysplasiaan liittyvistä mutaatioista”, CIA lähestyi häntä ilmailualan yritysten kanssa. Hän sanoi, että virasto oli tutkinut UAP- ja UFO-kohtaamisia ja että he tarvitsivat hänen apuaan.

Elokuun 21. päivänä 2022 Ross Coulthart haastatteli tri. Nolania Australian 7News-kanavan uutisiin. Haastattelussa hän puhui roolistaan valtiolla analysoimassa ja tutkimassa UFOja kohdanneita henkilöitä. Nolanin mukaan on olemassa ryhmä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana noutamassa UFOjen romuja salaisten valtion operaatioiden alla, ja että nämä henkilöt piakkoin ovat astumassa julkisuuteen ja puhumassa suunsa puhtaaksi.

UFO Encounters Damaged Pilots' Brain

Nobel-palkittu professori Garry Nolan sanoo, että hän “tietää” että viranomaisilla on käynnissä “aktiivinen salailuoperaatio”. Hän sanoo: “Olen puhunut ihmisille, jotka aikovat tulla julkisuuteen ja paljastaa sen.”

Coulthart huomautti, että puolustusministeriö (DoD) ilmoitti jokin aika sitten, että seon perustanut uuden viraston tutkimaan UFOja, ja että analyysia tullaan tekemään kaikista tapauksista vuodesta 1947 — Roswellista — eteenpäin.

“Kun sanot, että valtio on ollut mukana salaamassa, ovatko he sinun mielestäsi piilotelleet totuutta kaiken tämän ajan?” Coulthart kysyi. “Voi kyllä. Tiedän sen varmaksi, koska olen puhunut tärkeille ihmisille, jotka aikovat astua esiin ja puhua siitä”, Nolan vastaa.

“Ja totuutta on aktiivisesti peitelty. Katso vaikka mitä puholustusministeriö juuri ilmoitti. He ilmoittivat perustavansa viraston tutkimaan ilmiöt. Laittavat rahaa sivuun, he sanovat aloittavansa tutkimukset vuodesta 1947.”

“Se on huikeaa. Se on Roswellin vuosi”, Coulthart sanoo.

“Kyllä, 1947. Ja me haluamme listan kaikista operaatioista, joita heillä on ollut käynnissä kansan sumuttamiseksi ja heille valehtelemiseksi”, Nolan lisää. Hän sanoo, että on henkilöitä, jotka ovat olleet mukana noutamassa UFOjen romua, ja pian valtion salaiset ohjelmat paljastettaisiin kun heidän viranomaisensa kertovat mitä he tietävät, ja näin lopetettaisiin yksi kaikkien aikojen suurin salailuoperaatio historiassamme.

Haastattelussa Tucker Carlsonin kanssa, joka pidettiin pari viikkoa sitten, tri. Nolan selitti ajatuksiaan UAP-ilmiöistä ja siitä oliko hallituksella hallussaan teknologiaa, joka olisi peräisin toiselta planeetalta.

Nolan selitti, että se jonka mielestä hänellä oli UFO-romua hallussaan oli saanut sitä haltuunsa eri Roswellin kaltaisista tapahtumista, ja että tietoa ei oltu kerrottu kansalle. “Nämä romut menivät paikkoihin kuten Lockheed ja muut suuret ilmailualan yritykset, jotka halusivat hyötyä niistä, ja periaatteessa monet niistä vain ottivat paljon informaatiota, penkoivat sitä ja sanoivat, okei tehdään tällä rahaa. Me emme aio kertoa kongressille siitä mitä meillä on, koska jos me niin teemme, me joudumme kertomaan McDonnel Douglasille (kilpaileva yritys) tai jollekin muulle mitä meillä on hallussamme”, Nolan vastaa.

Carlson kysyi miten sellaiset materiaalit voisivat olla rahan arvoisia.

“No, he voivat pyytää mustan budjetin rahaa. Ja niin rahoitus jatkuu siinä toivossa, että joku kaunis päivä me ymmärrämme tätä teknologiaa”, Nolan selittää.

“Ja meillä on edessämme satoja teknologisia vallankumouksia. Se on kuin antaisi luolamiehelle kännykän ja odottaisi, että tämä osaisi käyttää sitä.”

On myös tärkeää huomata, että Nolan uskoo, että UFOja ohjanneilla on kyky projisoida asioita silminnäkijöiden mieliin niin, että jopa raportoidut ihmishahmot voisivat yksinkertaisesti olla  “avataroja” tai “biologisia robotteja” jotka näyttävät meille tutuilta, joiden kanssa me olemme tekemisissä, “yksinkertaisia primitiivisiä apinoita.”

Hän paljasti Motherboardin kyselytunnilla että CIA:n ja joidenkin ilmailualan yritysten edustajat olivat halunneet, että hän analysoisi UFOjen uhriksi joutuneiden verta, sillä heille oltiin kerrottu, ett hänellä olisi paras mahdollinen verianalyysilaitteisto koko planeetalla. Sitten CIA:n tyypit näyttivät hänelle joidenkin uhrien magneettikuvia ja hän selvästi piti tätä ongelmallisena. Hän sanoi:  “Sitten he alkoivat näyttää joidenkin pilottien ja maassa olleiden tiedusteluhenkilöiden magneettikuvia, jotka olivat kärsineet vahinkoa. Ei tarvinnut olla edes lääkäri nähdäkseen, että siinä oli ongelma. Heidän aivonsa olivat karmaisevalla tavalla vaurioituneet. Ja näin minä lähdin tähän mukaan.”

Tri. Nolan selitti, että useimmat uhrit olivat asevoimain tai valtion henkilöstöä tai henkilöitä, jotka olivat töissä ilmailualalla. Heidän UAP/UFO-kokemustensa jälkeen he kaikki vahingoittuivat jollain tavalla, kuulivat suhinaa päässään, sairastuivat jne. Useimmilla heistä oli samanlaisia terveysongelmia. Magneettikuvissa näkyi, että heillä oli keskellä basal gangliaa vaurioita — aivojen alue, joka on vastuussa motorisesta liikkeestä ja muista aivojen ydintoiminnoista, mm. intuitiosta.

Tri. Nolan sanoi, että vauriot olisivat voineet tappaa nämä henkilöt, ja kuitenkin he olivat elossa. Hän oli saanut joidenkin ihmisten magneettikuvia, joista näkyi aivot ennen kohtaamisia, ja niissä oli myös vaurioita, joten todennäköisimmin ne olivat synnynnäisiä. “Nämä ovat niinkutsuttuja hyvälaatuisia ihmisiä. He ovat pilotteja, jotka tekevät päätöksiä sekuntien murto-osissa, kentällä toimivia tiedusteluihmisiä jne.” Nolan sanoo.

Entinen CIA-agentti Jim Semivan teki shokkipaljastuksen, sanoen “on kokonainen toisenlainen todellisuus, joka ympäröi meitä, jota me yksinkertaisesti emme kykene näkemään tai olemaan sen kanssa tekemisissä”. Hän painokkaasti sanoi, että ei-ihmisälyt elävät ihmisten keskuudessa Maapallolla. “Tuolla on olento! Meidän keskuudessamme elää jonkinlaisia ei-ihmisälyjä tällä V**UN planeetalla”, Semivan sanoi.

 

Artikkelin julkaissut Hows and Whys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.