Tämä on välitöntä ilmentämistä

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me lähetämme teille arvostuksen aaltoja siitä mitä te olette olleet halukkaita tekemään siellä Maapallolla. Olette kyenneet kestämään niin paljon tietoisuuden laajentamisen nimissä, koska sitähän tämä kaikki on. Siksi me kaikki poistuimme Alkulähteen Energian ulottuvuudesta ja tulimme, oman vapaan tahtomme voimin, tähän galaksiin luomaan nämä uniikit kokemukset. Me kaikki päätimme olla osa tätä galaktista kokemusta, koska me tiesimme että niin tekemällä me uurtaisimme uraa, kokisimme Alkulähteen aspekteja joita emme olisi aiemmin kokeneet ja me tiesimme että me emme voisi epäonnistua.

Syy sille miksi te ette voi epäonnistua on, että te olette äärettömiä ja ikuisia olentoja; siksi ei ole mitään huolehdittavaa. Olette absoluuttisesti menestyviä, silloinkin kun epäonnistutte. Ettekö ole koskaan epäonnistuneet jossain ja myöhemmin tajunneet tuon epäonnistumisen merkitystä elämällenne? Ettekö ole kyenneet näkemään miten merkittävä se hetki oli ja sitä minkä loitte sen seurauksena? Epäonnistuminen on jonkin sellaisen tuomitsemista, joka loppujenlopuksi toimii katalyyttina. Se on ponnahduslauta.

Ihmiskunta ei voi epäonnistua, ja te ette voi epäonnistua. Te tulette jatkamaan kasvuanne ja laajentumistanne ja te tulette ylittämään odotukset, koska se on se mitä te teette. Näette itsenne tekevän niin kaiken aikaa, joka päivä, ja me jatkuvasti olemme vaikuttuneita siitä tavasta jolla te kasvatte, huolimatta yhteiskunnasta joka ei välttämättä vaali kasvun kokemuksia. On aikoja jolloin teidän on oltava kaikki itsellenne, ja kun te niin teette, kun te olette, teidän tulisi nähdä se tapa jolla energiakenttänne laajenevat. Se tapahtuu välittömästi.

Tämä on välitöntä ilmentämistä. Se ei ole minkään fyysisen, kiiltävän esineen saamista juuri silloin kun te päätätte sellaisen haluta. Se on oman laajentumisemme kokemista niin, että jos te sen kykenisitte tuntemaan, jos te todella kykenisitte tietämään sen, te olisitte samaa mieltä kanssamme siitä, että kaikki liittyy tietoisuuden laajenemiseen. Ja te tajuaisitte, että kiiltävä esine oli laitettu sinne vain saadaksenne teidän huomionne jotta jatkaisitte tietoisesti kasvamista ja laajentumista Maapallolla. Ottakaa tietoisuutenne laajentuminen sinä välittömänä ilmentämisenä jota se on, ja te tulette aina olemaan flow-tilassa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.