Avaruusolennot ovat täällä — ja haluavat lisääntyä kanssasi!

kirjoittanut Sean Casteel

Tämän artikkelin voisi helposti otsikoida ”Seksiä tähdissä” tai ”Miten avaruusolennot haluavat paritella kanssasi!”. Olipa kyseessä sitten harmaat, hyönteisolennot, maanalaisen legendan Dero, reptiliaanit tai komeat pohjoismaiset avaruusveljekset, termi ”lähikohtaamiset” saa aivan uuden merkityksen. Läheinen on läheinen, mutta tämä on todella niin läheinen kuin vain voi tulla — jopa ahdisteluun asti kaikissa sen eri muodoissa.

Oletko valmis tutkimaan sellaista paranormaalin aluetta, joka on tyypillisesti syrjäytetty UFO-tutkimuksen ”getton” naapurustoon? Jännittääkö vai kammottaako ajatus seksistä avaruusolentojen kanssa? Global Communications/Inner Lightin uusimman kirjan Screwed By The Aliens lukeminen auttaa sinua tekemään päätöksesi.

Alien sex Screw front cover #4

Jos aihe on sinulle uusi, yllätyt todennäköisesti siitä, miten tavallisia seksuaaliset kohtaamiset aluksilla ja avaruusolentojen kanssa todella ovat. Se on yleinen tapaus, mutta siitä puhutaan harvoin, jopa avaruusolentojen sieppauksiin kovasti uskovien keskuudessa.

Jotkut tutkijat ovat jo pitkään määritelleet avaruusolentojen sieppauksen tahattoman luonteen, johon liittyy monia tungettelevia ja kivuliaita elementtejä, eräänlaiseksi ”raiskaukseksi” — riippumatta siitä, tapahtuuko kohtaamisen aikana seksiä vai ei. Mutta kuten Screwed By The Aliens osoittaa, on olemassa lukuisia tapauksia, joissa fyysistä seksiä ihmisten ja avaruusolentojen välillä TAPAHTUU.

Eri tutkijoiden arkistoista löytyvät tapaustutkimukset osoittavat, miten erilaiset reaktiot avaruusolentojen seksuaaliseen kohtaamiseen ovat. Jotkut kokijat sanovat, että seksi avaruusolentojen kanssa on paljon miellyttävämpää kuin mikään ihmisrakastajan tarjoama, kun taas toiset muistelevat traumatisoivaa painajaista, jossa he ovat fyysisesti voimattomia ja kärsivät loputtomasta henkilökohtaisen loukkauksen tunteesta.

Avaruusolennot ja niiden seksuaaliset tavat ovat synnyttäneet monenlaisia vastakulttuurituotteita - kuten punkrock-ryhmiä, kuten Alien Sex Fiends, ja jopa sarjakuvia ja keräilykortteja.
Avaruusolennot ja niiden seksuaaliset tavat ovat synnyttäneet monenlaisia vastakulttuurituotteita – kuten punkrock-ryhmiä, kuten Alien Sex Fiends, ja jopa sarjakuvia ja keräilykortteja.

Yli puoli vuosisataa UFOja ja niihin liittyviä ilmiöitä käsiteltyään toimittaja, päätoimittaja ja kustantaja Timothy Green Beckley törmäsi uuteen sanaan, joka ei ollut aivan valmis lisättäväksi, kun Websterin sanakirja päivittää rutiininomaisesti englannin kielen viimeisimmät lisäykset.

Beckley löysi sanan ”eksofiili”, ja saatat yllättyä kuullessasi, että se tarkoittaa ”henkilöä, joka himoitsee seksiä avaruusolentojen kanssa”.

Jos taas kaihdat avaruusolentoja ja haluat, että he pitävät näppinsä erossa toisistaan, sinua on hieman vaikeampi luokitella, Beckley selittää. ”Astrofobia” on ulkoavaruuden ja kaiken siellä olevan pelkoa, joten siihen kuuluvat myös avaruusolennot. Ksenofobia on pelkoa ketä tahansa toisesta paikasta tulevaa kohtaan, ja se määritellään usein ”ulkomaalaispeloksi”.

”Ehkä voimme luoda oman sanaston kuvaamaan tätä pelkoa”, Beckley uskaltaa sanoa. ”Jotain sellaista kuin eksofobia ehkä? Nähdäkseni jos se sopii sinulle, se sopii minullekin.”

Taustaa kirjaan “Screwed by the Aliens”

“Eksofiili” ja muut samankaltaiset sanat tulivat esiin, kun Beckley ja hänen kirjailijaryhmänsä tekivät tutkimusta uusinta kirjaansa Screwed By The Aliens: True Sexual Encounters With ETs varten.

Kirjassa on mukana sekä minun panokseni (täydellisen tiedonantovelvollisuuden vuoksi) että 17 muun tutkijan ja kirjoittajan panos. Kirjassa on edustettuina joitakin alan suurimpia nimiä, kuten John Keel ja Brad Steiger, jotka molemmat ovat jo edesmenneet mutta joiden uraauurtava työ ufologian ”primitiivisen” koulukunnan ulkopuolelle menemisessä vaikuttaa alaan edelleen monin tavoin. Käyttämällä kirjassaan useita kirjoittajia Beckley pystyy tarjoamaan lukuisia näkökulmia seksuaaliseen kosketukseen, jotka vaihtelevat äärimmäisen vihamielisistä raiskaussyytöksistä hyväntahtoisempiin uskomuksiin, kuten hyväntahtoiseen hybridien jalostusohjelmaan, joka viime kädessä pelastaa ihmiskunnan täydelliseltä sukupuuttoon kuolemiselta.

Ajatus siitä, että avaruusolentokontaktiin sisältyy usein seksuaalinen komponentti, ei ole aivan uusi. Se on kuitenkin suurimmaksi osaksi siirretty ufologian harvoin tunnustetulle, kiusalliselle ”ghetto”-alueelle, jonka useimmat tutkijat haluavat yksinkertaisesti sivuuttaa. Beckleyn tarkoituksena on kohdata seksuaalinen kysymys suoraan, monesta näkökulmasta ja niin rehellisesti kuin tiedot sallivat.

Modernin UFO-ajan ensimmäinen seksuaalinen sieppaustapaus

Jos hyväksytte käsityksen, jonka mukaan nykyaikainen UFO-aikakausi alkoi Kenneth Arnoldin havainnosta vuonna 1947, teidän pitäisi myös hyväksyä, että ensimmäinen tunnettu ja kirjattu seksuaalinen sieppaus tapahtui kymmenen vuotta myöhemmin. Lokakuussa 1957 23-vuotias brasilialainen maanviljelijä nimeltä Antonio Villas Boas joutui traktorinsa kyydistä siihen, mitä hän aluksi luuli maahan laskeutuvaksi kiiltäväksi tähdeksi. Kauhuissaan hän yritti paeta jalan, mutta hänet vietiin väkisin avaruusalukseen.

Brasilialainen maanviljelijä (josta tuli myöhemmin tunnettu asianajaja) Antonio Villas Boas oli ensimmäinen, joka sai huomiota seksuaalisesta kohtaamisesta sen jälkeen, kun hän oli kokenut UFOn kyydissä naispuolisen avaruusolennon, joka oli ollut yhdynnässä hänen kanssaan.
Brasilialainen maanviljelijä (josta tuli myöhemmin tunnettu asianajaja) Antonio Villas Boas oli ensimmäinen, joka sai huomiota seksuaalisesta kohtaamisesta sen jälkeen, kun hän oli kokenut UFOn kyydissä naispuolisen avaruusolennon, joka oli ollut yhdynnässä hänen kanssaan.

Siellä Boas riisuttiin alasti ja häneltä otettiin verinäyte. Alaston nainen tuli huoneeseen, jossa häntä pidettiin. Nainen alkoi hyväillä häntä ja vietteli hänet lopulta. Kun Boas ja nainen olivat olleet yhdynnässä keskenään, kaksi ”miehistön jäsentä” ilmestyi ja kutsui naisen pois. Ennen poistumistaan nainen kääntyi maanviljelijän puoleen ja osoitti ensin vatsaansa, sitten häntä ja lopuksi taivasta.

”Toimittuaan siitoseläimenä”, kirjoittaa kirjailija Scott Corrales uuden kirjan eräässä luvussa, ”Antonio vietiin juhlattomasti pois aluksesta, joka lähti välittömästi liikkeelle.”

Vaikka Antonio Villas Boasin tapaus oli aikanaan laajalti pilkattu, se on, anteeksi sanonta, ”uraauurtava” tapaus avaruusolentojen sieppausten historiassa, erityisesti sieppausten, joihin liittyy seksuaalinen elementti. Corrales ja muutamat muut Screwed By The Aliens -kirjan kirjoittajat käsittelevät tätä ratkaisevaa tarinaa, jolloin tapausta voidaan tarkastella Beckleyn kokoamien kirjoittajien erilaisista näkökulmista.

Sielunkumppani tähdistä

Beckleyn pitkäaikainen tuttava, taiteilija David Huggins sen sijaan kuvailee aivan toisenlaista suhdetta kauniiseen naispuoliseen avaruusolentoon. Huggins kutsuu Crescent-nimistä tähtienvälistä rakastajaa varsin avoimesti ”sielunkumppanikseen”.

Haastattelussa, joka tehtiin Exploring the Bizarre -podcastia varten, jota Beckley isännöi yhdessä kirjailija Tim R. Swartzin kanssa, Hugginsilta kysyttiin: ”Eikö olekin totta, että pidät suhdettasi Crescentiin kauniina suhteena, joka on kukoistanut lajien väliseksi romanssiksi, joka on kestänyt vuosikymmeniä ja johtanut siihen, että Crescent on synnyttänyt lapsesi?”.”

Taiteilija David Huggins väittää, että hän on paritellut Crescentin, naispuolisen avaruusolennon, kanssa 17-vuotiaasta lähtien ja saanut aikaan useita avaruusolentolapsia. Elokuva "Love and Saucers" löytyy suoratoistona muun muassa Amazonista.
Taiteilija David Huggins väittää, että hän on paritellut Crescentin, naispuolisen avaruusolennon, kanssa 17-vuotiaasta lähtien ja saanut aikaan useita avaruusolentolapsia. Elokuva ”Love and Saucers” löytyy suoratoistona muun muassa Amazonista.

“Se olisi tarkka kuvaus meneillään olevasta kokemuksesta”, Huggins vastasi.

Sen lisäksi, että Huggins on täyttänyt useita kankaita kuvaamaan hänen ja Crescentin rakkausseikkailuja, hän on tehnyt myös elokuvan nimeltä Love and Saucers, joka kertoo heidän tarinansa filmillä. Elokuva on saatavilla VOD-suoratoistona iTunesissa, Amazonissa, Vimeossa, Google Playssa ja YouTubessa. Se on kiehtova käänteentekevä vastakohta useammin kohdatuille seksiin liittyvien UFO-kokemusten kauhistuttaville julmuuksille ja saattaa todella olla tapaus ”Rakkauden voittokulku”.

Todella epähauska anaalianturi

Populaarikulttuurissa yksi tunnetuimmista avaruusolento/seksuaalitarinoiden elementeistä on ”anaalianturi”, joka sai alkunsa Communionin kirjoittajan Whitley Strieberin kidutustunnustuksesta, kun hän kuvaili, että hän oli joutunut jonkinlaisen muukalaislaitteen, jonka tarkoitus ei ollut hänelle tiedossa, penetroimaksi. Strieberiä jälkeenpäin tutkinut lääkäri kertoi hänelle, että kudosvauriot hänen peräsuolen alueellaan osoittivat, että kirjailija oli ilmeisesti ”raiskattu”. Kun Strieber sisällytti anaaliraiskausepisodin kirjaansa Communion sekä vuonna 1989 ilmestyneeseen elokuvaversioon bestselleristään, siitä tuli nopeasti kulttuurinen vitsi, ja se aiheutti entistä enemmän pilkkaa jo ennestään syvästi nöyryytetylle Strieberille.

Screwed By The Aliensissa on luku, jossa kerrotaan ”anaalianturi”-meemin kehityksestä ja sen käytöstä esimerkiksi Comedy Centralin South Park -sarjassa. Haastattelussa, jonka tein Strieberin kanssa lähes 30 vuotta sitten, hän kertoi katuvansa sitä, että hän kertoi julkisesti anaalianturikokemuksestaan, mutta koki olevansa lukijakunnalleen velkaa sen, että kertoi siitä rehellisesti. Vastoin yleistä mielipidettä hän tunsi olevansa ”pakonomaisen rehellinen” eikä ”pakonomainen valehtelija”.

Raiskausmuistojen paljastaminen

Edesmennyt tohtori Karla Turner oli avaruusolentojen sieppaamien ihmisten ”ihmisoikeuksien” suorapuheinen puolestapuhuja. Hän ja hänen perheensä olivat kaikki kokeneet avaruusolentojen sieppauksen, ja hän omisti loppuelämänsä sen ilmiön tutkimiselle, joka oli niin syvästi muuttanut hänen todellisuuskäsitystään. Lopulta hän kirjoitti aiheesta kolme kirjaa, joita pidetään nykyään klassikkoina: Into the Fringe, Taken ja Masquerade of Angels.

Toisen edesmenneen sieppaustutkijan, Budd Hopkinsin, mukaan pelkkä se tosiasia, että avaruusolentojen sieppaus on tahaton kokemus, että henkilö ”viedään” ilman hänen lupaansa, pakottaa määrittelemään kokemuksen eräänlaiseksi ”raiskaukseksi”.

Turner puhui kuitenkin paljon muustakin kuin ”metaforisesta” raiskauksesta; hän syytti avaruusolentoja kirjaimellisesta ja fyysisestä seksuaalisesta väkivallasta voimattomia ihmisuhrejaan kohtaan. Turner väitti, että avaruusolennot käyttivät usein petosta tehdäkseen siepatusta henkilöstä halukkaan seksikumppanin. Muukalainen saattoi ottaa siepatun puolison muodon tai naamioitua julkkikseksi, jota siepattu tiesi pitävänsä viehättävänä. Myös asiaan liittyvät perversiot ovat varsin järkyttävää luettavaa, kuten pedofilia ja avaruusolentojen pakottaminen harrastamaan eläimellistä seksiä eläinten kanssa. Jokainen, joka lukee näitä kertomuksia, tuntee luonnollisesti moraalista paheksuntaa, inhoa ja vihaa, jos tarinat on otettava todesta.

Mutta Turner itse varoittaa lukijaa siitä, että tämänkaltaisia väitteitä, joita yleensä esittävät siepatut henkilöt, jotka käyvät läpi regressiivisen hypnoosin saadakseen muistot takaisin avaruusolentojen aiheuttamasta muistinmenetyksestä, on punnittava hyvin tarkkaan, ennen kuin niistä voi tehdä helppoja johtopäätöksiä. Oudolla ja dramaattisella tapahtumalla voi olla lukuisia mahdollisia syitä, ja pelkkä avaruusolentojen himojen tyydyttäminen on vain yksi mahdollisuus monien muiden joukossa.

Ihmisten toisinajattelun vaientaneet kuolemat

Turnerilla oli kuitenkin liittolaisia kentällä. Edesmennyt Barbara Bartholic, oklahomalainen tutkija, liittyi Turnerin ryhmään ja teki suuren osan hypnoottisesta regressiotyöstä Turnerin tutkimuksessa, joka koski muukalaisten seksuaalista hyväksikäyttöä. Screwed By The Aliens -kirjassa on mukana Bartholicin suorittama hypnoottinen regressiosessio siepatun Ted Ricen kanssa, jossa Rice kertoo uudelleen seksuaalisesta kohtaamisesta, johon liittyi hänen tuolloin elossa olleen isoäitinsä ja hänen edesmenneen isoisänsä välinen yhdyntä. Avaruusolento otti hänen edesmenneen isoisänsä muodon vietelläkseen hänen vastentahtoisen isoäitinsä seksuaaliseen kanssakäymiseen. Kuten sanoin, se on usein hyvin häiritsevää tavaraa.

Taiteilija Wes Crum kuvaa, kuinka jotkut avaruusolennot ovat siepanneet ihmisiä -- monissa tapauksissa naisia -- häijyihin tarkoituksiin.
Taiteilija Wes Crum kuvaa, kuinka jotkut avaruusolennot ovat siepanneet ihmisiä — monissa tapauksissa naisia — häijyihin tarkoituksiin.

Olette ehkä huomanneet tätä artikkelia lukiessanne, että monet uudessa kirjassa siteeratuista asiantuntijoista ovat jo kuolleet. Turnerin (joka kuoli syöpään vuonna 1996) ja Bartholicin (joka kuoli aivohalvaukseen vuonna 2010) tapauksissa ihmiset, jotka seurasivat heidän työtään ja olivat samaa mieltä heidän tilannearvionsa kanssa, uskovat, että vihamielinen muukalaisolento, joka ei halunnut heidän pahaa agendaansa vastustettavan, vei nämä kaksi naista ennen aikojaan — että heidät yksinkertaisesti murhattiin heidän avaruusoleentovastaisten uskomustensa vuoksi.

Jos näin on, se ei ole estänyt Eve Lorgenia, toista sieppaustutkijaa, julistamasta avoimesti päättäväisyyttään seurata Turnerin ja Bartholicin jalanjälkiä ja paljastaa totuus avaruusolentojen seksuaalisesta ja psykologisesta manipuloinnista. Lorgen on kirjoittanut teoksen The Love Bite: Alien Interference in Human Love Relationships, jossa rakkauspurema määritellään eräänlaiseksi ”psyykkiseksi raiskaukseksi”, jossa siepattu uhri johdatetaan sitoutumaan avaruusolentojen valitsemaan rakkauskumppaniin. Monenlaiset piinaavat tunteet ovat usein mukana, kun rakastavaiset kamppailevat selviytyäkseen seksuaalisista ja romanttisista tunteista, jotka eivät ole heidän ”omia”.

Osia Lorgenin kanssa tekemästäni The Love Bite -haastattelusta on yhdistelty hänen tiedostoistaan poimittuihin tapaustutkimuksiin. Kummallista kyllä, jotkut Lorgenin kanssa puhuneista naisista ovat sanoneet, että seksi avaruusolennon kanssa on nautinnollisinta, mitä he ovat koskaan kokeneet, että eroottinen jännitys menee paljon pidemmälle kuin mitä tapahtuu ihmiskumppanin kanssa. Tämä on yksi syy siihen, että muukalaisten seksuaalisen manipuloinnin vaikutuksista selviytyminen on usein hyvin vaikea prosessi ja vaatii poikkeuksellisen paljon emotionaalista voimaa. Lorgenin tapaustutkimukset osoittavat kuitenkin, että itsensä vapauttaminen tästä omituisesta orjuuden muodosta on mahdollista.

Akatemian piirissä uskovaisista on kuultu

Sitten ovat akateemikot ja heidän tutkimuksensa. Tohtori Michael Grosso, joka on opettanut humanistisia aineita ja filosofiaa useissa yliopistoissa, kirjoittaa luvun siepattujen kertomien seksuaali- ja lisääntymistarinoiden avoimesta symboliikasta ja piilomerkityksistä. Grosso kamppailee sen kanssa, miten tällainen teknisesti kehittynyt sivilisaatio ylipäätään tarvitsisi ihmisten apua geeniperimänsä vahvistamiseen, mutta sanoo, että yleinen metafora on silti se, että avaruusolentojen sairaus etsii parannusta ihmisiltä. Hän pohtii myös, voisivatko tuotetut avaruusolentohybridit olla hyödyksi ihmiskunnalle sen sijaan, että ne palvelisivat vain avaruusolentojen tarpeita.

Toinen akateeminen ammattilainen, joka liittyy Beckleyn kirjoittajien joukkoon, on tohtori Greg Little, jolla on tohtorin tutkinto kasvatuspsykologian alalta ja joka tarjoaa kiehtovan kuvauksen demonisista makuuhuoneen vierailijoista, joita on kirjattu kautta aikojen. Hän viittaa tietysti naispuolisiin succubuksiin ja miespuolisiin incubuksiin, demoneihin, joiden sanotaan vierailevan vastakkaista sukupuolta olevien ihmisuhrien luona heidän nukkuessaan seksuaalisen nautinnon saamiseksi sekä siemennesteen ja munasolujen keräämiseksi.

Podcastit, kuten "Exploring the Bizarre", ovat puhuneet avoimesti seksistä avaruusolentojen kanssa.
Podcastit, kuten ”Exploring the Bizarre”, ovat puhuneet avoimesti seksistä avaruusolentojen kanssa.

Tämä skenaario, joka on suosittu keskiaikaisen Euroopan uskonnollisissa taruissa, on niin täysin samanlainen kuin se, mitä avaruusolentojen sieppaamiksi tulleet kertovat lähikohtaamisten seksuaalisista näkökohdista, että on mahdotonta tehdä mitään mielekästä eroa näiden kahden välillä. Tässä on myös suora yhteys 1. Mooseksen kirjan kuudenteen lukuun, jossa enkelit — tai Jumalan pojat — tuntevat pakotetuksi tulla alas taivaasta harrastamaan seksiä ihmisnaisten kanssa ja synnyttävät sen seurauksena jättiläisten rodun, jota aletaan arvostaa maan päällä.

Raskaus, geenit ja anomaalinen DNA

Ajatus avaruusolentojen aiheuttamasta raskaudesta käsitellään perusteellisesti edellä mainitun Brad Steigerin sekä Christa Tiltonin mukaansatempaavassa kertomuksessa, jossa hän paljastaa Beckleylle yksityiskohdat siitä, miten avaruusolennot käyttivät häntä sijaisäitinä. Samaan aikaan William Kern tarjoaa uusia teorioita DNA:n käytöstä ja muista avaruusolentojen sieppaukseen liittyvistä geneettisistä elementeistä keskittyen reptiliaanien lisääntymisen rinnakkaiseen luonteeseen. Kaiken kukkuraksi Kern kertoo myös omasta mielenkiintoisesta kohtaamisestaan mahdollisen avaruusolentonaaraan kanssa.

Peter Khoury, jonka outo kokemus kahden naisolennon kanssa johti hämmästyttävään DNA:n läpimurtoon.
Peter Khoury, jonka outo kokemus kahden naisolennon kanssa johti hämmästyttävään DNA:n läpimurtoon.

Ja Tim R. Swartz raportoi avaruusolennon hiusnäytteestä, joka jäi jäljelle seksuaalisen kohtaamisen jälkeen ja joka annettiin australialaiselle tutkijalle, tohtori Horace Drew’lle analysoitavaksi.

Swartzin mukaan: “Tohtori Drew’n suorittama PCR- (polymeraasiketjureaktio) DNA-profilointi hiuksista paljasti, että ne olivat peräisin henkilöltä, joka oli biologisesti lähellä normaalia ihmisgenetiikkaa, mutta kuului epätavalliseen rotutyyppiin — harvinaiseen kiinalaiseen mongoloidityyppiin — joka on yksi harvinaisimmista tunnetuista ihmislinjoista ja joka on kauempana ihmisen valtavirrasta kuin mikään muu paitsi afrikkalaiset pygmit ja aboriginaalit. Vielä oudompaa oli se, että mitokondriaalisen DNA:n profilointi paljasti hiusjuuressa harvinaista baski/gaelityyppistä DNA:ta sekä viitteitä CCR5-geenin deletoitumistekijästä — mikä viittaa mahdolliseen virusresistenssiin HIV:n ja isorokon kaltaisia tauteja vastaan.

“DNA-tutkimuksen uskomaton tulos näyttää osoittavan, että ihmisen geneettistä manipulointia on tehty sellaisessa mittakaavassa, johon nykytiede ei ole vielä pystynyt. On myös viitteitä siitä, että ”ihmiset”, joilta hiusnäyte on peräisin, on muutettu geneettisesti vastustuskykyisiksi sukupuolitauteja, kuten HIV:tä/AIDSia, vastaan. Tämä on mielenkiintoinen kehityssuunta, kun otetaan huomioon tarinat, joita on levitetty vuosikymmeniä jonkin tuntemattoman ryhmän toteuttamasta mahdollisesta ihmisen ja avaruusolennon risteytysohjelmasta.”

Hiukset ovat tosin peräisin todistettavasti ihmiseltä, mutta niillä on kuitenkin monia poikkeavia ominaisuuksia. Se, että olento on suunniteltu vastustuskykyiseksi HIV:lle/aidsille, saattaa viitata siihen, että sitä pyydetään olemaan usein yhdynnässä ”täysin tuntemattomien” ihmisten kanssa, joiden terveydentilaa sukupuolitautien suhteen ei tunneta.

Kevyempiä tunnelmia

Mutta Screwed By The Aliens ei ole pelkkää synkkyyttä. Kuten hänelle on tyypillistä, Beckley tarjoaa myös joitakin kevyempiä hetkiä, kuten esseensä elokuvaseksistä avaruusolentojen kanssa, joka on runsaasti kuvitettu elokuvakuvilla ja teatterijulisteilla. Sci-fi on täynnä seksikohtauksia ja -tapahtumia, joissa ihmiset ja ei-niin-ihmiset kohtaavat ”luontokappaleiden parituksissa”, kuten Beckley niitä kutsuu. Toinen hauskuus tulee Nomar Slevikiltä, joka kertoo useista pulp-lehtien kansista, joissa kuvataan kauniita, pulleita ihmisnaisia, joita avaruusolennot saalistavat seksuaalisesti. Olennot saavat minkä tahansa muodon, joka sattui osumaan kyseisen taiteilijan mielikuvitukseen.

Kirjan alkusivuilla Beckley kamppailee ajatuksen kanssa löytääkseen lopullisen vastauksen joidenkin avaruusolentokohtaamisten seksuaaliseen luonteeseen ja omaan asemaansa UFO-maailmassa.

"Eksofiili" tarkoittaa "henkilöä, joka himoitsee seksiä avaruusolentojen kanssa".
”Eksofiili” tarkoittaa ”henkilöä, joka himoitsee seksiä avaruusolentojen kanssa”.

“Tällä kirjalla on kaksoismerkitys”, Beckley kirjoittaa. “Kun käännät sivuja, huomaat, että olemme lähestyneet UFOjen seksuaalista luonnetta, avaruusolentojen matkustamista niillä ja ultraterrestriaalien lisääntymisprosessia avoimin mielin. On helppo naureskella lukiessaan raportteja anaaliluotauksista ja niistä, jotka väittävät, että he ovat synnyttäneet melko suuren tähdenlapsia sisältävän perheen, tai jotka harrastavat seksiä reptiliaanien kanssa lähes joka lauantai-ilta. Myönnämme itsekin naureskelevamme silloin tällöin, mutta tämä on mahdollisesti hyvin tärkeä osa UFO-tutkimusta, jota on suurimmaksi osaksi laiminlyöty, koska jotkut pitävät sitä loukkaavana.

“Mutta vaikka jokin on loukkaavaa tai ei miellytä”, hän jatkaa, “ei tarkoita, että sinun pitäisi jättää se kokonaan huomiotta. Ilmiö ei tule katoamaan. Tutkitaan siis sitä ja annetaan pelimerkkien pudota sinne, minne ne putoavat (hyvin lattea toteamus, mutta tulee ensimmäisenä mieleen).

“Toinen merkitys ainakin minulle on se, että joskus tuntuu siltä, että avaruusolennot ovat ”kusettaneet minua”. Vaikka minulla on ollut kolme UFO-havaintoa, olen kirjoittanut ja julkaissut lukemattomia kirjoja ja lehtiä, olen edelleen ymmälläni siitä, mistä UFOjen arvoitus tarkalleen ottaen koostuu. Meillä on lähikohtaamisia, makuuhuoneeseen tunkeutujia, sieppauksia, hallituksen salailua, huutoa paljastamisesta ja kaikkea mahdollista äärivasemmalle sekä -oikealle.

“Olisin voinut mennä ja hankkia tavallisen työn, mutta ei, ”he” johdattivat minut seuraamaan heitä, keskustelemaan heidän kanssaan ja omistamaan elämäni heidän tarkoituksensa ymmärtämiselle. Joten tavallaan kyllä, avaruusolennot ovat ’panneet halvalla’ minua. Mutta kuten seksi, se on ollut nautinnollinen kokemus (suurimmaksi osaksi).”

Hyvässä tai pahassa, ainakin jotkut avaruusolennot ovat kiinnostuneita ihmisten seksuaalisuudesta ja lisääntymisestä ja tekevät työtään ilman ihmisten suostumusta tai hyväksyntää. Se, onko se ”raiskaus”, on kysymys, johon ei ole helppo vastata. Mutta kuten Beckley sanoo, saatamme olla tilanteessa, jossa meitä pannaan halvalla sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti.

Suositeltavaa luettavaa

SCREWED BY THE ALIENS: TRUE SEXUAL ENCOUNTERS WITH ETs

THE LOVE BITE: ALIEN INTERFERENCE IN HUMAN LOVE RELATIONSHIPS

UFO HOSTILITIES AND THE EVIL ALIEN AGENDA: LETHAL ENCOUNTERS WITH ULTRA-TERRESTRIALS EXPOSED

PROJECT ALIEN MIND CONTROL – UFO REVIEW SPECIAL, THE NEW UFO TERROR TACTIC

YouTube-kanavamme “Mr. UFO’s Secret Files”

 

Artikkelin julkaissut Spectral Vision

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.