Suuria muutoksia tulossa vuoden 2021 loppupuolella

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin mielissämme kanssanne olemisesta, kuten aina, ja me olemme innoissamme siitä mitä me näemme teidän kaikkien luovan kun te olette tulossa tämän kalenterivuoden 2021 loppupuolelle. Me näemme teidän astuvan suuremman voiman asemaan omassa itsessänne, teidän alkaessa tunnustaa, että teidän tulee luottaa siihen voimaan joka teissä sisällänne on tunteaksenne ja elääksenne haluamallanne tavalla. Kaikki jotka olettivat ulkopuolisten olosuhteiden määrittävän sen miten he elävät ja tuntevat ovat muuttaneet uskomustaan. Elämänne olosuhteet tällä hetkellä globaalin pandemian keskellä ovat pakottaneet teitä tekemään erilaisia muutoksia menestyäksenne.

Teillä on ollut paljon ylimääräistä aikaa käsissänne, olla luojia, olla tietoisia ja harkitsevia siitä mitä värähtelyjä lähetätte universumille. Tämän seurauksena on syntynyt monia ihania luomuksia, jotka odottavat harmonisointianne. Me näemme teissä valmiuden ottaa ohjakset omasta elämästänne ja omasta värähtelystänne ja luomuksistanne, tuon värähtelyn tarjoamisen seurauksena.

Se on niin ihanaa nähdä miten paljon kauneutta ja ihmeitä edessänne lepää, ja me olemme iloisia kyetessämme auttamaan teitä pääsemään luomuksienne luo. Me tiedämme, että tämä on ilmiselvä toteamus monille, mutta te todella joudutte seuraamaan tunteitanne saadaksenne selkoa polusta mitä kulkea jo luomanne keskellä. Voitte alkaa tuntea värähtelyjä jotka teistä huokuvat, koska te kirjaimellisesti kutsutte niitä luoksenne, ja se on todella ihanaa aikaa teille päästä käsiksi luomuksiinne, sillä se varmastikin on näyttänyt siltä kuin teidän niskoille olisi asetettu rajoitteita. Todellisuudessa teitä on ohjattu suuntaamaan huomionne paikkaan sisällänne, jossa te tiedätte todella itsenne olevan, jossa värähtelette nopeammin ja korkeammalla.

On tullut suurten muutosten aika maailmassanne, ja ne suuret muutokset alkavat teidän sisällänne kun olette halukkaita näkemään itsenne luojina, sen sijaan että näkisitte itsenne alistettuina. Tämä on valtava ero siinä miten näette itsenne ja todellisuutenne, sekä muut jotka näyttelevät osaansa todellisuudessanne. Heränneinä muistakaa pitää mielessä, että jokainen henkilö elämässänne on auttamassa teitä heräämään vieläkin enemmän totuuteen siitä keitä te todella olette ja myös konkreettisesti soveltamaan tuota totuutta. Te olette siirtymässä ajan tuolle puolen pelkästään tietämällä keitä te todella olette ja että luotte oman todellisuutenne, ja näin liikutte kohti aikaa joissa koette nuo totuudet omassa elämässänne ja koko maailmassa jossa elätte.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.