Viesti valonkantajille

Tervehdys, rakkaat! Olemme onnellisia saadessamme tämän mahdollisuuden puhua kanssanne tänään.

Me näemme, että monet teistä työskentelevät täydellisemmin ja voimakkaammin nyt galaktisten tehtävienne parissa.

Työnne vaikutukset tuntuvat ympäri maailman, sekä myös ympäri galaksin, ja intergalaktisesti.

Ette ainoastaan ankkuroi korkeampaa Valoa tälle planeetalle, vaan myös lukemattomille muille planeetoille, tähdille ja tähtijärjestelmille.

Tämä on merkittävää, koska ihmiskunta ja Maa kohtaa aivan erityisiä haasteita tällä hetkellä, ja ensi vuosi tulee vaatimaan korkeampaa panostusta kuin mitä 3D-suuntautunut, varsin passiivinen ja heikoksi itsensä tunteva tietoisuus kykenee antamaan.

Kun näette asioiden tapahtuvan tietyille Maan kansoille, tai tietyille geografisille alueille, olivatpa ne sitten myrskyjä, tulipaloja, vankeutta, korruptiota, kemiallisia kontaminaatioita — ihmisaspektinne, kuten olemme sanoneet monta kertaa, reagoi suurella tunteella, pelosta ja ahdistuksesta vihaan ja kostonhaluun.

Tämä on ymmärrettävää, mutta se ei auta näitä tilanteita korkeammalle energeettiselle tasolle, niin että sinä ja miljardit muut voisitte kokea Maan elämän korkeammalta, hienovaraisemmalta, rauhallisemmalta hyvinvoinnin tasolta.

Kuva: Lynne Newman

Se mikä luo ylöspäin suuntautuneen energeettisen liikkeen on keskittynyt fokusoituminen Ykseystietoisuuteen kohti hyvinvointia, Rauhaa, kokonaisuutta ja tyyneyttä.

Jonain hetkinä tunnette itsenne voimaantuneeksi, kyllä.

Mutta suurimman osan aikaa olette hienovaraisesti koulutettu matkaamaan elämän läpi ajatellen niitä haasteita joita kohtaatte, yksilöllisesti ja maana, tai maanosana, tai planeettana, ja näkemään näiden epätoivoisten asioiden tiheys, ihmetellen voidaanko näistä koskaan päästä yli.

Se mitä saatte aikaan eetterikehossanne, kun matkaatte unitilassanne, ja korkeammassa tietoisuudessanne aina kaikkina aikoina, ylittää suuresti sen kapean fokuksen joka teille on opetettu matalamman tietoisuuden Maan asukkaana — tietoisuus joka perustuu selviytymiseen, kun kamppailette puutetta, tuskaa ja vastustusta vastaan.

Me olemme tietoisia siitä, että suurin osa teistä on edelleen jonkin ”odottamisen” prosessissa — NESARAn täysi voimaansaattaminen, alusten massalaskeutuminen Maahan, ei-maallisten olentojen läsnäolon paljastaminen, jonkinlaisen pelastajan odottaminen, Ylösnousemuksenne johtaminen jonnekin mistä elämän tuskat ja shokit eivät voi teitä enää koskaan tavoittaa, ja muita samanlaisia skenaarioita.

Ne ovat kauniita visioita.

Kuitenkin me haluaisimme kannustaa teitä vapauttamaan ja päästämään irti jopa kaikkein toiveikkaimmista pelastuksen visioista, sillä te jo pidätte sisällänne kyvyn luoda kaiken Uuden Maan uusiutumisen ja täyttymyksen.

Se mitä etsit ei voi tulla luoksesi ”ulkoa”.

Se etsii sinua kun sinä vapautat sen. Kun se on OK että se ei ole siinä vielä.

Ja kun tajuat että sinun tulee syleillä sen mitä haluat energiaa ennen kuin voit kokea sen ulkoisesti.

Tämä pätee kaikkeen siihen mitä toivot manifestoivasi, oli kyseessä sitten parempi terveydentila, uusi rakkaus, uusi tarkoituksen tunne päivittäisessä työssäsi, tietty rahasumma, tai mikä tahansa visio joka sinulla saattaa olla yhteisöllesi tai maailmallesi.

Et tarvitse pelastusta. Et tarvitse ”pelastajaa”.

Pelastaja-ohjelmointi liittyy passiivisuusohjelmointiin ja uhriohjelmointiin. Se ei ole avuksi Ylösnousemuksessasi tai päivittäisessä elämässäsi tai hyväksi minäkuvallesi.

Kuvat joita teillä on uudesta elämästä, Uudesta Maasta, uudesta Oikeudenmukaisuudesta, Tasa-arvosta, Reiluudesta ja Yltäkylläisyydestä kaikille Maassa eivät liity mitenkään siihen mitä joku muu saa aikaan teidän puolestanne.

Varmastikin saatte jatkuvasti apua korkeammilta tasoilta ja Universumilta, kuten myös niiltä ei-Maan olennoilta jotka ovat teidän ja muiden sieluperheissä, jotka ovat luvanneet auttaa suojelemaan Maan olentoja teidän matkatessanne tämän muuoksen ajan halki.

Nämä rakastavat olennot auttavat teitä suojelemaan ja ylläpitämään Maan hyvinvointia kaikilla fyysisillä ja eteerisillä tavoilla.

Kuva: Jen Scalia

Ei ole tarvetta pelastukselle, sillä te olette, korkeammassa itsessänne ja Maan itsenne muodoissa, työskentelemässä voimakkaasti muiden rinnalla.

Ette ole passiivisia ”avunsaajia”, niinkuin olisitte lähes voimattomia vaikuttamaan, ottamaan osaa, tai siirtämään Maan elämän energioita tai jopa Maan itsensä taajuuksia, joissa tämä on olemassa.

Olette jatkuvasti kontribuoimassa, vaikuttamassa, siirtämässä kaikkea sitä mikä tapahtuu Maapallolla omalla värähtelyllänne — omien näkökulmienne, ideoidenne, tunteidenne, ajatustenne ja odotustenne avulla.

Juhlahetkinänne te nostatte painoa, joka painaa Maan harteita tällä hetkellä.

Ilonne ja odotuksenne vain hyvien asioiden tapahtumisesta parantavat Hänen olemustaan, ja kaikkea tietoisuutta, joka on luovuttanut sen suhteen että Uusi Päivä koskaan koittaisi.

Ja teidän tuntonne omasta tarkoituksestanne, teidän voimakkaasti ylläpitämänne aikomus auttaa synnyttämään uusia Maan muotoja — korkeampi sivilisaation muoto planeetallenne, lähtien rahasta parantamismuotoihin, ja koulutuksesta taidemuotoihin — on se mikä luo juuri nuo asiat itsessään.

Ei joku joka kelluu alas pilvestä tai aluksesta, niinkuin teidät on ohjelmoitu uskomaan.

Ymmärtäkää, että te ette olisi Maapallolla nyt, tekemässä sitä mitä teette, ellette olisi saaneet aikaan samanlaisia todellisuuksia toisina aikoina toisissa paikoissa, tällä tai muulla aikalinjalla.

Elätte täällä ja löydätte uudelleen viisautenne, parantavat elementit, ja transformatiivisen kirkkauden, ettekä ainoastaan havaitse niitä elementtejä joissain toisissa.

Se on tottakai innostavaa ja kiinnostavaa miettiä tapaavansa henkilöitä toiselta puolelta tätä tai jotain muuta galaksia.

Me emme mitään varten haluaisi lannistaa teitä luomasta uudelleen yhteyksiä niihin teidän sielunne perheenjäseniin jotka ovat tulleet muualta, tai jotka ovat eläneet Sisä-Maassa niin pitkään.

Me pyydämme ainaoastaan, että päästätte irti siitä ideasta, että teitä odottaa suuri pelastus; suuri hetki jolloin ovi viimein avautuu selkosen selälleen ja puhdas kultainen Korkeampi Valo sataa päällenne.

Te olette Valoa, ystäväni! Miten voisitte olla mitään muuta?

Kuva: Michelle Kidd

Miksi olisitte täällä tänä aikana, vaikkakin haavoittuvaisessa muodossa, ellei sitten todellinen voimanne ole tarkoitus loistaa teistä enemmän kuin koskaan aiemmin?

Ja näin me kiitämme teitä visioistanne, unelmistanne, Jumalallisen Oikeudenmukaisuuden ja Jumalallisen Rakkauden muistoistanne, jotka voimaannuttavat niin monia miljoonia, läpi koko planeetan ja aurinkokunnan.

Me yksinkertaisesti pyydämme teitä muistuttamaan itseänne ajoittain, että te olette niitä joita te olette odottaneet, kuten Hopien viisaus on huomauttanut.

Ja että teidän ei tarvitse odottaa enää juhliaksenne sitä — ja että kun juhlitte, avaatte oven juuri siihen uusiutumiseen ja uudelleensymtymiseen mitä olette odottaneet niin pitkään.

Namaste, rakkaat! Me olemme kanssanne, joka hetki.

 

Artikkelin julkaissut Ascension Times

Yksi vastaus artikkeliin ”Viesti valonkantajille”

  1. Ainoa oikea valonkantaja on Jeesus Kristus,vain Häneen uskova voi nähdä valon,kaikki muu hömppä valonk. ym.new aget ufojen valheet ovat itse perk….stä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.