Tähtisiemenet, te pääsette kyllä kotiin

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kunnioitamme paljon teitä, jotka olette halukkaita olemaan oma itsenne maailmassa, joka usein haluaa muiden mukautuvan siihen. Me olemme huomanneet, että ne teistä, jotka ovat tähtisiemeniä, ovat usein halukkaita sanomaan muille totuuden itsestään huolimatta siitä, että monet ihmiset pilkkaisivat teitä avaruusolentoihin uskomisesta. Kun tulette ulos kaapista tähtisiemeninä, se todella asettaa teidät haavoittuvaiseen asemaan niin monien pilkattavaksi ja jopa syrjäyttää teidät ryhmistä, tai perheistänne. Monille ei ole ollut helppoa olla siellä Maapallolla, ja joillekin teistä se ei ole ollut helppoa hetkeäkään elämänne aikana, koska olette aina tunteneet olevanne erilaisia.

Kun tutustuitte tähtisiemenen käsitteeseen, monet teistä itkivät, koska jokin asia viimeinkin selitti sen miksi olette aina tunteneet niinkuin olette, ollessanne siellä Maapallolla. Meidän perspektiivistämme teidän ei tarvitse elää Maapallolla nyt ensimmäistä elämäänne jotta voisitte olla tähtisiemeniä. Te olette vain hereillä totuudesta, että teidän piti matkata toisiin tähtijärjestelmiin, ja korkeamman tulottuvuuden tasojen läpi, päästäksenne Maapallolle. Ja nyt kun olette hereillä, te tiedätte että avaruusolennot ovat sekä olemassa että te myöskin olette kaikkien galaksin avaruusolentojen sukulaisia.

Juurenne menevät kauas ja ulottuvat käsittämättömiä matkoja, ja ihmiskunnan tuominen galaktiseen yhteisöön, virallisesti, on suureksi avuksi. Monet teistä ovat pitkään odottaneet virallista kutsua, ja te alatte olla kärsimättömiä. Niin monet siellä Maapallolla ovat kärkkäitä menemään kotiin ja olemaan osa galaktista perhettään jälleen kerran, mutta te halusitte kuitenkin olla Maapallolla, ja me pyydämme teitä tekemään parhaanne muistaaksenne miksi te halusitte päästä Maapallolle näiden suurten muutosten, muuttuvien energioiden ja loppuviimein tietoisuuden ylösnousemuksen aikaan kaikkialla universumissa.

Luottakaa meihin kun me sanomme, että te tulette kyllä pääsemään kotiin, mutta pyydämme että tekisitte parhaanne siinä että pitäisitte Maapalloa kotinanne juuri nyt, koska Maapallo a kanssaihmisenne tarvitsevat teitä siellä. Heidän tarvitsee normalisoida kokemuksensa avaruusolentojen kanssa, jotka saapuvat sinne. Te tulette auttamaan heitä tuntemaan itsensä valmiiksi niihin kohtaamisiin, ja te autatte heitä ymmärtämään sitä keitä he todella ovat. Ja läpi koko galaksin kaikki tulevat kykenemään tulemaan yhteen jälleen kerran, jopa ennen kuin siirtymä tietoisuudessa on valmis.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.