Vertaus Kosmisesta Perheestä

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Kanavoitu vuonna 1995.

Seuraavaksi voimme esittää minkälaista huolestuneisuutta te, Maan asukkaat, olette meissä herättäneet. Se on samanlaista huolenpitoa kuin silloin, kun kasvatimme teitä pienestä pitäen. Te olette ikäänkuin napanuoran avulla kuuluneet Galaktisen Liiton Kosmiseen Perheeseen. Kaikki me olemme toisillemme sisaria ja veljiä ja olimme iloisia saadessamme kasvattaa Kosmisen Valon kohdussa uusia perheenjäseniä Korkeimman Kaikkeuden Henkisestä Maailmankaikkeudesta tulevien Universaalisten Lakien mukaisesti. Noin 3 miljoonaa vuotta sitten tuli näiden Lakien hylännyt veljemme Manxus, joka itsepäisyydessään varoituksistamme huolimatta katkaisi tämän napanuoran. Silloin Maapallonne ajautui pois alkuperäisestä kehityssuunnastaan vietäväksi pimeyteen Manxuksen johdolla.

Odotimme perheestämme eksyneen planeetan ihmiskunnan palaamista takaisin. Kun sitä ei kuulunut, lähetimme partion etsimään kadonnutta ihmiskuntaa. Noin miljoona vuotta sitten partiomme löysi planeettanne, mutta sen ihmiskunta oli hyvin surkeassa kunnossa. Monet siellä eläneet ovat saaneet väärää opetusta ja nauttineet väärien opetuksien seurauksista monin eri tavoin. Partion jäsenet jakaantuivat kolmeen osaan ja tukialuksestaan Maan pinnalle pienillä kulkuneuvoilla. He opettivat kolmessa eri paikassa Maan ihmisille Universaalisiin Lakeihin kuuluvia asioita, mutta Maan ihmiset alkoivat pitää heitä jumalina, jumalan poikina sekä enkeleinä.

He eivät halunneet enempää sotkea Maan ihmisten kehitystä, joten Manxuksen ajamina he poistuivat nopeasti Maasta ja palasivat lähtöasemiinsa. He raportoivat Korkeimpaan Hallintokeskukseen osittaisesta epäonnistumisestaan. Tällöin heille annettiin käsky Maapallon eristämiseksi muista planeetoista, etteivät näiden vääristyneet käsitykset leviäisi muualle. Partio komennettiin palaamaan takaisin Liiton silloiseen Keskukseen. Partion jäenet viipyivät tuolloin Maassa 100 000v.

Ollessaan viimeistä kertaa Maassa he ilmoittivat ihmisille tulevansa myöhemmin uudestaan, kun aika on täynnä. Eivät kertoneet mitään aikaa. Tällä he tarkoittivat, että he tulevat takaisin kun saavat Korkeimmalta luvan ja saavat korkeampia apujoukkoja. Silloin tulee uusia energioita ja vääristymät korjataan, jotka mahdollistavat Maapallon muutoksen korkeammille ja puhtaimmille taajuuksille. Tuolloin Maa puhdistetaan Manxuksen aiheuttamista sotkuista, vahingoista. Manxukselle langetetaan sopiva rangaistus. Partio arveli tuon ajankohdan tulevan aikaisemmin.

Päivitys 1.2.2019: Tämä ajankohta alkoi vasta v. 2018 aikana ja voimistui v. 2019 alkaen. Tuolloin tuli koko 2018 vuoden voimakkaita uusia energioita useaan otteeseen ja heinäkuusta alkaen tulivat voimakkaat sateenkaarienergiat, jotka alkoivat vaikuttaa Maan Auringon kautta sateenkaaren monivärisinä fotoneina ja myös suoraa ihmisten aura- ja tietoisuuskenttään. Ne muuttivat joidenkin henkisten ja kosmisten ihmisten DNA:ta ja he alkoivat käyttää sateenkaarifotoneita mm. parantamiseen ja puhdistamiseen. Esim. Mira Korhonen Lahdesta on yksi noista sateenkaarienergioiden kyllästämistä. Hän käyttää niin parantamiseen kuin puhdistamiseen näitä energioita.

— Sydämellisin terveisin Galaktisen Liiton jäsen Seurukselta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.