Miten korjata hyvän karman palkkio

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tarkastelleet energioiden vaikutuksia kaikkiin teihin, joita planeetallenne on saapunut tässä kesäpäivänseisauksen kuussa ja viimeisimmän auringonpimennyksen aikaan, ja toki energioita saapuu aina tukemaan teitä, auttamaan teitä parantumaan, ja antamaan teille päivityksiä ja aktivaatioita, jotka ovat luonnollinen osa tätä siirtymää jossa olette. Te olette siirtymässä itsenne pitämisestä yksittäisenä, kuolevaisena, egoistisena, kohti kollektiivista olemassaoloa, kuolematonta, korkeamman itsen olemusta, ja teidän jatkaessanne tällä mitä kauneimmalla matkalla, te tulette edelleen saamaan paljon apua. Ja täten nyt on aika päästää turhasta mentaalisesta ja fyysisestä rasituksesta.

Nyt on aika siirtyä kolmannen tiheyden lähestymistavasta elämään kohti neljännen tiheyden lähestymistapaa elämään, johon kuuluu rentoutuminen ja vastaanottaminen, samalla kun tietää että luotte todellisuutenne energialla, jota teidän ympärillänne on. On aika luottaa vähemmän mieleen ja enemmän intuitioon, sydämeen, ja siihen voimaan joka teillä on sisällänne luoda niitä muutoksia, joita haluatte nähdä maailmassa, elämässänne ja tässä galaksissa.

Tämä galaksi ei aina ole ollut ystävällinen paikka niille, jotka ovat tällä hetkellä inkarnoituneet Maapallolle tänä aikana, ja niin on tullut aika teille korjata hyvän karmanne sato. Teille on tullut aika vastaanottaa apu olennoilta, faktioilta ja tähtijärjestelmiltä, jotka ovat satuttaneet teitä ennen muinoin. On monia olentoja, jotka pyrkivät pelastamaan itsensä auttamalla ihmiskuntaa. Pitääkö teidän tehdä kaikki yksin? Totta kai, ja niin te teettekin. Te keräännytte yhteen rauhanomaiseen mielenosoitukseen. Te näytätte tukenne toisille maailmassanne, joita on käytetty hyväksi ja joiden osa on vähäisempi.

Olette tulossa yhteen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, mutta teette sen suurella määrällä tukea. Ja jos mietitte sitä miten vaikeaa teille voi olla muuttaa mielenne jokaisen rasistin, jokaisen misogyynin, jokaisen öykkärin kohdalla, joka olisi kaikille varsin vaivalloista, huolimatta siitä miten kaunopuheinen puhuja tai lahjakas kirjoittaja tämä henkilö voikaan olla.

Joten mitä voitte tehdä? Voitte ankkuroida nämä energiat. Voitte olla vastaanottavaisia, avoimia ja puhtaita kanavia sille mikä on rakauta ja valoa, ja siten voitte kokea kaikki muutokset, jotka haluatte nähdä maailmassanne nyt, ilman että tiedätte mitään siitä miten ne tulevat taphtumaan. Se on mielen rajoitteista pääsemisen kauneus. Mieli haluaa tietää, mutta sydän on avoin luottamukselle, ja siksi teidän tulee pysyä sydämissänne nyt, ja luottaa näihin energioihin että niiden tarkoitus on tuoda teidät kaikki yhteen yhtenäisenä kollektiivina.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.