Uudet energiat luovat uusia haasteita

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin tietoisia haasteista, joita te kohtaatte Maapallolla, ja vaikeuksista joita teillä on ollut niihin haasteisiin vastatessa. Me emme puhu fysikaalisista haasteista, teoista joita te joutuisitte tekemään. Me puhumme haasteista, joista useimmat aikuiset eivät ole edes tietoisia, kun olette lapsia. Ja vaikka he tietäisivät että te kamppailette haasteen kanssa, he eivät tiedä miten auttaa teitä. He haluavat teidän vain nopeasti lopettavan itkemisen niin, että he voivat lakata tuntemasta syyllisyyttä, turhautumista tai surua koska he näkevät rakkaansa kärsivän.

Tämä on sukupolviongelma, ja sellainen joka on siirretty eteenpäin vanhemmilta lapsille johtuen siitä että todellisista elämän ongelmista ei puhuta kouluissanne tai uskonnoissanne. Ne keskittyvät enemmän siihen onko teillä osaamista selvitä tai teettekö syntiä tai suututatteko Jumalan jollain tavalla. Nuo olivat niitä suuria haasteita, joita te kohtasitte kun te toimitte matalammalla tietoisuuden tasolla. Useimmat ovat varsin kyvykkäitä tukahduttamaan tunteensa saadakseen hommat tehtyä, mikä se homma sitten onkin.

Teidän tunteenne ovat muuttumassa vahvemmiksi, intensiivisemmiksi ja voimakkaammiksi, koska niin ne joutuvat tekemään jotta te kehittyisitte. Ihmiset eivät kykene peittelemään tunteitaan kuten he ennen tekivät johtuen energioista, jotka tekevät mahdottomiksi sivuuttaa sisällä olevia emootioitanne. Ne ovat syinä huumeisiin ja alkoholiin, jotka ovat niin yleisiä maailmassanne. Mikä sitten on ratkaisu? Ratkaisu jonka me näemme on, että ne teistä jotka kuuluvat heränneiden kollektiiviin toimivat esimerkkinä muille terveistä rajoista. Teidän tulee haluta ottaa puheeksi tunteenne, ja jopa ilmaista niitä julkisesti.

Kun te kerrotte tarinoita ja kerrotte muille kamppailuistanne, joita olette emotionaalisesti kohdanneet elämässänne, silloin annatte myös toisille luvan tehdä samoin, ja te esitätte heille miten tehdä sen asianmukaisesti. Maailmanne tarvitsee johtajia, jotka ovat halukkaita olemaan tunteellisia ja puhumaan tunteistaan, enemmän kuin minkään muun tyyppistä johtajaa.

Ihmisten tarvitsee tietää, että he eivät ole yksin ja että on keino päästä ulos epätoivosta, jossa he tällä hetkellä ovat, keino päästä ulos joka ei sisällä minkäänlaista päihdettä tai huumetta joka turruttaisi tuskan. Me pyydämme teidän heränneiden kollektiivianne näyttämään tietä muille, että minkä tahansa tyyppinen haaste voidaan kohdata suoraan jos on halukas tuntemaan sen mitä tunnette sisällänne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.