Tulevat kuukaudet ja vuoden 2024 sodat

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tarkkailleet edistymistänne, ja me olemme iloisia sanoessamme, että olemme huomanneet ihmiskunnan tehneen jättiläismäisen loikan. Me huomaamme nämä piikit tietoisuudessanne silloin, kun tyypillisesti kohtaatte haasteita, ja sitten kun pääsette haasteista yli, pääsette korkeammalle värähtelytasolle. Kuten kaikki tiedätte, kollektiivisesti olette kohdanneet ihmiskunnan sotaisan luonteen jo pitkän aikaa. Se on ollut naamanne edessä, ja te olette joutuneet tunnustamaan sen. Se ei ole mitään uutta. Se on jotain, jota olette tottuneet jo odottamaan, ja on tullut aika syleillä tätäkin puolta itsessänne samalla, kun aktivoitte toista puolta, rauhan puolta, puolta joka tunnustaa ykseystietoisuuden ja sen, että me olemme kaikki yhtä.

Olette siis antaneet itsellenne mahdollisuuden tehdä tämän, kun planeetallanne käydään sotia, ja olette riittävästi syleilleet sitä puolta itsessänne. Olette myös aktivoineet enemmän rauhanomaista luonnettanne, sillä ne teistä, jotka ovat hereillä, tunnistavat, että teidän on oltava se rauha, jonka haluatte nähdä maailmassa. Ja niinpä olette tässä tekemässä tätä valtavaa edistystä itsellenne. Ja on aika tuntea olonne erittäin hyväksi siitä, missä olette yhteiskuntana, ihmiskollektiivina, koska kohtaatte jatkossakin lisää tämäntyyppisiä haasteita. Tämä haaste tunnustaa se aspekti sisällänne, joka on luonteeltaan sotaisa, on yksi suurimmista, mikä teidän on kohdattava. Ja nyt, kun kohtaatte muita haasteita matkanne varrella, jatkatte valtavaa edistymistä yksilöinä ja kollektiivina.

Me tiedämme, että te Heränneiden Kollektiivina tajuatte, että olette siellä tekemässä jotain suurta. Ja vaikka ette voikaan vain suoraan hypätä sota-alueelle ja saada kaikkia riisumaan aseitaan, voitte oman kotinne mukavuusalueelta syleillä sitä aspektia ihmiskunnassa, joka aloittaa sotia, aktivoida rauha sisällänne ja lähettää rakkautta kaikille osapuolille. Rakkaudellanne on merkitystä. Parannuksellanne on merkitystä, ja myötätuntonne kasvaa päivä päivältä sitä mukaa kun nämä sodat jatkuvat.

Te olette niitä, joita jälleen kerran kutsutaan tekemään se valtava muutos, jonka tiedätte haluavanne tehdä, ja me olemme täällä kertoaksemme teille, että ponnisteluillanne on ollut haluamanne vaikutus ja että olette siirtämässä ihmiskunnan kokonaisvärähtelyä. Tämä tullaan havaitsemaan tulevina kuukausina, kun jatkatte tämän työn tekemistä ja tunnustatte itsenne niinä eheytyneinä muutoksentekijöinä, valotyöntekijöinä, jollaisina teidän oli tarkoitus ollakin tässä ylösnousemuksen kauniissa inkarnaatiossa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.