Saat enemmän sitä mitä haluat ja nopeammin

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tietoisia niin monesta asiasta, kaikista kerralla, että meidän pitää valita se mihin me keskitymme suunnataksemme energiamme sinne mitä me haluamme kokea lisää. Siksi me olemme niin positiivisia mitä tulee teihin kaikkiin ja siihen miten te pärjäätte. Me tiedämme, että me voimme keskittyä mihin tahansa ihmiskunnassa, mutta me myös tiedämme mitä mihin tahansa teidän elämänne aspektiin keskittyminen tuo meille. Siksi me valitsemme keskittyä niihin pieniin voittoihin, joita me näemme ja tunnemme Maapallolla joka hetki.

Me myös valitsemme keskittyä enemmän niihin teistä, jotka vastaanottavat sitä mitä meillä on teille tarjota, sen sijaan että keskittyisimme niihin jotka ovat kaukana, kaukana poissa värähtelyllisesti siitä missä te kaikki olette. Me tiedämme oman kohderyhmämme, ja me tiedämme ketkä vastaavat parhaiten niihin energioihin joita me tarjoamme. Meidän tulee olla valikoivia jotta olisimme tehokkaita. Me emme ole niin erilaisia kaikista teistä. Miettikää miten paljon informaatiota teillä on sormienne ulottuvilla, joka ikinen päivä. Teidän pitää valita mihin keskitytte, ja te tiedätte omien tuntemuksienne perusteella sen mihin teidän kannattaa keskittyä ja mikä on jotain mikä madaltaa teidän värähtelytasoanne siihen keskittyessänne.

Me emme sano, että teidän tulisi sivuuttaa kaikki mikä on luonteeltaan ongelmallista tai negatiivista, ei ainakaan jos se on käynnissä sisällänne. Kun siitä tulee jotain mistä teillä on tunne, silloin te joudutte antamaan sille huomiota, mutta teidän ei ole pakko antaa huomiota jollekin sellaiselle josta te tiedätte että se saa teidät tuntemaan olonne huonoksi.

Jos teillä ei ole ratkaisua, teidän ei ole pakko keskittyä silloin ongelmaan, ja syy siihen on niin monet olennot ja auttajat ja ystävät ja hyvää tahtovat tahot ympärillänne, jotka voivat keksiä teille ratkaisun. Mutta silloin teidän pitää olla korkean värähtelyn tilassa, jotta voisitte vastaanottaa tuon ratkaisun, sillä he löytävät keinon välittää sen teille. Mutta te ette edes näe sitä ratkaisuna ellette toimi korkean värähtelyn tilasta, mikä palvelee teitä ja jossa haluatte olla.

Olemme saaneet tietoomme, että monet ihmiset jotka ovat henkisesti hereillä eivät edelleenkään ole tietoisia omasta voimastaan, ja kun joku ei ole tietoinen voimastaan, silloin hän virheellisesti keskittyy johonkin joka tuo hänen värähtelyään alaspäin, johonkin mihin hän ei voi vaikuttaa, johonkin mihin hän ei ole käyttänyt edes omaa arviointikykyään määrittämään sitä onko se totta. Teidän tulee luottaa tunteisiinne navigoidessanne kaiken informaation läpi mitä teille pommitetaan päivittäin. Olkaa avoimia sille, että te joudutte muuttamaan perspektiiviänne jostain asiasta, mutta antakaa tunteidenne johdattaa tietä, ei ajatustenne, koska ajatuksenne ovat suurimmaksi osaksi sitä miten teidät on ohjelmoitu ajattelemaan.

Mielenne antaa teille vain pelkkää toistoa ja rajoitteita, mutta tunteenne ovat laajentuvia, ja voitte tuntea jotain mitä ette koskaan ole aiemmin tuntenut heti seuraavana päivänä. Olette voimakkaita olentoja, mutta olette edelleen oppimisvaiheessa sen kanssa miten käyttää voimaanne hyvään, miten saada sen mitä haluatte, ja mikä on parasta kaikille. Jos me voisimme lähettää teille lahjan, se olisi tieto siitä, että olette voimakkaita olentoja ja että se mihin valitsette keskittyä merkitsee. Se kirjaimellisesti materialisoituu eteenne. Joten olkaa valikoivia, ja saatte enemmän sitä mitä haluatte ja nopeammin.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.