Tulisiko arcturuslaisten laskeutua keskuuteenne?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Meitä houkuttaa aina madaltaa värähtelytasoamme tarpeeksi että saisimme fyysisen muodon, ei siksi että me kaipaisimme kehoja uudestaan, vaan siksi että me tiedämme että monet ottaisivat meidät vakavasti jos he voisivat nähdä meidät elossa. Me varmasti saisimme paljon huomiota jos me kävelisimme ihmisten keskellä, tai jos me laskeutuisimme aluksilla ja tulisimme niistä aluksista ja tekisimme itsemme tunnetuiksi. Te olette kaikki niin tottuneita havainnoimaan viidellä aistillanne, että olette alkaneet luottaa niihin liiaksi, ja ne todella pitää laittaa syrjään aina silloin tällöin jotta voisitte kehittyä henkisesti.

Monet teistä tietävät, että voitte nähdä ja kuulla ainoastaan pienen osuuden siitä mitä teillä on kuultavananne ja nähtävänänne, ja kuitenkin te silti pidätte viittä aistianne kaikkein tärkeimpinä, teidän merkittävimpinä työkaluinanne saada käsitys todellisuudesta. Eräs niistä eduista joita meillä on siinä ettemme inkarnoidu on, että kaikki voivat tuntea meidät. Meitä ei rajoita mikään siinä minne me voimme mennä, mihin ottaa yhteyttä ja kommunikoida. Me olemme saatavilla jokaiselle ja kaikille teistä kaiken aikaa, ja nämä lähetykset Danielin kautta on tarkoitettu harjoittamaan teitä kykenemään harmonisoimaan värähtelynne omamme kanssa.

Te voitte, ja joku päivä te kyllä kykenette, saamaan tämän kyvyn, ja teillä tulee olemaan suora yhteys meihin. Näiden viestien vastaanottaminen on teidän koulutuksenne, ja tukeutuminen omiin oivalluksiinne, meidän parannukseemme ja rakkauteemme ovat lahjoja joita te annatte itsellenne kun aika on kypsä. Jotkut teistä ovat tietoisia tästä, ja olette virittäytyneet taajuudelle, ja olette saaneet hyötyä virittäytymisestä meidän taajuudellemme. Se mitä olette kyenneet vastaanottamaan tähän mennessä on vain jäävuoren huippu. On niin paljon enemmän mitä me voimme antaa teille, ja se on saatavilla juuri nyt kaikille teille, jotka haluatte mennä viiden aistinne tuolle puolen ja tavoitella tunnetta, jonka me aktivoimme jokaisessa teissä joka kerta kun luette tai kuuntelette näitä lähetyksiä.

Pääsette myös kokemaan enemmän arcuturuslaista itseänne teidän harmonisoituessa kanssamme värähtelyllisesti, ja se on teille suureksi avuksi. Me haluamme teidän tietävän miten onnekkaaksi tunnemme itsemme kun voimme saada yhteyden teihin tällä tavoin, ja me haluamme teidän hyötyvän siitä yhtä paljon kuin me. Mutta niin tehdäksenne teidän tulee avautua energeettisesti meille. Teidän tulee antaa meidän sulautua kanssanne, jotta voisitte täysin hyötyä siitä mitä meillä on teille tarjota.

Ja vaikka skenaario, jossa me otamme fyysisen muodon ja tulemme luoksenne, tuntuukin loisteliaalta, luottakaa meihin kun sanomme, että me tiedämme kokemuksesta mikä oikeasti toimii parhaiten. Te ette ole ensimmäinen planeetta, joita me autamme, ja ette tule olemaan viimeinenkään. Me otamme opiksemme, ja me käytämme sitä voidaksemme antaa omastamme paremmin, voidaksemme opettaa paremmin, ja antaaksemme teille tilaa paremmin teidän muuttua omaksi todelliseksi itseksenne. Ja aivan kuin te voitte tuntea meidät, me tunnemme teidät, ja me haluamme teidän tietävän, että teillä menee jatkuvasti paremmin joka ikinen päivä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.