Viesti Galaktiselta Liitolta

Rakkaat,

Gaian uusi kultainen aika on saapunut, ja me haluaisimme jakaa teille tämän ilouutisen! Se vaatii vain muutosta teiltä tulla osaksi tätä todellisuutta.

Ainoa asia, mikä teitän tulee nyt tehdä, on kohottaa tietoisuuttanne katsomalla maailmaa rakkauden silmin. Tähän korkeampaan tietoisuuden tilaan pääsemiseksi avatkaa yksinkertaisesti sydämenne ja etsikää valoa.

Planeettanne on muuttumassa nopeasti, ja tietoisuuttanne tarkkaillaan aktiivisesti.

Te olette odottaneet tarpeeksi. Etsimänne muutos ei ole jotain mikä tapahtuu tulevaisuudessa; se tapahtuu jo nyt. Se on jo toimitettu. Teidän tulee ainoastaan muuttaa katsantokantaanne.

Yksinkertaisesti kohottakaa tietoisuuttanne ja tuntekaa rakkausvalon energian takaisinkytkentä sen yhdistyessänne korkeampiin tasoihinne.

Mitä tietoisuuden kohottaminen tarkoittaa?

Monet eivät ole tietoisia siitä mitä he tekevät, ajattelevat tai tuntevat, ja näin he ovat aina itsensä kanssa ristiriidassa. Teko on menossa yhteen suuntaan, ajatus toiseen, ja tunne taas kolmanteen. He ovat jatkuvasti hajoamassa eri suuntiin, menossa yhä vain enemmän palasiksi.

Kehon tarkkailu on ensimmäinen askel tietoisuuden kohottamisessa. Hitaasti mutta varmasti tullaan tietoisiksi jokaisesta teosta ja tavasta.

Teidän muuttuessa tietoisemmiksi, tapahtuu ihme: monet asiat, joita ennen teitte, katoavat yhtäkkiä. Kehonne rentoutuu, virittäytyy, ja syvä rauha tulee kehoon, ja rauhallinen musiikki värähtelee sisällänne.

Ainoa asia, joka teidän tulee oppia, on tarkkailla kaikkea. Tarkkailkaa! Pitäkää silmällä kaikkea tekemäänne. Pitäkää silmällä kaikkia ideoita, jotka mieleenne pulpahtavat.

Pitäkää silmällä kaikkia halujanne. Jopa pienintäkin tekoa, kuten kävelyä, puhetta, syömistä ja peseytymistä tulisi tarkkailla.

Jatkakaa kaiken tarkkailemista.

Ja teidän tarkkaillessanne syntyy selkeys. Armo syvenee. Koska energia, joka ennen oli hajaannuksissa, liikkuu sisäänpäin ja muuttuu tarkkailuksi — se on samaa energiaa! — teidän jaaritteleva mielenne jaarittelee vähemmän kun tarkkailette.

Mieleenne tulee yhä enemmän tilaa energialle, jota käytetään tarkkailuun. Ajatuksenne ohenevat, ja ne alkavat keventyä. Ne alkavat kuolla hitaasti mutta varmasti. Ajatustenne kuolemisesta syntyy selkeys.

Mielenne on nyt muuttunut peiliksi.

Se on mielentila, jossa mieli on synkassa korkeamman ulottuvuuden kanssa, mikä sallii nähdä kaikki mahdollisuudet, tuntea kaikki tunteet ja dramaattisesti parantaa elämänkokemuksia ja saavuttaa itseaktualisaatio.

Kaikkein tärkein askel ylösnousemusprosessissa on kohottaa tietoisuutta. Kun tietoisuus herätetään korkeammalle tasolle, jumalallinen ohjaus johdattaa teidät saavuttamaan kaikki tavoitteenne ja manifestoimaan kaikki halunne. Olette oman todellisuutenne kanssaluoja, ja teillä on osanne näyteltävänä tämän uuden transformaation ajan käyttöönotossa.

Olette jo oikeilla jäljillä, koska olette osa tätä uutta aikaa.

Se on seikkailun, magian ja paljastusten kultainen aika. On jo aikakin, että tajusitte henkilökohtaisen voimanne ja heräsitte tähän korkeampaan tietoisuuteen.

Miksi odottaa enää hetkeäkään? Lähtekäämme yhdessä seikkailuun!

Me olemme täällä tukemassa ylösnousemusprosessianne, joka osittain tapahtuu kouluttamalla teitä niistä monista ulottuuvuuksista, jotka teitä ympäröivät.

Me olemme Galaktinen Liitto, ja me lähetämme teille rohkaisun tuntea valon ja rakkauden lupauksien täyttävän nämä taivaat. Te olette osa niitä lukuisia sieluja, jotka ylösnousivat niin kauan aikaa sitten ja olette palanneet tänne auttamaan veljiänne ja siskojanne.

Olkaa vakuuttuneita siitä, että ne jotka ylösnousemustanne ohjaavat korkeammista ulottuvuuksista tarkkailevat jokaista askeltanne. Me olemme iloisia kyetessämme kertomaan teille ajatuksiamme.

Teidän on aika herätä. Teidän on aika tulla tietoisiksi itsestänne ja siitä keitä te todella olette lajina.

Planeettanne on käymässä läpi toista transformaatiota, mutta tällä kertaa se tulee olemaan erilaista, sillä teitä on avustamassa ylösnousemaan niin monet olennot.

Ihmisten ei tarvitse taistella Maapallolla, KAIKKI me Maapallon ulkopuolella olemme asettaneet kilven suojaksi planeetallenne.

Te olette suuren tietoisuuden muutoksen partaalla teidän kulkiessanne rajoittuneeta ihmistietoisuudesta täyteen rakkauden, valon ja ehdottoman ilon korkeampaan ulottuvuuteen.

Rakkauden, vaurauden ja parannuksen aalto on kulkemassa planeettanne yli.

Tuntekaa kehonne rentoutuminen rauhoittavan värähtelymusiikin kulkiessanne yli. Sen syvästi rentouttavat äänet auttavat teitä saavuttamaan todellisen levon tilan kun te kuljette voimakkaalla sisäisellä matkalla!

Jumalallista siunausta kaikille,

Aurora Ray

Galaktisen Liiton suurlähettiläs

 

Artikkelin julkaissut thegalacticfederation.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.