UFO-paljastus tulee, mitä se tarkoittaa?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme yhtä onnellisia kuin monet teistä ovat UFO-paljastuksesta, joka tapahtuu nyt. Tämä paljastus on tapahtunut jo jonkni aikaa, ja joka kerta kun jotain muuta paljastetaan, saatte hieman lisää vahvistusta siitä minkä te jo tiedätte todeksi. Mitä tämä sitten merkitsee ihmiskunnalle? Mitä se tarkoittaa kun maan armeija ilmoittaa julkisesti, että he ovat nähneet kappaleita taivaalla, joita he eivät osaa selittää?

Me haluamme pysäyttää ne teistä, jotka aikovat pitää tätä kansainvälisenä harhautuksena, joka estää sinne pääsemisen, ja sen sijaan me haluamme teidän avaavan itsenne mahdollisuudelle, että tämä tarkoittaa sitä että useampi ihminen on valmis ymmärtämään sen, että me emme ole yksin universumissa. Siellä missä me istumme, tämä on se mitä tästä jää käteen. Monet teistä tulevat innostumaan suuresti kertoaessanne perheenjäsenillenne ja ystävillenne, jotka ovat pitäneet ajatuksianne omituisina jo pitkän aikaa, ja varmasti voitte tuntea tyydytystä siitä, että ajatuksenne saavat validaatiota.

Mutta paljon isompi kuva on se miten nämä paljastuksen tapahtumat kasvavat ja kasvavat, koska se tarkoittaa että jotain suurta tapahtuu MAapallolla. Se mitä tulee tapahtumaan on paljon suurempaa kuin ihmisten uskomuksen validointi. Monet ihmiset ovat miettineet milloin yhteyden saamisesta avaruusolentoihin keskusteltaisiin avoimesti korkea-arvoisten viranomaisten kesken suurvalloissa. Olette nyt astumassa siihen aikaan, ja voitte olla varmoja siitä että tämä kaikki tarkoittaa sitä että lisää on tulossa, enemmän ja enemmän.

Ja joku päivä teillä on avaruusolentoja kävelemässä keskellänne, avoimesti. Te tulette pääsemään heidän aluksiinsa ja pääsette niillä kaukaisiin paikkoihin, ja te tulette saamaan heidän teknologiaansa käyttöön kaikkialle ja kaikille. Saatatte miettiä mikä on suhde UFOjen, avaruusolentojen ja teidän ylösnousemuksenne välillä. Se on varsin yksinkertaista todella. Teidän tulee tietää, että te olette paljon enemmän kuin pelkkä fyysinen kehonne aivoilla varustettuna, joka elää yhden elämän yhdellä planeetalla. Teidän tulee tietää että on suurempi tarina kerrottavana siinä keitä te olette, mistä te tulitte, ja jopa siinä miten teidät on luotu sellaisiksi kuin te nyt olette ihmisrotuna.

Vastaus noihin kysymyksiin laajentaa tietoisuuttanne maailmassanne. Ihmiset alkavat miettiä eri tavalla, aj on ookoo jos jotain sattuu mikä saa heidät ajattelemaan eri tavalla. Se on täysin ookoo eikä se tapahdu pelkästään sen takia että joku on meditoinut 12 tuntia päivässä 12 päivää putkeen. Se on täysin järkeenkäypää, että se tapahtuu avaruusolentojen yhteydenoton kautta, sen sijaan että kyseessä olisi jokin henkinen harjoitus joka johti jonkin ihmisen valaistumiseen. Se on yksi tapa; se on yksi kokemus, mutta teidän ei tarvitse ansaita tietoisuutenne laajentumista. Se on varsin luonnollinen tapahtuma, ja tämä on heijastus teille siitä.

Ja voitte kaikki huokaista helpotuksesta, koska tämä on kovaa näyttöä siitä, että lisää on tulossa ja enemmän ja enemmän on tulossa sitä mitä te olette kaivanneet jo erittäin pitkän aikaa. Rentoutukaa, hymyilkää ja vetäkää syvään henkeä, koska te olette kaikki ottaneet suuria harppauksia eteenpäin jälleen kerran Maapallolla.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.” https://www.youtube.com/watch?v=mHfPwJoW4Us

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.