Talvipäivän seisauksen viesti

Arcturuslaisia kanavoinut Yolanda Marie

Ja niin Korkeampi Aspektisi iloisesti otti tämän haasteen vastaan (usko tai älä). Useimmat teistä tietävät tämän. Tämän lausunnon myötä muistakaa se. Muistakaa nyt, kun valmistaudutte jälleen erään portaalin läpi kulkemiseen, jälleen suureen puskemiseen, vaikka teidän ei tarvitse repiä niin kovasti kuin luulette, teidän tulee ainoastaan uskoa siihen todellisuuteen jonka pelkkä läsnäolonne ja tähän nykyiseen kehityskulkuun keskittämä huomionne saa aikaan… ja uskoa ympärillänne olevien ihmissielujen sekä koko planeetan luomiin kauniisiin mahdollisuuksiin.

Tämä pusku josta puhumme on kaunis hetki joulukuun 21. päivänä 2021 (siten kuin aika ja avaruus on olemassa ja teidän havaintonne mukaan muuttuu). Se nerokas tapa, jolla olette suostuneet käyttämään näitä pyhän geometrian koodeja, jotka luovat energian pyörteitä ja ilmaisuja, mahdollistaa koko ihmiskunnan eksponentiaalisen kasvun. Ja niinpä jälleen kerran tässä on mahdollisuus siirtyä eteenpäin ja luoda energian magneettinen vetovoima ympärillenne, joka kutsuu kaikkia läheisyydessänne olevia sydämiä.

Toki tätä prosessia voi kuvata monin eri tavoin. Voi myös yksinkertaisesti tietää, että kaikkien eläessä todeksi omia siirtymiään ja mahdollistaessa tämänkaltaiset siirtymät heidän ympärillään (toisin sanoen, odottakaa tätä ja tunnustakaa se), heidän ympärillään oleva ympäristö, mukaanlukien kanssaihmiset, täsmäävät myös tähän uuteen siirtymään.

Tämä on toinen tapa ymmärtää sitä mitä tapahtuu sellaisen siirtymän aikaan. Sellaisessa aikaikkunassa, johon te kollektiivisesti olette suostuneet 21.12., tapahtuvien asioiden määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Tämä on se mitä me sanomme. Ja niin teillä on potetiaalia luoda tunne täysin erilaisesta kokemuksesta, mahdollisesti siirtyä täysin toiseen todellisuuteen (jota voidaan ajatella “hyppäämisenä aikalinjasta toiseen”).

Tässä teillä on mahdollisuus nauttia kaikesta. Useimmat eivät voi ymmärtää tai prosessoida teille annettua informaatiota. Tämä johtuu siitä, että useimmat ovat valinneet kokea asiat ja antaa oman panoksensa eri tavoin. Te olette niitä Rohkeita, jotka ovat valinneet tuntea, nähdä ja ymmärtää nämä energiat ja niiden mukanaan tuoman potentiaalin. Kuten aina, me sanomme: luottakaa itseenne!

Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me rakastamme teitä!

Lähetyksen loppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.