Kymmeniä UFOja Bengalinlahdella Intiassa

Havaintopäivämäärä: elokuu 10, 2017

Havaintopaikka: Bengalinlahti, Intia

Tämä video julkaistiin Youtubeen vasta nyt, kuitenkin kuvaajalla on ollut se tallessa tapahtumishetkestä vuodelta 2017. Henkilö sanoi, ettei hän julkaissut sitä kuin vasta nyt, koska hän odotti että muitakin samanlaisia videoita tulee ilmi, ja odotti että muutkin kiinnostuisivat. Jep, minä olen kiinnostunut!

Analysoin videon huolella ja näin, että kun sitä zoomaa, muutama hehkuva orbi ohitti pilvet niiden takaa muutaman sekunnin ajan. Tämä on näyttöä siitä, että kappaleet ovat ikkunan ulkopuolella eivätkä heijastuksia lentokoneen sisältä. Tämä ei ollut minulle päähuolenaihe, mutta tulokset ovat selkeät. Nuo ovat koneen ulkopuolella. Olen nähnyt yhden samanlaisen videon, vuosia sitten, mutta tämä video on paljon selkeämpi. Tämä on harvinainen tapaus, jolloin avaruusolennot lentävät joukolla pilvien yllä. Niitä on pakko olla satoja. 100-prosenttista näyttöä avaruusolentojen olemassaolosta maapallolla!

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo: Video on kuvattu Bengalinlahden ylilennolta Bankokista New Delhiin elokuun 10. päivänä 2017. Minulla ei tullut mieleen julkaista sitä. En normaalisti postaa sisältöä, mutta näin toisen videon, joka oli samanlainen kuin omani joten ajattelin postata tämän. En tiedä mikä se silloin oli enkä tiedä mikä se on nyt, mutta se näyttää mielenkiintoiselta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.