Viestien vastaanottaminen

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Jos tahdot tehdä sitä, mitä katsot haluavasi, tarkasta onko se sisäinen äänesi vaiko oman alemman tahtosi haluamaa. Älä usko sitä, mitä muut kehoittavat Sinua tekemään, sillä itse sen parhaiten tiedät jos vain kuuntelet sisimpääsi. Keskity itseesi äläkä ”nukahda” kesken, sillä jos sen teet niin voit aivan varmasti heittää hyvästit omalletunnollesi.

Jos menetät oman itsesi hallinnan tulet sitä varmasti myöhemmin katumaan, sillä olet silloin hukassa ja joku muu ottaa sinut hallintaansa. Ole siis varovainen sen suhteen mitä teet. Älä käsitä väärin mitä tarkoitan, sillä olen aina valmiina vastaanottamaan Sinut silloin kuin vain tahdot.

Tämä on kaikille tiedoksi, ei vain hänelle joka nyt ottaa vastaan tämän viestin, vaan kaikille niille, jotka ymmärtävät tekstin arvon sisältöineen. Olkaa valmiita, sillä teitä kaikkia tullaan koettelemaan. Oletteko valmiit siirtymään eteenpäin?

Muistakaa, tämä viesti on suoraan jatkoa edelliseen. Olemme aina valmiina ja tarkkailemme heitä, jotka voivat ottaa vastaan viestejä, niitä joita me lähetämme kaikille. Olkaa vastaanottavia. Älkää ummistako silmiänne tulevilta tiedoilta sillä ne on tarkoitettu otettaviksi vastaan ja lähetettäviksi eteenpäin, että tiedot tulisivat perille monissa muodoissaan kaikille. Älkää välittäkö niistä, jotka ovat esteenänne, sillä heidän tarkoituksensa on vain ottaa oppia ja vauhtia eteenpäin. Kunnioittakaa elämää niinkuin elämä kunnioittaa Teitä.

Ystävällisin terveisin, Galaktisen Liiton jäsen Seurukselta (1000 valovuoden päässä Maasta)

4 vastausta artikkeliin ”Viestien vastaanottaminen”

  1. >”Jos menetät oman itsesi hallinnan tulet sitä varmasti myöhemmin katumaan, sillä olet silloin hukassa ja joku muu ottaa sinut hallintaansa.”

    Tavallaan totta. Minussakin on Mr. Hyde -puoli. Outo vieras, mutta osa minua kuitenkin. Rakastettu siis.

  2. ”Jos tahdot tehdä sitä, mitä katsot haluavasi, tarkasta onko se sisäinen äänesi vaiko oman alemman tahtosi haluamaa.”

    Oman sisäisen äänen kuunteleminen varmasti yksi olennaisimmista asioista mitä itselleen kuuluu. Kaikki menee varmasti paremmin jos ihmiset osaisivat kuunnella omaa sisäistä ääntään, eikä sitä mitä muut kehoittavat tekemän. Eli toisten kehoitukset voi kadottaa hallinnan itseen ja tämä huono juttu jos niin käy.

    Saman asian voi ilmaista nänkin: Älä kuuntele soraääniä elämässäsi. Tee juuri niin kuin sinua huvittaa, älä anna muiden vaikuttaa ratkaisuihisi. Huomaat myöhemmin, että itsepäisyydestä on hyötyä. Tunteet vaikuttavat terveyteen.

    Älä anna muiden houkutella sinua turhiin sitoumuksiin, vaan pidä kiinni hyvältä tuntuvista aikatauluista ja oikeiksi kokemistasi tavoitteista. Sinulla on oma elämä, joka ei toimi kenenkään toisen ohjauksessa. Rehellinen elää rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.