Viesti Seulasten kollektiivilta

Kanavoitu Seulasten Kollektiivin ohjauksessa ❤️

Aivan kuten kaiken muun kanssa, jota 3D-viitekehyksessänne koetaan, tulee olemaan kaksi pääasiallista aikajanakokemusta.

Huolimatta siitä kummalla pääosin kuljette (älkää yllättykö jos hypitte hetken näiden kahden välillä alkuvaiheessa), matkalla voi olla mutkia. Se tulee olemaan hieman kuoppaista kummallekin, mutta toinen niistä tulee olemaan energeettisesti rankempi, yksinkertaisesti sen mukanaan tuomien havaintojen ja persoonallisuuteen perustuvien kokemuksien ansiosta.

Tulette havaitsemaan, että tulette rajaamaan altistustanne asioille, jotka eivät tuo teille jonkin asteista rauhaa ja ymmärrystä. Tulette tietoisiksi hämmennyksen, vihan ja pelon tunteista eräissä informatiivisissa materiaaleissa, jotka eivät tue kasvuanne.

Monet jotka tätä lukevat, johtuen siitä että monet teistä ovat energeettisesti tietoisempia, te tulette melkein välittömästi huomaamaan jyrkän tiheyden piikin siinä värähtelykoostumuksessa, se tuntuu siltä kuin navigoisitte “mudan” läpi, mikä on varma merkki siitä, että se mitä sallitte itsenne vastaanottaa ei ole tarkoitettu teidän tietoisuuden tasollenne.

Johtuen nykyisten manifestaatioidenne energioista, intuitionne ja muut korkeamman tason lahjanne tulevat vahvistumaan ja magnetisoitumaan. Välillä tämä voi tuntua hämmentävältä johtuen siitä nopeudesta, jolla se vaikuttaa energeettisesti. Se tulee ylittämään sen minkä te aiemmin olette tunteneet, ja ajoittain se tuntuu liian välittömältä olla yhteydessä.

Joskus se saapuu teille ennaltanäkynä, joka saa aikaan tiheämmän energian reaktion aikana ennen informaation vaihtoa, mikä jälleen luo illuusion siitä että ne eivät energeettisesti liity toisiinsa. Me pyydämme teitä pitämään mielessänne tunnustuksen siitä, että aika ei pohjimmiltaan ole lineaarista.

Te tulette tietoisiksi siitä, mikä informaatio teidän tulee integroida ja mistä päästää yksinkertaisesti irti. Luottakaa resonanssiin oppaananne ja muistakaa, että kaikki nykyiset lahjanne ja tietonne vahvistuvat tänä aikana.

Monet teistä tulevat ottamaan asiakseen läpikäydä värähtelyllisesti niitä suuria määriä informaatiota, joita tällä hetkellä tuodaan saatavillenne, ja kertoa toisille onko se positiivista vai negatiivista. Tietäkää, että nämä “varaukset” liittyvät polariteetin ilmaisuun.

Tulevina päivinä keskittykää vahvistamaan ja yhdistämään sekä kruunu- että juurichakranne kosmiseen kenttään. Tämä yhteys tulee mahdollistamaan suuren turvan ja tasapainon, mikä luo jatkuvan korkeamman energian virran. Me pyydämme, että tulisitte tietoisiksi alueesta sydänchakranne ja solar plexuksen välissä. Yhdistymällä kenttään tämä tulee olemaan suoraan se alue, jonka värähtelytaso tulee sopimaan seuraavien energeettisten päivitysten kierrokseen, joka tullaan lähettämään. Nämä tulevat auttamaan evoluutioprosessianne ja ne tuovat mukanaan lisää kykyjä teidän käytettäväksenne.

Monet teistä ovat etujoukoissa, joita tullaan pyytämään johtamaan esimerkillä, joka joskus tulee olemaan vaikeaa tehtävä alkuvaiheessa. Kuitenkin niinä hetkinä kun epäilette kykyjänne, tietäkää ilman epäilyksen häivääkään, että tämä on juuri se asia, jonka olette “tienneet” odottavan horisontissa ja jota varten olette inkarnoituneet ja saaneet “koulutuksen”. Me pidämme teitä yhtä paljon kädestä kuin te tulette pitämään ihmiskuntaa kädestä.

Me haluaisimme myös lisätä, että ne teistä jotka työskentelevät intuitiivisesti, saatatte huomata että informaation vaihdanta, jota olette vastaanottaneet aiempana vuonna, ja jota ette oikein kyenneet tajuamaan mitä se tarkoitti tai miten se sopii kuvaan, alkaa muuttua merkityksellisemmäksi. On aika alkaa käyttää tuota informaatiota.

Se tuo mukanaan suuremman ymmärryksen korkeamman tiheyden paradigmasta, johon yhä useammat teistä pääsevät kiinni kunhan nykyisten olojen “pöly” laskeutuu.

Suurella rakkaudella me välitämme tämän viestin, ja kuten aina, me olemme täällä opastamassa silloin kun on tarvis.

♾ Seulasten Kollektiivia kanavoinut Rebecca Rose 🌹

Image may contain: text

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.