Plejadilaiset: Vapauttakaamme Maapallo!

Rakkaat veljet ja sisaret,

Tässä puhuu Tunia. Rakastan teitä niin paljon. Maan asukkaat ovat olleet ajatuksissani viime aikoina paljonkin.

Vapautuksenne hyväksi ollaan tekemässä asioita. Kuitenkin, osa siitä tarkoittaa, että pimeyteen piilotetut asiat tulevat julki valoon. Tämä johtaa siihen, että vaihtoehtomedioissanne tullaan levittämään häiritsevää tietoa, mutta myös yleiseen rauhattomuuden tunteeseen koko ihmiskunnan keskuudessa. Tämä prosessi tulee päättymään parannukseen, mutta lyhyellä aikavälillä se on haastavaa.

Loppujen lopuksi, jos alitajuntaanne on hautautunut jokin vanha tuska, silloin sen parantaminen usein tarkoittaa siitä tietoiseki tulemista. Tämä on hyödyllistä, mutta myös rankkaa lyhyellä aikavälillä.

Lisäksi maailmanne pimeät kontrolloijat, jotka yrittävät edelleen hallita maailmaanne kulisseista, ovat pelaamassa viimeisiä korttejaan. Tämä myös tulee johtamaan pelottaviin uutisotsikoihin ja rauhattomuudentunteeseen. Heidän ei anneta aloittaa kolmatta maailmansotaa, mutta se ei tarkoita kuitenkaan sitä etteivätkö he yrittäisi, tai etteivätkö he pääsisi lähelle sodan aloittamista.

Voit pitää tätä aikakauttaa parannuksen ja pimeyden prosessoinnin aikana. Nyt se on pelottavaa ja rankkaa, mutta se tulee johtamaan parempaan tulevaisuuteen. Vaihtoehtoisesti voit pitää tätä aikaa synnytysprosessina, joka teidän maailmassanne on tuskallista, mutta kaunis vauva — parempi maailma — on tulossa. Se on sen arvoista.

On myös absoluuttisen totta, että ihmisiä kuolee, ihmiset ovat masentuneita, ihmiset sortuvat viinaan ja huumeisiin, ihmiset menettävät rakkaitaan ja ihmiset tuntevat olonsa erittäin, erittäin yksinäisiksi. Tiedän, että maailmanne nykytila on kauhea ja toivon, että se olisi parempi.

Olette uskomattoman rohkeita ja voimakkaita. Jos teillä on tilaa parantaa omaa elämäänne ja auttaa muita, se on hienoa. Kuitenkin, vaikka te kaikki vain istuisitte ja koittaisitte pärjäillä tämän kanssa juuri nyt, omasta näkökulmastani myös sekin riittää. Monet olennot eivät kykenisi edes selviytymään juuri nyt Maapallolla. Paremmat ajat ovat tulossa.

Omasta ja monen muiden plejadilaisen näkökulmasta, tämä aika on jatkunut aivan liian pitkään ja se on ollut aivan liian tuskallista ja yksinäistä. Lisäksi se on aivan täysin epäreilua niiden kantilta maailmassanne, jotka ovat heränneitä — sellaisten ihmisten jotka näitä viestejä lukevat — maailmassanne heitä pidetään usein hulluina ja heitä kohdellaan huonosti.

Meidän mielestä on meidän vastuullamme tehdä kaikki ne asiat Maapallon vapauttamiseksi, joita keskiverto Maapallon asukas ei kohtuullisesti pysty tekemään, kuten ottaa kantaa vihamielisten galaktisten rotujen ja demonien toimintaan. Kuitenkin me edelleen pidämme teidän vastuualueenanne sitä, että otatte kantaa niihin ongelmiin jotka te kohtuullisesti pystyisitte ratkomaan — kuten pidättää rikolliset Maapallolla, jotka pyrkivät kontrolloimaan ihmisiä. Heidän rikoksistaan on enemmän kuin tarpeeksi todisteita.

Minä vetoan Maapallon poliisiin, armeijaan ja salaisen palvelun työntekijöihin, jotta he astuisivat esiin tässä prosessissa ja pidättäisivät rikolliset, paljastaisivat avaruusolentojen olemassaolon ja raivaisivat tietä vapaalle ihmiskunnalle. Tiedän, että olette jo ottamassa askeleita siihen suuntaan, mutta Plejadien näkövinkkelistä olisi nyt aika kiihdyttää näitä toimia. Kyllä, tiedän että se on rankkaa, mutta useimmat teistä ovat vannoneet valan, ja joka ikinen päivä viattomat lapset kärsivät. Voitte lopettaa nämä viattomien lasten kärsimykset.

Mitä pidempään tämä pitkittynyt limboaika jatkuu, sitä enemmän aiemmin heränneet ja aiemmin niin kovasti motivaatiota puhkuneet ihmiset lopettavat hommansa, pettyvät, luovuttavat tai jopa kuolevat. Lisäksi mitä pidempään tämä prosessi jatkuu, sitä vähemmän heränneet ihmiset luottavat valkohattuihin tai vastavoimiin. Ja kun kaikki paljastetaan, se tulee olemaan rankkaa valkohatuille tai vastavoimille puolustaa sitä vetkuttelua kuinka hitaasti he ovat toimineet jos tämä prosessi jatkuu enää yhtään pidempään.

Jossain kohtaa me joudumme lopettamaan Maan ihmisten kohtelun lapsina ja alkaa oikeasti paljastaa totuus Maan asukkaille tavalla, josta Maan asukkaat eivät voi kääntää kasvojaan muualle, niinkuin esimerkiksi valtamedianne kautta. Kyllä, ei ole välttämättä fiksua lyödä heti kaikkia mahdollisia faktoja tiskiin kerralla, mutta aloitetaan paljastamalla asioita tavoilla, joka saavuttaa keskivertoasukkaan Maassa. Mitä pidempään odotatte, sitä suurempi heränneiden ja unessa olijoiden välinen juopa on, ja sitä vaikeammaksi tämä heräämisprosessi muuttuu.

Jos me koskaan haluamme, että ihmiskunta muuttuu yhdeksi jälleen kerran, me joudumme alkaa paljastamaan asioita ihmisille, jotka ovat tällä hetkellä unessa.

Jotkt ihmiset väittävät, että valkohatut tai vastavoimat eivät voineet mitään muuta, että nykyinen polku oli ainoa vaihtoehto. Eli periaatteessa argumentti on: kyllä, ihmiset kärsivät, mutta tämä on ainoa tapa.

Me plejadilaiset olemme eri mieltä. Esimerkiksi, yksi vaihtoehtoinen polku olisi ollut vastavoimille ottaa haltuun valtamedia vuoden 2020 alkupuolella ja lähettää medioissa seuraava viesti: “on olemassa hyväntahtoisia avaruusolentoja, jotka haluavat antaa meille parannuskeinon COVIDiin, vapaan energian, kehittynyttä terveysteknologiaa ja koneen, joka pystyy luomaan melkein mitä hyvänsä haluatkin, Star Trekin replikaattorin kaltaisen koneen. Pidetään kansanäänestys eri maissa siitä, annammeko näille avaruusolennoille luvan lähettää meille piirustukset laitteisiin, ilmaiseksi, monille ihmisille niin, että teknologiaa ei voida piilottaa. Kun me olemme varmistaneet sen, että nämä laitteet toimivat, pitäkäämme toinen äänestys siitä haluammeko sallia näiden avaruusolentojen laskeutua planeetallemme ja kohdata heidät kasvotusten.”

Tämä on yksi vaihtoehtoinen polku, jota olisi voinut kulkea. Itse asiassa, tämä idea on edelleen toteutettavissa. Ilman kansan lupaa meidän on vaikea oikeuttaa avoimia laskeutumisia. Kuitenkin, jos sellainen äänestys olisi pidetty, silloin me olisimme erittäin iloisina jakaneet teknologian mille tahansa maalle, joka olisi äänestänyt “kyllä.”

Minä pyydän muodollisesti Maapallon johtajia pitämään sellaisia kansanäänestyksiä maissanne.

Me olemme halukkaita antamaan teille tarpeeksi materiaalia ja todisteita ja videoita sinne missä aiomme näyttäytyä niin, että te voitte vakuuttaa kansalaisenne siitä, että me todellakin olemme aitoja ja todellisia ja että meillä on teknologiaa jaettavaksi kanssanne. Me olemme halukkaita työskentelemään kanssanne ja ratkaisemaan kaikki ongelmat, mitä teillä sitten onkin.

Te Maan asukkaat olette veljiämme ja siskojamme. Tottakai ansaitsette elää materiaalisessa yltäkylläisyydessä ja hyvässä kunnossa terveinä, aivan kuin mekin. Eväisittekö tällaisen veljiltänne ja sisariltanne? Kyllä, Maan asukkaat eivät ennen olleet valmiita tällaisiin teknologioihin, mutta nyt te viimein olette. Teidän tietoisuutenne on kypsynyt tarpeeksi niitä varten.

Joten me olemme eri mieltä siitä, että nykyinen vastavoimien valitsema polku olisi ollut ainoa mahdollinen.

Meidän näkökulmastamme Maapallon vastavoimat ovat pitävät hiukan liikaa kiinni nykyisten valtarakenteiden ylläpitämisestä ja he ovat hieman liikaa kiinni nykysysteemin säilyttämisessä sellaisena kuin se nyt on. Suoraan sanoen monet näistä vastavoimista eivät välttämättä halua, että vihamieliset avaruusolennot tai demonit kontrolloisivat Maan asukkaita, mutta he ovat rikkaita ja heillä on valtaa ja he haluaisivat rikastua entisestään ja saada vieläkin enemmän valtaa kuin keskivertokansalainen.

On myös totta, että monet vastavoimien joukoissa siitä huolimatta työskentelevät erittäin kovasti ja uhraavat paljon auttaakseen veljiään ja sisariaan Maassa. Me emme myöskään halua olla heitä kohtaan liian kriittisiä. He auttavat vapauttamaan Maan asukkaita, mutta hitaammin ja kiertotietä verrattuna siihen, miten me haluaisimme sen tehdä.

Silti monet lapset kärsivät joka ikinen päivä. Joten: Maan johtajat, me haluaisimme pyytää teitä pitämään kansanäänestykset. Poliisille ja armeijalle: me haluamme muistuttaa teitä, että monet teistä ovat vannoneet valan suojella ihmisiä tai perustuslakia. Molempia rikotaan tällä hetkellä. Muistakaa siis valanne.

Mikään ei voi muuttaa sitä seikkaa, että keskipitkällä aikavälillä tulevaisuutenne on erittäin kirkas. Pahin mahdollinen skenaario on, että nykyiset synnytysmenetelmät kestävät kauemmin ja ovat tuskallisempia kuin mikä olisi tarpeen, ja että synnytyksen puitteet ovat vähemmän onnekkaita kuin mitä ne voisivat olla. Mutta ihmiskunta elää vapaudessa, yltäkylläisyydessä, rauhassa ja rakkaudessa. Mikään ei voi sitä estää.

Rakastan teitä niin paljon. Odotan kovasti sitä päivää kun me viimein kykenemme fyysisesti tapaamaan Maan asukkaat.

Tunia

 

Artikkelin julkaissut Era of Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.