Cassini-luotain löysi ”mystisen esineen” Saturnuksen renkailta

Havaintopäivämäärä: elokuu 2018
Havaintopaikka: Saturnus

Cassini on jälleen tehnyt löydön. UFO jäi kiinni itse teossa lentämässä Saturnuksen ympäri. Eräs UFOista on saanut NASAlta nimen Peggy, ja sen ajatellaan olevan tunnistamaton kappale joka lensi renkaiden alueelle jokin aika sitten. Me emme tiedä paljoakaan Saturnuksesta, ja sen tiheän ilmakehän sisään ei ole mahdollista nähdä. Mutta sen läpimitta on 9,5-kertainen Maapalloon verrattuna.

Niin suurella aktiivisen ilmakehän taivaankappaleella täytyy olla paljon elämää. Nämä UFOt ovat todisteita Saturnuksen vierailijoista jostain kaukaa.

Scott C. Waring

Videolla kerrotaan:

Juuri ennen NASAn Cassini-luotaimen palamista Saturnuksen ilmakehässä, sen onnistui ottaa valokuva ”selittämättömästä bugista” Saturnuksen renkailla. ”Mikä tuo on? Mistä se tulee? Minne se on menossa? Me olemme monitoroineet sitä lähes siitä asti kun ’astronomit löysivät sen ensi kerran'”, he sanovat NASAlle. ”Me emme koskaan ole ratkaisseet tämän kappaleen alkuperän ongelmaa. Ainoa mitä voimme tehdä on seurata virhettä, joka esiintyi Cassinin viimeisissä valokuvissa, ennen sen palamista Saturnuksen ilmakehässä.”

Eräs viimeisistä Cassinin ottamista kuvista näyttää jonkin sortin mystisen kappaleen Saturnuksen renkailla. Ovatko ne avaruusolentoja? ”Eivät välttämättä, mutta se on kiinnostavaa, erittäin innostavaa!”, he kertovat NASAlle.

Tunnistamattoman kappaleen nimeltä ”Peggy” mysteeri on vielä selvittämättä. Jotkut ovat ehdottaneet sen olevan kuu jonka on pitänyt muodostua Saturnuksen renkaasta. Esineen havaitsi ensi kerran astronomi tri. Carl Murray Queen Mary Universitysta Lontoossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.