FBI-johtaja paljasti lasten rituaalimurhaamisen kauan ennen Qanonia

YLE kirjoitti tuoreeltaan Kanadasta löytyneistä lasten joukkohaudoista, jotka julkisesti on vieritetty katolisen kirkon niskoille: https://yle.fi/uutiset/3-12003932

Lasten joukkomurhista ja kaikista kamaluuksista joita lapsille on tehty on kirjoittanut myös Qanon. Valitettavasti Qanoniin kytkettiin ja liitettiin kaikenlaista muutakin, jonka takia lapsiin kohdistuneet törkeydet eivät koskaan päässeet kunnolla käsittelyyn.

kts. esim.

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/george-bush-vanhempi-groomasi-pikkulapsia/

http://eksopolitiikka.fi/uutiset/saalistajien-saalistus-matka-korruptoituneen-eliitin-mieleen/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/eliitin-pedofilia-pyrkii-normalisoimaan-aikuisten-ja-lasten-valisen-seksin/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/eliitin-pedofilia-pyrkii-normalisoimaan-lasten-ja-aikuisten-valisen-seksin-osa-2/

Mutta onko katolinen kirkko yksin vastuussa lasten joukkotuhonnasta? Vai voisiko sittenkin ilmiön taustalla olla jotain kamalampaa?

Alla on FBI-johtaja Ted Gundersonin todistus. Gunderson kuoli vuonna 2011. Tämä teksti on lainaus Brian Shilhavyn artikkelista.

Ted Gunderson on paljastanut paljon tietojaan, joista osa on jo kadonnut, mutta Tubessa on edelleen videoita, lisäksi niitä on ladattu muille alustoille.

Ted Gunderson syntyi Colorado Springsissa. Hän valmistui Nebraskan yliopistosta vuonna 1950. Gunderson meni töihin FBI:lle joulukuussa 1951 J. Edgar Hooverin alaisuuteen.

Hän työskenteli Mobilen, Knoxvillen, New York Cityn ja Albuquerquen toimistoilla.  Hän toimi vastaavana apulaiserikoisagenttina New Havenissa ja Philadelphiassa. Vuonna 1973 hänestä tuli Memphisin FBI:n johtaja ja sitten Dallasin FBI:n johtaja vuonna 1975. Ted Gunderson nimitettiin Los Angelesin FBI:n johtoon vuonna 1977. Vuonna 1979 hän oli yksi kourallisesta haastateltavia ehdokkaita koko FBI:n johtoon, johon lopulta valittiin William H. Webster.

Eläköidyttyään FBI:stä Gunderson perusti yksityisetsivätoimiston  Ted L. Gunderson and Associates, Santa Monicaan. Vuonna 1995 pidetyssä konferenssissa Dallasissa, Gunderson varoitti salaisten satanistiryhmien nopeasta leviämisestä (tämä rantautui Riku Rinteen mukana myös Suomeen, suom. huom.) sekä Uuden Maailmanjärjestyksen vaarasta, varjohallituksesta joka kontrolloi Yhdysvaltain hallitusta.

Hän myös väitti, että lapsia oli myyty turbaanipäisille miehille Las Vegasin  “orjahuutokaupoissa”, että neljätuhatta rituaaliuhrausta tehtiin New Yorkissa joka vuosi, ja että vuoden 1995 Alfred P. Murrahin liittovaltion rakennuksen pommitus Oklahoma Cityssa oli Yhdysvaltain hallituksen tekosia.

Gunderson sai selville, että USA:ssa on salainen kidnappaajaryhmien verkosto, jotka sieppaavat lapsia ja nuoria, ja altistavat heidät saatanalliselle rituaalikidutukselle ja ihmisuhraavat heitä.

Yksi näistä ryhmistä on nimeltään The Finders, jonka Gunderson sanoi olevan CIA:n pyörittämä.

Veripalvelu kaipaa lahjoittajia
Veripalvelu kaipaa lahjoittajia

Gunderson matkasi ympäri maata ja luennoi hänen työstään, jonka tiimoilta hän on saanut mm. selville salaisia ryhmiä, jotka ovat mukana satanismissa, johon kuuluu lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ja lasten uhraamista. Hänen perusluentonsa kesti arviolta 4 tuntia, mutta joitain noin tunnin mittaisia luentoja on edelleen verkossa.

Luennon lopussa Gunderson antaa naisen nimeltä Linda Weigand tulla kertomaan hänen todistuksensa. Gunderson sanoi esitellessään Lindan:

Tässä on yksi eräs kaikkein klassisimmista korruption esimerkeistä, joita olen nähnyt. Ja uskokaa minua, voitte kyllä sanoa luentojeni perusteella, että olen nähnyt joitain aika pahoja esimerkkejä korruptiosta.

Mutta on pakko varoittaa lukijaa, tämä on erittäin väkivaltaista, ja erittäin pahaa. Se järkyttää. Normaalisti jotain näin kauheaa ei tulisi julkaistua, mutta tällä hetkellä tämä pitää kertoa kaikille, että tällaisua kauheuksia on tässä maassa [USA] tapahtunut jo erittäin pitkään.

Tässä on Ted Gundersonin luento.

 

Gundersonin työ löytyy edelleen verkosta. Ted Gundersonin YouTube-videot on edelleen katsottavissa. Kannattaa ladata nämä materiaalit toisillekin alustoille.

 

Artikkelin julkaissut Bible Science Forum

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.