Sinä olet ratkaisu maailman ahneuteen ja väkivaltaan

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin tietoisia suhteista, joita teillä on muihin olentoihin ja kollektiiveihin, ja me olemme myös erittäin tietoisia suhteista, joita meillä itsellämme on eri käsitteisiin, eri ideoihin joita me olemme kohdanneet matkoillamme. Me ymmärrämme miten suhteemme ahneuteen, esimerkiksi, on kehittynyt ajan mittaan. Nyt kun me näemme ahneutta, me näemme henkilön joka kokee tyhjyyttä, tuntee kuolevaisuutta, tuntee itsensä voimattomaksi, eikä tiedä kuka hän oikeasti on. Ja niin, rahan ja tavaran hamstraaminen auttaa tuota henkilöä lievittämään omaa kärsimystään, omaa olemassaolon tuskaansa.

Me olemme myös nähneet väkivaltaa monissa eri muodoissa, ja me olemme myös tunnustaneet ajan mittaan, että tällaista väkivaltaa harjoittavat olennot ja ryhmät tuntevat myös itsensä voimattomaksi, irtaantuneeksi, pelokkaaksi, ja että on tarve myötätunnolle ja rakkaudelle näitä tahoja kohtaan. Varmastikaan ette pääse minnekään tuomitsemalla, ja on myös tärkeää kun te kohtaatte toisia henkilöitä ja ryhmiä, konsepteja, ideoita, että katsotte sisäänpäin itseenne ja etsitte sieltä mikä toisessa heijastuu, tai mitä toisesta puuttuu, josta olette tietoisia itsessänne.

Me olemme kasvaneet ja kehittyneet siihen pisteeseen, että tämä on meille automaattinen asia, mutta teillä se voi kestää kauemmin. Teillä pitää olla sellainen hetki, jolloin tajuatte että toisessa on jotain sisällä jota teissä itsessännekin on, että se tarvitsee myötätuntoa, anteeksiantoa, parannusta ja ehdotonta rakkautta.

Teillä on elämässänne monia haasteita. Teillä on haasteena tarve parantaa fyysiset sairaudet, tarve parantaa ihmissuhteenne, lukemattomia laskuja ja massoittain velkaa. Mutta ne haasteet, joista me nyt teille puhumme, ovat mahdollisesti kaikkein suurimpia niiden kokonsa ja intensiteettinsä mielessä. Teidän on katsottava sisäänne ja tunnettava jotain. Teidän pitää muuttaa jotain, joka on niin automaattista sisällänne, että se ei edes tunnu teille valinnalta, mutta me muistutamme teille että teillä on aina valinnanvaraa. Teillä on varaa valita miten vastaatte kaikkeen mikä eteenne tulee.

Me olemme sanoneet teille tämän useita kertoja puhuttaessa ennusteista, joita näette new age -yhteisössä. Saatte myös valita katsotteko maailmaa skeptisin silmin, vai näettekö maailman Alkulähteen silmin. Voitte rakastaa kaikkia ja kaikkea Maapallolla, jokaista kokemusta niin paljon että se löytää oikean yhteytensä Alkulähteeseen, niinkuin teillä on siinä ehdottoman rakkauden hetkessä, tai voitte jatkaa tuomitsemista, vangitsemista, rajanvetoa, määritellä sitä mikä on pahaa, ja voitte nähdä mihin se johtaa. Meidän mielestämme se ei ole mennyt kauhean hyvin, ja me ymmärrämme että se on meille helpompaa koska meillä ei ole fyysistä kehoa mitä suojella, meillä ei ole omaisuutta, meillä ei ole tarvetta varallisuudelle.

Mutta meillä on niin kovasti uskoa kykyihinne ottaa askel taaksepäin niistä hetkistä ja todella olla täydellisiä, kokonaisia itsejänne. Olkaa vastaus, ratkaisu ja rakkaus, ja elämänne heijastaa parempaa universumia ja parempia konsepteja ja ideoita teille takaisin.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.