Armeijan kokeellinen alus havaittu Manitobassa

Havaintopäivämäärä: huhtikuu 21, 2019
Havaintopaikka: Manitoba, Kanada

Tämä UFO vaikuttaa tahallaan liikkuvan ylösalas pilvien suojaan. Se että me näemme harmaan metallisen pinnan saa miettimään… Yleensä avaruusolentojen UFOilla on tällainen suoja päällä kun ne ovat piilossa, mikä on yleensä puoliksi läpinäkyvä. En näe sitä täällä. Eivätkä ne ota pilven väriä itseensä, mikä on outoa, koska suojapinta aluksella tulisi heijastaa samanlaista väriä tarkoituksella.

Mielestäni tämä on USA:n ilmavoimien TR3B-alus tai jokin sen muodoista. Sen ulkonäkö saa miettimään salaisen armeijan tukikohdan pilottia, joka päätti nähdä pääsisikö hän lentämään tiheään asutetun alueen yläpuolelta. Tunnen monia pilotteja, ja kun olin ilmavoimissa, maalasin B1- ja B2-hävittäjiä. Juuri nyt minulla on ystäviä Taiwanin puolustusministeriössä, kenraali joka on F16-pilotti. Pilotit kyllä ovat joskus nokkavia, koska se on suuri vallantunne joka lentäjällä on. Joten mielestäni tämä on vain USA:n ilmavoimien kokeilualus, jossa on avaruusolentojen työntövoimateknologiaa.

Scott C. Waring, Taiwan
Videolla kerrotaan:

Kun Meem Bercier & Teo olivat ajamassa pois kaupungista nimeltä The Pas Manitobassa, he havaitsivat tämän kiiltävän hopeisen aluksen. Hänen onnistui filmata tämä klippi. Meem sanoo ”me katselimme sen liikettä Main Streetilla”.

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.