Alkulähteen energian täyden voiman käyttöönotto

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me tarkkailemme teitä suurella odotuksella, sillä me havaitsemme miten te olette muuttuneet ytimessänne ja me tiedämme, että yksilön sisäiset muutokset vaikuttavat ihmiskollektiiviin siellä Maapallolla. Niinpä me olemme innokkaasti odottaneet tapahtuneiden asioiden kerrannaisvaikutusta, ja se tulee vaikuttamaan yhteiskuntaanne suuresti. Me huomaamme, kun joku teistä ottaa positiivisen loikan eteenpäin, koska me olemme herkkiä energialle ja värähtelylle, ja me tiedämme että vaikutukset eivät tunnu välittömästi teidän henkilökohtaisessa elämässänne, kun loikkaatte positiivisesti eteenpäin. Ja näin me tiedämme, että kaikkien teidän yksilösaavutusten kokonaisuus näinä muutamina viikkoina ei vielä ole kollektiivitasolla tuntunut.

Teidän kollektiivitietoisuutenne on se, joka luo valtiot, lääketeollisuuden, talousjärjestelmän, koulujärjestelmän ja jopa ympäristönne. Katsokaas, kaikki asiat joita ihmiset haluavat muuttaa, jotka ovat olemassa, jossain määrin, heidän ulkopuolellaan, muuttuvat kun he ottavat positiivisen askeleen eteenpäin, mikä johtuu teidän vaikutuksestanne koko kollektiiviin. Ja me haluamme teidän näkevän itsenne niin voimakkaina, sen sijaan että näkisitte itsenne miljardööreinä tai valtionjohtajina tai muina sellaisina ihmisinä, joita pidetään voimakkaina heidän varallisuutensa tai valta-asemansa takia.

Sinä olet oman todellisuutesi johtaja, koska sinä luot oman todellisuutesi, ja sinä olet myös oman todellisuutesi kokija. Näin te olette kaikki osanottajia, ja me puhumme teille nyt yksilöinä kun sanomme tämän. Ilman epäilyksen häivääkään te olette voimakkaampia kun liitytte yhteen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, niin kauan kun tajuatte että yhteisen tavoitteen tarkoitus on tarjota värähtelytila, eikä niinkään suistaa joku pois asemastaan mellakan kaltaisena joukkovoimamielentilana. Se ei ole valtaa; se on epätoivoa. Mutta te olette yksilöinä voimakkaita, ja te olette kaikkein voimakkaimpia kun te etsitte värähtelyä sisältänne, eikä niinkään silloin kun kiistelette tai yritätte vakuuttaa jonkun siitä että teidän perspektiivinne on oikea ja kaikkien muiden tulisi liittyä mukaan sen taakse.

Jos haluatte realisoida Alkulähteen energian voiman joka lävitsenne virtaa, silloin teidän tulee sallia kaikille muille heidän olla siinä missä he ovat henkisesti, mentaalisesti, emotionaalisesti ja energeettisesti. Teidän on rakastettava heitä niinkuin he ovat ja nähtävä heidät tarpeellisina palasina jättiläismäisessä palapelissa, jonka palasia te kaikki olette, jonka palasia me kaikki olemme. Silloin voitte rentoutua, koska voitte päästää irti kaikesta vastustelusta, kaikista jännitteistä, kaikesta vihastanne, kaikesta raivostanne, ja linjautua Alkulähteen kanssa ja käyttää tuota valtaa.

Ja me tiedämme, että niin monet teistä ovat jo tehneet tätä, ja niinpä me todella haluamme että te tajuaisitte totuuden siitä vaikutuksesta joka teillä on ja tulee olemaan, niin että voitte odottaa näkevänne niitä muutoksia oman itsenne ulkopuolella jotka olette jo käynnistänee sisällänne. Ja me haluamme teidän myös tavoittelevan niitä peränpitäjiä, jotka edelleen kokevat, että heidän vastustuksensa on se missä valta on. Muistakaa keitä te todella olette, ja että te olette täällä ottamassa käyttöön Alkulähteen voimaa sisällänne, ja pian olette siinä flow’ssa ja elätte siinä maailmassa jossa haluatte elää ennen kuin huomaattekaan.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.