Coynen tapaus: UFO melkein osuu helikopteriin

Noin 23 aikaan Mansfieldissa, Ohiossa, Healey näki punaisen valon liikkuvan etelään. Kolme tai neljä minuuttia myöhemmin Yanacek havaitsi yksittäisen tasaisen punaisen pisteen itäisellä taivaalla, ja raportoi sen Coynelle.. Noin 30 sekuntia myöhemmin Yanacek ilmoitti että valo näytti yhtyvän helikopteriin, ja he kaikki katsoivat sitä pelokkaana.

Valon jatkaessa sen lähestymistään Coyne otti ohjat Jezzillta ja alkoi laskeutua noin 150 metriä minuutissa. Hän otti radioyhteyden Mansfieldiin, pyytäen informaatiota mahdollisesta ilmaliikenteestä. Mansfieldin kuitatessaan lähetyksen radioyhteys katkesi sekä UHF:llä että VHF:llä.

Punainen valo näytti olevan törmäyskurssilla, lähestyen nopeudella joka oli enemmän kuin 600 solmua. Coyne kasvatti laskunopeutta 700 metriin minuutissa kunnes he pääsivät noin 500 metrin korkeuteen, parinsadan metrin ylle puunlatvoista. Tunnistamattoman esineen ollessa heihin iskeytymässä miehistö pelkäsi elämänsä puolesta. Juuri kun törmäys vaikutti väistämättömältä, valo yhtäkkiä pysähtyi ja leijaili helikopterin yllä. He näkivät sikarin muotoisen UFOn, harmaan metallin värisen, kupolin muotoinen esine jonka koko täytti koko tuulilasin.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.