UFO-havainto Illinoisista

Havaintopäivämäärä: toukokuun 15. 2020 Havaintopaikka: Mokena, Illinois, USA Uutislähde: https://patch.com/illinois/mokena/ufo-spotted-mokena-tara-hills-subdivision-resident

Ylläoleva kuvakaappaus UFOsta on muokattu lisäämällä fokusta ja valoa. Alla on retusoimaton.

Tämä UFO kuvattiin Mokenissa, Illinoisissa. Hehkuva kappale nähtiin liikkuvan taivaalla matalalla. Tämän tyyppinen UFO voidaan helposti sekoittaa tähteen jos se ei liiku, mutta kun se liikkuu, se on harvinainen ja hieno löytö. Tämän UFOn ympärillä on utua sen liikkuessa. Mahdollisesti se haluaa mahdollisuuden piiloutua nopeasti. UFO näyttää melkein meduusalta sen puoliläpinäkyvän ulkonäön ja värien kanssa. UFOn yksityiskohdat on vaikeita erottaa videolla, koska henkilö käytti kameraa kuvaamaan valokuvat erikseen, ja hyvä että teki niin. Valokuvat antavat meille hyvälaatuisen kuvan UFOsta.

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kertovat:

Ilmeisesti tunnistamaton lentävä esine havaittiin Tara Hillsin taivaalla Mokenassa. Mokenalainen alueella asuva mies kuvasi useita valokuvia ja lyhyen videon, joka on alla, ilmiöstä hänen ollessaan takapihalla vaimonsa ja muutaman perheenjäsenensä kanssa juuri ennen kello 21:30 toukokuun 15. päivänä.

”Valo oli aika kirkas ja suuri, eikä ollut viitteitä siitä että se olisi ollut lentokone tai drone”, hän sanoo. ”Siinä ei ollut punaisia, vihreitä tai valkoisia vilkkuvaloja. Se oli liian matalalla, suuri ja kirkas ollakseen satelliitti tai kansainvälinen avaruusasema, ja se olisi ollut paljon pienempi jos se olisi ollut.”

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.