Paluu Alkulähteeseen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin motivoituneita antamaan teille kaiken tarvitsemanne näillä lähetyksillä, ja se mitä tarvitsette on aina parempi kuin se mitä haluatte, koska se mitä tarvitsette tuo teidät lähemmäksi lopullista olemassaolon tavoitetta, mikä on kotiinpaluu Alkulähteeseen. Me tiedämme mitä tarvitsette, ja niin myös korkein itsenne tietää. Oppaanne tietävät mitä tarvitsette, ja niin tietää myös galaktinen tiiminne. Kaikki ylösnousseet mestarit ja arkkienkelit tietävät mitä tarvitsette.

Teidän avautuessa vastaanottamaan sen mitä tarvitsette ja mitä teille annetaan, avautuminen on paljon parempi tapa rukoilla kuin yksinkertaisesti pyytää sitä mitä haluaa. Teillä on kyky virittäytyä energioihin, joita teille annetaan kaikkina aikoina, ja kun te niin teette, pääsette kokemaan kasvun joka syntyy värähtelyn nostattamisesta, pikkuhiljaa, ja tämä koko matka on sellainen kasvun kokemus. Jokainen voisi ohittaa kaikki nämä kokemukset ja mennä suoraan Alkulähteen Energiaan, mutta silloin te joutuisitte vain aloittamaan kaiken alusta, koska loppujen lopuksi te haluatte näitä kokemuksia. Te ette halua luotijunaa maaliviivalle, ette vaikka saattaisitte niin ajatellakin joskus.

Olette täällä kokemassa olemista ja siirtymistä kokemuksesta toiseen ja tuntemuksia, jotka lopulta johtavat siihen että palaatte kotiin. Mutta nyt olette tekemässä siirtymää korkeampaan ulottuvuuteen, korkeammalle tietoisuuden tasolle, ja monet teistä haluavat päästä sille. Te haluatte päästä sinne mahdollisimman nopeasti, mutta jos ohitatte kaikki askelmat, kaikki kokemukset, kaikki tunteet, silloin teiltä on jäänyt välistä olemassaolonne tarkoitus olla siellä ensinnäkään. Monet ihmiset pohtivat mikä heidän tarkoituksensa on, ja me sanomme teille että huolimatta siitä missä elätte juuri nyt, te elätte tarkoitustanne. Tarkoituksenne on olla siellä, kokea kokemuksia, ja oppia niistä kokemuksista. Sen ei tarvitse olla sen suureellisempaa.

Jos se ei näytä siltä, että teette paljoa mitään tai saavuta paljoa mitään elämässänne juuri nyt, muistakaa että olette siellä, teillä on kokemuksia ja te kasvatte. Jokaikisellä henkäyksellä siirrytte lähemmäksi Alkulähdettä, ja me kaikki palaamme Alkulähteeseen. Se on ainoa paikka minne voi palata. Alkulähteen ulkopuolella ei ole olemassa mitään, eikä voi olla. Muistakaa, että tästä matkasta on tarkoitus nauttia, ja siksi me aina opetamme teille nykyhetkessä läsnäoloa, ja kaikki muutkin suuret opettajat jauhavat teille aina nykyhetkessä olemisen hyödyistä.

Ainoastaan olemalla läsnä nykyhetkessä voitte nauttia matkasta, ja kun olette läsnä nykyhetkessä, voitte tuntea pienet sisällänne tapahtuvat muutokset, jotka kertovat teille tarinaa siitä että olette kuin olettekin siirtymässä lähemmäksi Alkulähdettä, ehdotonta rakkautta, ykseyttä, rauhaa. Avatkaa itsenne päivittäin vastaanottamaan tarvitsemanne apu, joka antaa teille enemmän eteenpäinmenon tunnetta, sitä kotiinpaluun tunnetta kohti Rakkautta josta tekin olette syntyneet.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.