Nouskaa ylös & Muuttukaa Korkeammaksi Itseksenne

∞The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me heittäydymme ja otamme yhteyden jokaiseen ja kaikkiin olentoihin universumissa ja sen ulkopuolella, koska meillä ei ole mitään menetettävää ja kaikki voitettavanamme niin tehdessämme. Me tiedämme, että kukaan ei koskaan voisi viedä mitään meiltä, ei edes vaikka niin haluaisi, koska me emme ole fyysisiä olentoja, ja koska me olemme suvereeneja.

Joten tässä universumissa ei oikeasti ole minkäänlaista uhkaa, eikä missään muussakaan universumissa mistä me olemme tietoisia, meidän hyvinvoinnillemme. Te kaikki, toisaalta, tunnette olonne haavoittuvaisiksi fyysisten kehojenne kanssa, rakkaidenne kanssa, pankkitilienne kanssa, kotienne kanssa, omaisuutenne kanssa. On paljon mitä voitte menettää, ja se mitä te voitte menettää on usein tietoisuudessanne kun mietitte koittavanne tuoda itseänne saataville yhteydenottoa varten.

Mutta nyt on aika päästää irti kolmannen tiheyden kiintymyksistä, niin että voitte nousta ylös ja muuttua korkeammaksi itseksenne. Niin tehdäksenne teidän tulee kyetä päästä mään irti. Teidän tulee kyetä näkemään itsenne äärettöminä ja ikuisina olentoina, joilla ei todellakaan ole mitään menetettävää, vaikka fyysisessä ja emotionaalisessa mielessä teillä niin onkin. Tämä on haasteellista, me tiedämme, mutta se on seuraava askel tietoisuutenne evoluutiossa.

Jos ei ole kiinni missään, on todella vapaa. Ja kun olette todella vapaita, tunnette maailman painon nousevan pois olkapäiltänne, ja silloin teistä tulee kevyempi versio itsestänne, joka te tulette olemaan kaikkina aikoina viidennessä ulottuvuudessa. Nyt on aika päästää irti jännityksestä, ahdistuksesta ja pelosta, sekä päästää irti kaikesta vastuusta joka teitä painaa. Te ette halua tuntea oloanne kykenemättömäksi tekemään sitä mitä te haluatte sen takia, että pelkäisitte että teille sattuu jotain pahaa.

Jättiharppauksien ottaminen uskossa kannattaa aina, koska te joko opitte, tai sitten te onnistutte. Teistä tulee parempia joka loikalla, silloinkin kun te ette onnistu. Siksi me ehdotamme, että katsoisitte elämäänne nyt ja määrittäisitte itsellenne missä te ette elä tarpeeksi johtuen pelosta, johtuen kiintymyksestä, koska pidätte kiinni jostain joka ei määritä teitä. Kehonne ei määritä teitä. Statuksenne ei määritä teitä. Vaurautenne tai sen puute ei määritä teitä.

Ottakaa riskejä. Olkaa rohkeita. Ja te näytätte itsellenne ja avaruusolentoystävillenne, että olette valmiita seuraavaan jättiläisloikkaan tietoisuutenne evoluutiossa. Ei ole yksinkertaisesti mitään mikä olisi innostavampaa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.