Työkaluja tuleviin muutoksiin

Germanea kanavoinut Lyssa Royal

Me olemme puhuneet joistain fyysisistä kehomuutoksista, joita teillä on ja tulee olemaan kun värähtely kiihtyy. Käsitelkäämme ensin fyysistä tasoa. Minkälaisia fyysisiä muutoksia voitte odottaa? Mikä voisi auttaa teitä fasilitoimaan prosessia helpommalla tavalla?

Pääasiallinen muutos tapahtuu kehon sähköisessä järjestelmässä. Ihmisen sähköinen järjestelmä on se josta ette välttämättä ole tietoisia, se on toiminnassa kaiken aikaa. Kehon sähkökenttä kirjaimellisesti on energiaa, joka muuntaa henkeä aineeksi. Olette arviolta 90-prosenttisesti vettä, joten sähkövirta kulkee aina kehossanne. Jännitettä tullaan nyt kasvattamaan. Varautukaa tähän asianmukaisesti.

Tämä tarkoittaa, että vedestä tulee vieläkin tärkeämpää kuin se on ollut koskaan tähän mennessä. Ei ainoastaan veden juonti, vaan siihen uppoutuminen (sauna, kylpy, suihku) on muuttumassa tärkeäksi. Myös veden läheisyydessä olo, joko aurassanne tai pyhittämässänne tilassa (kotona) on tärkeää. Ehdotuksemme on, että joisitte niin paljon vettä kuin pystytte, mieluusti vettä joka ei ole hanasta, vaan vettä joka on puhdistettu käänteisosmoosilla, miten sitten vettä valitsettekin juoda. Me suositamme tislattua tai puhdistettua vettä, mutta te tiedätte mikä teille on hyväksi. Muistakaa syödä ruokia, joissa on paljon vettä. Eli siis hedelmiä ja vihanneksia.

Lisäksi antakaa itsenne myös tuntea olonne nestemäiseksi. Tämä on aika abstraktia, mutta aina kun teitä väsyttää tai olette emotionaalisesti karkeita, kuvitelkaa olevanne joki, virta. Mitä enemmän kuvittelette itsenne nestemäisesti virtaavan kuin vesi, sitä helpommin tapahtuvat sähköiset muutokset, joita kehonne ja planeettanne käy läpi.

Toinen ehdotus (muu kuin suuhun laittaminen) on pitää vettä lähellä itseänne. (Ei tarvitse olla neuroottinen tästä, koska mitään kummallisempaa ei tapahdu jos ette tee niin.) Jos teillä on jokin koru, esimerkiksi, joka pitää sisällään vettä, jos tunnette vetoa tällaiseen, pitäkää sitä päällänne. Vesi on silloin teidän aurassanne. Voitte myös istua järven rannalla, pistää jalat veteen, tai täyttää kylpyammeen. Mitä lähemmäksi pääsette vettä, kun tunnette tarvitsevanne energiaa, se tulee auttamaan teitä todella, todella paljon. Käyttäkää mielikuvitustanne! Voitte myös käyttää veden ääntä, sillä kuuloaistinne toimii samalla tavalla.

Suihkussa käynti ja kylpeminen ovat hyviä tapoja saada vettä. Vesi puhdistaa sähkömagneettista kenttää. Kun käytte suihkussa tai kylvette, se auttaa päästämään irti emotionaalista myrkkyä, joka auttaa pitämään teidät selvempinä. Jos haluatte laittaa kristalleja kylpyveteen, se on myös ok.

Monet näistä ideoista ovat hyviä jos elätte urbaanissa ympäristössä. Saatatte haluta kämppäänne pienen vesiympäristön. Voitte hankkia akvaarion, täyttää sen vedellä ja pienillä kauniilla (energia)kivillä ja kristalleilla ja mitä sinne haluattekin laittaa, niin että se tuntuu rauhalliselta. Laittakaa se sänkynne viereen tai jonnekin kotona missä sitä voi katsella ja voitte tuntea tuon veden ympäristön. Se on myös keskusteluelementti — me takaamme teille. Se on yksi idea. Saatatte haluta sinne ehkä jopa kaloja. Keho vastaa hyvin tällaiseen veteen läheisyydessänne ja jatkaa puhdistusprosessia ja kasvattaa sähkökentän jännitettä.

Te puhdistatte kolmannen tiheyden myrkkyjä kehoistanne. Kolmannen tiheyden peruslaadut muuttuvat neljännen tiheyden laaduiksi teidän kirkastuessa. Monilla neljännen tiheyden planeetoilla on suuria määriä vettä. Itse asiassa teidän planeettanne on jonkin verran uniikki siinä miten paljon siellä on vettä kolmannen tiheyden todellisuudessa.

Planeetallanne on myös tietoisuus jonka osa te olette. Te olette symbioosissa. Ja te heijastelette toinen toisillenne omia transformaatioitanne. Joten planeettanne tunnistaa sen vedentarpeen. Vaikka se näyttää siltä kuin te kaikki loisitte kauheita reikiä otsonikerrokseen, todellisuudessa te avustatte planeettaa sulattamaan napajäätiköt ja vapauttamaan planeetalle sen tarvitsemaa vettä. Joten jälleen kerran nämä ovat kaikki yhteydessä toisiinsa. Planeettanne tekee sen mitä se tekee koska se tarvitsee sen veden mitä se tarvitsee.

Veden mukana tulee detoksifikaatio. Monet teistä ovat detox-kuureilla. Me emme voi sanoa teille tarpeeksi miten paljon tämä auttaa teitä. Se on erittäin paljon hyödyksi käydä läpi jonkinlainen detox-puhdistus (mikä sitten teille sopiikin), oli se sitten suolihuuhtelu tai mehupaasto tai paasto, tai jonkinlainen rajoitettu dieetti, se on kiinni teistä. Mutta pitkässä juoksussa se tulee antamaan kehollenne ja sähköjärjestelmällenne kunnon buustin vähempien häiriöiden takia. Toksiinit voidaan nähdä sähköisenä häiriönä.

Meiltä on usein kysytty ovatko sähkölaitteet ihmiselle haitallisia. Jos olette tavallinen ihminen normaalilla televisiolla ja mikroaaltouunilla, se ei tee teihin tarpeeksi vahinkoa niin että edes huomaisitte, jos se tekee yleensäkään yhtään mitään. Toki, jos elätte suurjännitekaapelin alla, se voi tuolloin olla vähän liian paljon energiaa.

Jos käytätte paljon tietokonetta, teille on olemassa useita vaihtoehtoja. Voitte hankkia tietokoneen jossa on LCD-näyttö. Se on optimi. Jos ette voi tehdä niin, markkinoilla on säteilysuojia, näitä voi laittaa tietokoneen ruudun eteen ja ne voivat vähentää merkittävästi säteilyä mille altistutte. Säteily ei vahingoita teitä, mutta se voi hidastaa detoksifikaatiota ja parannusprosessia, jos käytätte liian paljon aikaa tietokoneen ruudun äärellä joka päivä.

Arviolta neljä tuntia yhdeltä istumalta ruudun ääressä (ilman että nousee ylös) voi merkittävästi hidastaa omaa parantumista. Meidän on sanottava tässä että me puhumme yleistäen ja että tämä riippuu omasta uskomusjärjestelmästä. Jos todella (kaikilla olemuksen tasoilla) uskot että mikään ulkopuolelta ei voi vaikuttaa terveyteesi, silloin voit elää voimavirtapiuhan alla ja nukkua tietokoneesi kanssa, ja se ei vaikuta mihinkään. Joten nämä ovat ohjeistuksia, ja lopullinen ääni on oma uskomusjärjestelmänne, ja sitä on tärkeää painottaa.

Me olemme saaneet kysymyksiä monilta koskien muitten kanavoijien ja terveysalan ihmisten opetuksia. Monet sanovat että heittää TV, tietokoneet ja mikrot menemään. Jokainen olento ja jokainen kanava uskoo omalla tavallaan. Katsokaa niitä eri asioita joita olette oppineet kasvunne aikana. Jos todella uskotte ideaan että te luotte todellisuutenne eikä kukaan voi olla uhri, silloin ette voi uskoa ideaan siitä että jokin ulkopuolinen todella vaikuttaisi teihin. Se on oltava joko tai. Jos ette usko luovanne todellisuuttanne ja uskotte olevanne uhri, silloin mikä tahansa voi satuttaa teitä.

Miksi pelottavaa tai rajoittavaa informaatiota kommunikoidaan, siihen pitää jonkun muun vastata. Mutta me voimme sanoa, että se on arvokasta että se sanotaan, koska se saa teidät ajattelemaan. Meidän katsantokannaltamme, kun tämän tyyppistä pelottavaa informaatiota jaetaan, teillä on käsillänne mahdollisuus ajatella sitä mihin oikeasti haluatte uskoa, kuunteletteko ulkoista lähdettä vai sisäistä ääntänne.

Pelottava ja negatiivinen informaatio antaa teille mahdollisuuden prosessoida omia pelkojanne. Me olemme aina sanoneet, että informaatio tulee ottaa pelkkänä informaationa, joka lisätään teidän kirjastoonne, joka saa teidät ajattelemaan. Meidän tuomamme informaatio ei ole kanavoitua siksi että uskoisitte meitä, vaan että te otatte sen minkä tarvitsette ja opitte kasvamaan siitä löytämällä oman totuutenne.

Meidän ymmärryksemme ei ole, että teihin koskaan, ikinä vaikuttaisi mikään teidän ulkopuolinen ellei teillä ole uskomusta siitä että se voi niin tehdä ja että te olisitte uhreja. Ja niin tämä liittyy omien uskomusten prosessointiin. Tämä on suvereniteetin oppimista, jossa te olette ainoa oman todellisuutenne luoja. Ei mikään televisio, ei tietokone luo sitä. Eikä todellakaan paha valtiovalta ilkeällä juonellaan! Valta on teidän sisässänne. Heti kun tunnustatte sen ja otatte sen omaksenne, ette ole enää uhreja, eikä ole enää pahoja juonia. Teidän oma vastuunne omista asioistanne vapauttaa teidät!

*Tämä on lainaus nauhoitteesta #115, Tools for the Coming Changes

  Artikkelin julkaissut worldtrans.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.