Abduktoitiinko Emiliano Sala?

Abduktiopäivämäärä: Jan 21, 2019
Missä abduktoitiin: Alderneyn ja Guernseyn saarten välissä

Kun lentokone katoaa, usein tarkastelen jos löytyy UFO-tapauksia katoamisalueelta. Emiliano Sala, kuuluisa jalkapallopelaaja, oli pienkoneen kyydissä, johon mahtuu noin 6 ihmistä, ja se sattui katoamaan samassa paikkaa jossa tehtiin maailman suurin UFO-havainto. Havainnon UFO oli yli mailin mittainen ja sen näki kahden eri lentokoneen pilotit ja monet matkustajat huhtikuun 23. päivänä 2007. Samanlainen UFO näyttäytyi uudelleen, mutta tällä kertaa pieni lentokone oli niin lähellä mailin mittaista keltaista ja metallista UFOa, että se koettiin uhaksi ja UFO otti koneen sisäänsä.

Kyllä, Emiliano Sala voi hyvinkin olal elossa mailin mittaisessa UFOssa jossain päin avaruutta, tai jopa toisella planeetalla jo nyt. On epätodennäköistä, että avaruusolennot sallisivat Emilianon palata Maahan sillä hän on ollut heidän keskuudessaan ja nähnyt heidän teknologiansa. Hänen paluunsa aiheuttaisi maailmanlaajuisen paniikin.

Ranskan ja Guernseyn välissä on suuri alue, jonka yli pilotit eivät saa lentää koska alueella on armeijan salaisia tukikohtia. Tämä saattaa olla rajattua aluetta avaruusolentojen takia.

Eräs toinenkin seikka, vuonna 2007 mailin mittaisen aluksen nähnyt pilotti halusi mennä tarkastamaan sen… omien sanojensa mukaan hän kertoo: ”Kun lähestyin sitä, alkoi käydä minulle selväksi että se oli fyysinen kappale. En osannut päättää menisinkö lähemmäksi katsomaan, mutta en sitten lopuksi mennyt johtuen sen suuresta koosta. Minun piti ajatella matkustajien turvallisuutta. 

Joten jos pilottin vuonna 2007 halusi mennä tarkastamaan UFOn ja päästä lähemmäksi… silloin ehkäpä Emilianon pilotti myös halusi mennä katsomaan UFOa ja kuvata sitä…. mutta päästyään liian lähelle heidät abduktoitiin. Vaikka lentokone löytyisikin, ruumiita ei tulla löytämään, sillä olennot mahdollisesti ottivat ne mukaansa, mukanaan alukselleen. Ei sitä koskaan tiedä… he saattavat opettaa avaruusolennoille jalkapalloa ja luoda universumien välisen cupin.

Scott C. Waring

Lisätietoja Guernseyn UFO-tapauksesta vuodelta 2007 täältä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Abduktoitiinko Emiliano Sala?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.