CIA:n John Ramirez: Avaruusolennot saapuvat 2027

1940-luvulla CIA alkoi ensimmäisen kerran perehtyä UFOihin. Sittemmin useat Yhdysvaltain entiset sotilashenkilöt ja CIA:n virkamiehet ovat edistäneet ufologiaa esittämällä hämmästyttäviä kommentteja. Entiset CIA:n ja Yhdysvaltain armeijan virkamiehet, kuten R. James Woolsey, John Brennan, Jim Semivan, Lue Elizondo ja muut, ovat esittäneet, että ympärillämme oleva todellisuus, jota emme pysty havaitsemaan, voisi olla merkittävä osa UFO-ilmiötä.

Vuodesta 2021 lähtien John Ramirez, joka vietti 25 vuotta CIA:ssa, on tarjonnut pitkin uraansa poimimiaan totuudenmukaisia UAP-näkemyksiä. Hän on erittäin älykäs henkilö, jolla on valtavasti tietoa ja kokemusta Yhdysvaltain tiedustelukoneistosta ja UAP-aiheesta. Hän on rakentanut vaikuttavan presenssin sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hän paljasti monia UAP:hen liittyviä salaisuuksia, joista yksikään hallituksen virkamies ei ollut koskaan keskustellut julkisesti.

CIA:lta eläköitynyt John Ramirez erikoistui ballistisiin ilmatorjuntajärjestelmiin, ja hän työskenteli CIA:lla vuosina 1984-2009. Hänellä oli pesti Kansallisen tiedustelupalvelun johtajan toimistossa, tiede- ja teknologiaosastossa ja tiedustelupalvelun johdossa. Hän sai GS-15 -luokituksen, mikä tarkoittaa, että hän on työskennellyt virastolle ylempänä toimihenkilönä.

Hänen esiintymisensä arvostetussa Witness Citizen -podcastissa 17. lokakuuta 2021 aiheutti valtavan kohun UFO-yhteisössä. Myöhemmin Ramirez esiintyi Project Unity -ohjelmassa, jossa hän esitti sarjan dioja, jotka auttavat tutkijoita FOIA-prosessin navigoinnissa. Ramirez oli erityisen avulias tunnistamaan asianmukaiset virastot, joihin ottaa yhteyttä, kun pyydetään tietyntyyppisiä tietoja.

Dioihin, jotka ovat saatavilla verkossa, sisältyy myös historiallista tietoa UFOista ja nykyisiä lausuntoja, joita ovat antaneet tunnetut entiset Yhdysvaltain tiedustelupalvelun virkamiehet, kuten entinen kansallisen tiedustelupalvelun johtaja John Ratcliffe. Hän näytti kaaviokuvan siitä, miten UFOja tutkitaan CIA:n tyyliin:

  • Perustetaan ryhmä tutkimaan ja arvioimaan havaintoja;
  • Määritetään tutkimustavoitteet;
  • Konsultoidaan asiantuntijoita;
  • Luodaan raportointijärjestelmä saapuvien tapausten organisointiin;
  • Poistetaan väärät positiiviset tulokset;
  • Kehitetään menetelmä tavallisten lentokoneiden ja muiden ilmailmiöiden tunnistamiseksi, joita usein luullaan UFOiksi;
  • Tutkitaan todistajien asiakirjat;
  • Suoritetaan valvottuja kokeita;
  • kerätään ja testataan fyysisiä ja rikosteknisiä todisteita ja estetään väärien ilmoitusten tekeminen.

Ramirez teki oletuksia koskien nykyistä UFO-paljastusprosessia, ja vaikuttaa siltä, että hän on mielipiteissään saanut vaikutteita muilta tiedusteluyhteisön jäseniltä, joko nykyisiltä tai entisiltä, tai ehkäpä puolustusministeriön kontakteiltaan. Project Unityn haastattelussa Ramirez väitti, että Yhdysvaltain hallitus ei täläl hetkellä keskustele UFO-alusten lentäjistä. Tämä on merkittävä kommentti Ramirezilta, joka on esittänyt mielipiteensä UFOista, että ne saattavat olla ei-ihmisälykkyyden muoto.

John Ramirez
John Ramirez on eläkkeellä CIA:sta GS-15 -statuksella.

Ramirez ei ole ensimmäinen CIA-agentti, joka tällaista on UFOista esittänyt. John Brennan, entinen CIA-johtaja, vihjasi UFOjen olevan mahdollisesti “toisenlainen elämänmuoto.” Brennan sanoi:

“Voit koittaa varmistaa, että sinulla on niin paljon dataa kuin mahdollista, visuaalista ja muun tyyppistä teknistä sensoridataa. Lisäksi uskon, että on tärkeää mennä muihin ympäristöihin ja selvittää oliko kyseessä jonkinlainen sääilmiö, joka tuohon aikaan olisi voinut olla, joka olisi luonut kuvan meidän näkemästämme ilmiöstä. 

Oliko maanpinnalla jotain mitä tapahtui tuolloin, vai oliko jotain muita ilmiöitä, jotka voisivat auttaa selittämään sen mikä näyttää mysteeriltä? Täytyy tosissaan lähestyäs sitä avoimin mielin, mutta saada siitä niin paljon dataa kuin mahdollista ja niin paljon asiantuntemusta kuin mahdollista. Elämä määrittyy monin tavoin. Mielestäni on hieman yliolkaista ja röyhkeää meidän uskoa, että ei ole minkäänlaista elämää muualla koko universumissa. Kun ihmiset puhuvat siitä, onko elämää muualla kuin USA:ssa, maailmassa, pallolla? Siitä voi olla monenlaista mielipidettä. Mutta mielestäni ilmiö jota me tulemme näkemään pysyy selittämättömänä ja voi, itse asiassa, olla jonkin tyyppinen ilmiö joka on seurausta jostain mitä me emme vielä ymmärrä ja jossa voi olla mukana aktiviteettia minkä joku muu voi sanoa olevan toisenlainen elämänmuoto.” (lähde)

Ramirez teki mielenkiintoisen huomautksen vastauksena huhuun siitä, että Yhdysvallat olisivat haluttomia keskustelemaan UFOjen lentäjistä. Ramirezin mukaan Yhdysvaltain ilmavoimat saattaa olla osittain syyllinen tähän nykyiseen kantaan. Kuitenkaan syyt eivät ole ilmiselviä. Hän kommentoi:

“Ilmavoimat ja heidän teknologiatutkimuksensa on sekoittanut asiat, että kun ihmiset näkevät kolmion muotoisen aluksen, jotka eivät lennä avaruudessa vaan meidän ilmakehässämme, se kertoo siitä, että me tiedämme mitä nuo kolmiot ovat ja haluamme ihmisten ajattelevan, että he näkevät UFOja, koska ihmiset eivät tiedä tarkalleen mitä he näkevät.”

Jotkut ovat spekuloineet Ramirezin sanoneen, että Yhdysvaltain ilmavoimat voisivat olla vastuussa kolmion muotoisista aluksista, joita jotkut ovat kutsuneet myös nimellä TR-3b. Joe Roganin podcastissa Tom Delonge vihjasi, että Yhdysvaltain hallitus omistaa sellaisia aluksia, mutta sanoi myös, että jotkut niistä ovat kuuluneet toisille roduille. Delonge väitti, että kolmion muotoiset alukset, jos niillä on pyrstöevät, symboloivat ihmisteknologiaa.

Yhdysvaltain parlamenttiedustajan Tim Burchettin mukaan kaikki saattoi alkaa siitä, kun hallitus sai talteen maahan syöksyneet avaruusolentojen ajoneuvot. On Balance With Leland Vittertin haastattelussa Burchettiltä kysyttiin, onko laivastolla hallussaan lisää videoita UFOista, joita se ei ole halukas julkaisemaan yleisölle kansallisen turvallisuuden vuoksi.

Jos antigravitaatioaluksia on olemassa, silloin mahdollisesti sellainen teknologia paljastetaan UFO-paljastusprosessin aikana. Entinen senaattori Harry Reid oli jo esittänyt, että Lockheed Martinilla on UFO-materiaalia. Ehkäpä siis teknologia on kuin onkin olemassa. Lue Elizondon mukaan paljastusprosessi ja mahdollinen kansainvälinen yhteistyö (mukaanlukien Kiina) voi johtaa hienoihin teknologisiin saavutuksiin. (Source)

Tutkiva journalisti Ross Coulthart jakoi twiitissään linkin youtube-videoon, jossa sanottiin John Ramirezin kertoneen IUFOCille CIA:n omituisten UFO-tutkimusten jatkuneen keskeytyksettä 1940-luvulta asti. “Nämä ohjelmat ovat olleet käynnissä alusta asti. Ne ovat edelleen olemassa.” Kyse on “enemmän kuin” vain Pentagonin AAWSAP-AATIPista.

“Minulle oli erittäin selvää, että AATIP ei ollut ensimmäinen laatuaan. Se on toimintaa, joka ulottuu kauas menneisyyteen. Miten pitkälle he silloin pääsivät, sitä en tiedä”, Elizondo sanoi.

Ramirez on kokenut myös niinkutsutun sieppauksen, jossa hänet asetettiin tutkimuspöydälle ympyränmuotoisessa aluksessa. Useilla hänen kollegoistaan NSA:lla ja CIA:lla on myös UFO-kokemuksia. Hänen työnsä liittyi ohjuspuolustukseen, hän sai kuulla tapauksista, joissa Venäjän tutkat havaitsivat omituisia aluksia, ja yhdessä tapauksessa hänen mukaansa he yrittivät houkutella UFOa laskeutumaan.

Ramirez huomautti että CIA-historioitsija Gerald Haines kirjoitti viraston tekemästä UFO-tutkimuksesta vuodesta 1947 1990-luvulle osastolla, jota alunperin kutsuttiin tieteellisen tiedustelun virastoksi. Ramirezille mielenkiintoista oli, että osastolla oli lääketieteen henkilöstöä, mikä viittaisi kiinnostukseen avaruusolentojen ruumiita kohtaan.

Hän kuvasi myös miten ilmavoimien pilotti lensi lähelle Kamtshatkan niemimaata tarkkailemaan Venäjän kokeita massiivisella “kermaisen valkoisella valoseinämällä”, joka lensi häntä kohti 6200 mailin tuntinopeudella, vaikka ilmavoimat olettivatkin sen olevan jonkinlainen venäläisten vastatoimi. Armeijan havaitsemista “väliaineesta toiseen siirtyvistä” UAP:sta puhuttaessa  Ramirez sanoi, ettei hän usko Venäjän tai kenenkään muunkaan ulkomaan kykenevän tuottamaan tämänkaltaista antigravitaatioteknologiaa.

Hänen haastattelussaan Project Unityn kanssa Ramirez sanoi, että ihmiset ovat hybridejä. Hänen mukaansa Elizondo voi käyttää sanaa “hybridisaatio”, mutta Pentagonin työntekijät luottavat siihen, että hän lopulta tulee sitä käyttämään. Elizondo puhui mahdollisuudesta sille, että ei-ihmisälyt ovat olleet kontaktissa ihmisten kanssa jo erittäin pitkän aikaa Theories of Everything -podcastissa.

Jotain on tulossa vuonna 2027

Martin Willsin Podcast UFO:ssa Ramirez väitti, että valtio on tietoinen lähestyvästä tapahtumasta vuonna 2027, joka paljastaa jotain varsin merkittävää, mihin ihmisten tulisi valmistautua. Hän on sanonut, että Maapallolla on läsnäolo (johon hän viittaa demonisena), jotka vain projisoivat omia uskomusjärjestelmiään niin, että se saa meidät luopumaan siitä, mihin uskomme. Wills kysyi Ramirezilta mitä tapahtuisi, jos planeetalle laskeutuisi massoittain aluksia. Joutuisimmeko valmistautumaan konfliktiin vai saisimmeko oikeasti aikaan jotain? (lähde)

Entinen CIA-agentti vastasi:

Mielestäni se dialogi, jota nyt käymme tässä maassa, jopa juuri läpi menneen lainsäädännön tiimoilta, joka on menossa presidentin hyväksyttäväksi, valmistelee amerikkalaisia, mikä pätee myös muuhun maailmaan, todellisuutta varten siitä, että luonamme on jotain, mikä meidän tulee selittää. Jos ne näyttäytyvät nyt ja me jatkamme uskomista siten kuin me teimme aiempina vuosikymmeninä, silloin syntyy massapaniikki. Kuitenkin, jos me ymmärrämme, että nämä ovat todellisia ja että meillä on vain viisi vuotta vuodesta 2022 eteenpäin, tai ehkäpä neljä vuotta nyt, jos ne tulevat vuonna 2027, Yhdysvaltain hallinto valmistelee ihmisiä sitä varten.

Monin tavoin olen sitä mieltä, valtiolla on päässyt huhu irti, että ne näyttäytyvät vuonna 2027 ja että meidän tulee valmistautua. Jos ei, silloin heillä on paljon selitettävää. Mielestäni tuo dialogi on käyty tiettyjen valtion haarojen kesken, että meidän tarvitsee valmistautua.

Siksi vuonna 2017 asetettiin kymmenen vuoden ajastin ja siksi Lou Elizondo aiemmin tänä vuonna sanoi “Keksi itsellesi harrastus siksi aikaa ja kaikki paljastuu viiden vuoden päästä” ja hän sanoi sen tänä vuonna, joten vuosi tulee olemaan 2027. Olen kuullut 2027:sta virallisissa yhteyksissä, mutta en voi paljastaa mitään, joten sanoisin, etät ihmiset valtiolla ovat tietoisia siitä, että jotain tapahtu ja että aika on rajallinen, vain pari vuotta enää aikaa valmistella ihmisiä. Tämä kiihdyttäminen päättää aiemman seitsemän vuosikymmenen tunnustamatta jättämisen nyt niin, etttä tunnustusta tapahtuu nopeammin ja nopeammin.”

 

Artikkelin julkaissut How & Whys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.