UFO-tutkija paljastaa Etelänapamantereen UFOt

Törmänneet UFOt ja salaiset tukikohdat Etelänapamantereella ovat jatkuva projekti, joka on käynnistynyt useita vuosia sitten, ja jota UFO-tutkija Frederick jatkaa tällä hetkellä yhteistyössä  UFO Sightings Hotspotin kanssa.

Törmännyt UFO taikka kappale jään alla.

 

Frederick, joka on tutkinut natsien touhuja jo 40 vuotta, puhui tutkijoille kotikaupungissaan. Yleisöön kuului myös eräs ex-natsi, joka oli sähköinsinööri. Tämä mies kertoi Fredrickille, että toisen maailmansodan aikaan alueella oli tukikohta, ja hän puhui myös huippusalaisista lentävien lautasten avaruusohjelmasta, mutta että ihmiset etsivät sitä väärästä paikkaa Etelänapamantereelta.

Törmännyt UFO taikka kappale jään alla.

 

Frederick käyttää Google Earthia varmentamaan salaisten tukikohtien, törmänneiden UFOjen ja muinaisten kappaleiden olemassaolon. Hän myös kerää dataa lähteistään Etelänapamantereella varmistaakseen tiettyjen salaisten tietojen paikkansapitävyyden, kuten lentokieltoalueet, suojellut alueet, salaiset tukikohdat jne.

Törmännyt UFO.

 

Monet salaiset käytössä olevat tukikohdat Etelänapamantereella on naamioitu lumen avulla ja Google Earthissa niitä on naamioitu mm. feikkipilviksi, feikkivesihöyryksi, feikkilumeksi, sutatuiksi ja sumennetuiksi kuviksi.

Jään alla on jättiläismäinen (avaruusolentojen) tukikohta, mutta rakenteet on naamioitu tutkimusasemiksi.

Frederickin löydökset sopivat Emery Smithin lausuntoon salatuista teknologioista ja salaisista projekteista Antarktiksella. Smithiä haastateltiin Leak Projectiin.

Toisen maailmansodan aikainen sukellusvene tai alus, jolla on UFOn kaltainen kappale sen takaosassa, joka törröttää sulaneesta jäästä.

 

Emery Smith kertoo: Me tiedämme, että valtio salailee monia asioita Etelänapamantereella, mutta nyt jää sulaa ja se on todella vaikeaa heille salata sitä enää.

Törmännyt UFO, joka tulee esiin jäästä.

 

Huolimatta suuresta disinformaatiokampanjasta koskien Antarktiksen oloja, nyt valtiolla alkaa olla pakko vastata siihen mitä alueella tapahtuu. Siksi he joutuvat julkistamaan jotain. He ovat esimerkiksi löytäneet artefakteja muinaisesta sivilisaatiosta tai avaruusolentojen rodusta.

Fakta on, että siellä on suuria Maan ulkopuolelta peräisin olevia aluksia, jotka ovat nyt tulossa esiin kun jää sulaa.

Törmännyt lautasen muotoinen UFO jään alla.

 

Toinen fakta on, että alueella on suuria maanalaisia laitoksia, laitoksia jään ja veden alla. Näitä he, mahdollisesti yhteistyössä avaruusolentojen kanssa, käyttävät. Nämä (muinaiset) laitokset ovat olleet siellä jo varsin pitkään.

He ovat kartoittaneet kaikki nämä laitokset maanalaisella tutkalla, ja heillä on myös kartta avaruusolentojen aluksista siellä.

Törmännyt muinainen UFO lähellä vuoren huippua, joka tulee esiin jään sulaessa.

 

Heillä on 3D-kuvat näistä aluksista ja hangaareista. Kun he menevät sinne, heillä on jo tiedossa minne mennä ja miten päästä aluksille. He ovat treenanneet tätä varten jo monia vuosia ja he itse jopa menevät näihin aluksiin. Katso haastattelu täältä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.