Linda Moulton Howe: Heinäsirkkaolentojen mysteeri on ratkaistu

Tässä mielenkiintoisessa ja uraauurtavassa episodissa Daniel Liszt toivottaa tervetulleeksi Coast to Coast AM:n tutkivan journalistin Linda Moulton Howen ja tekee hänen tähän asti tärkeimmän haastattelun!

Avaruusolentojen henkiinherätysteknologia

Linda käy läpi hänen syvätutkimuksensa uniikeista UFO-sieppaustapauksista joissa kontaktihenkilölle näytetään kehittynyttä geneettisen materiaalin prosessia joka pitää sisällään ihmisen hengissäpitämisen tai henkiinherättämisen niin, että he voivat saavuttaa sielunsa todellisen tarkoituksen.

Hän dokumentoi Linda Porterin tapauksen, jolle, kesken hänen abduktiokokemustaan, näytettiin prosessi jossa hänen kohtaamansa avaruusolennot rakensivat identtisen kloonin kuolevasta miehestä, johon siirrettäisiin hänen olemuksensa käyttäen monimutkaista prosessia.

Olennot selittivät, että tämä tehtiin koska miehen tuli jatkaa nykyistä evoluutiotaan ja jatkaa kontaktiaan heihin. Yhdessä kohtaa Porter muuttui erittäin häiriintyneeksi nähtyään hahmon joka vahvasti muistutti häntä itseään.

Heinäsirkkaolentojen psykospirituaalinen mysteeri

Näitten avaruusolentojen henkiinherättämistapausten keskipisteessä on lähes henkinen viisauden arkketyyppinen hahmo joka saa rukoilijaheinäsirkan muodon. Porterin tapauksessa hänellä oli mielikuva siitä, että heinäsirkkaolento tunsi Maapallon menneistä ajoista lähtien ja oli työskennellyt epätoivoisesti yrittääkseen parantaa nykyiset ympäristöolosuhteet, jotka uhkaavat ihmiskunnan tulevaisuutta.

Lopullinen vastaus UFO-kysymykseen

Tule mukaan matkaamaan vuosikymmenten halki Linda Moulton Howen häikäisevien UFO- ja abduktiotutkimusten kanssa. Hän tulee mielenkiintoiseen päätelmään siitä, että maapallo saattaa olla holografinen toisesta ulottuvuuudesta tulleiden kehittyneiden olentojen projektio!

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.