”Alienmetsästäjä” sanoo hänellä olevan todistusaineistoa avaruusolentojen olemassaolosta

Houstonin lempinimi ei ole Space City turhaan! NASAn välittömän läheisyyden lisäksi kaupungissa on mies joka kutsuu itseään nimellä ”Alien Hunter”.  NewsFix tapasi Darrell Simsin joka näytti joitain jännittäviä juttuja, jotka hänen mukaansa ovat tulleet ulkoavaruudesta.

Sims, yksityisetsivä, väittää joskus olleensa hallituksen työntekijä ja käyttäneensä näitä taitoja abduktiotapausten etsimiseen.

”Minulla on tausta CIA:n tiedusteluoperaatioissa”, hän selittää.

Sims väittää, että hänellä on todistusaineistoa siitä, että elämää todellakin on olemassa kosmoksessa.

”Meillä on 1950 tapausta ympäri maailman”, hän sanoo. ”Nainen tuli takaisin implantin kanssa joka tippui hänen silmästään hänen pomonsa läsnäollessa hänen istuessaan työpisteellään ja hänen pomonsa varmisti sen, että minä saisin tuon implantin, joka minulla on nykyään.”

Sims sanoi ryhtyneensä alalle sen jälkeen kun avaruusolento vieraili hänen luonaan kun hän oli lapsi, ja joka toistuvasti palasi hänen luokseen 17-vuotiaaksi asti.

Vaikka useimmat muistot UFOista ja avaruusolentohavainnoista ovat teoreettisia, Sims kerää ja testaa fyysistä todistusaineistoa niiltä jotka väittävät kohdanneensa avaruusolennon.

”Monet näistä ihmisistä eivät tajua, että jos sinulla on ollut oikean elämän UFO-kohtaaminen jossa olennot ovat oikeasti koskettaneet sinua — fyysisesti vieneet sinut. Abduktio, miksi sitä sitten haluat kutsuakaan… ne jättävät fyysisen jäljen sinuun infrapuna-asteikolla”, hän sanoo.

Musta valo ja infrapuna ovat vain pari niistä teknologioista joita Sims käyttää avaruusolentokontaktin jättämien jälkien selvittämiseen. Tekniikka havaitsee lämpötilan iholta ja aistii jäämiä jotka ovat tulleet ”tämän maailman ulkopuolelta”.

”Joskus avaruusolento jättää selittämättömiä arpia, haavoja, kyhmyjä tai muhkuroita”, Sims sanoi.

Kuulostaako epätodelliselta? Monet Simsin esineistä ovat näytillä museoissa ympäri maailman, mm. Slovakiassa, Japanissa ja New Mexicon Roswellissa.

”Jotkut fyysisestä todistusaineistosta siitä että olemme käyneet läpi useita abduktioita tarkoittaa että nämä olennot voivat olla biologista metallia”, Sims selittää.

Sims näytti NewsFixille joukon kuulia jotka hän sanoo tulleen ulos nuoren tytön nenästä hänen aivastaessaan. Avaruusolento oli ruiskuttanut jotain hänen nenäänsä.

Onko tämä scifiä vai avaruusfaktaa?

”Ei ole väliä mitä mieltä minä itse olen, tai mitä mieltä kukaan muukaan on. Ainoa mikä merkitsee on se, että me voimme osoittaa sen todeksi”, hän sanoi.

Oletko vakuuttunut?

 

Artikkelin julkaissut NewsFix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.