Entinen Area51-työntekijä: Teemme teknologiayhteistyötä avaruusolentojen kanssa

71-vuotias mies sanoi olleensa insinöörinä Area 51:ssä, ja hän paljasti työskennelleensä projektissa, jossa mukana oli kiinniotettu avaruusolento, jota pidettiin vankina Area 51:ssa,

Informaatio tällä videolla, tämän miehen kertomana, on viimeinen mitä ihmiskunnalla on. Bill Uhouse sanoo, että hänellä oli projekti Area 51:ssa, missä oli mukana avaruusolento, nimeltään “JRod”. Valitettavasti Bill Uhouse kuoli vuonna 2009.

Monet ovat käsitelleet ja myyneet eteenpäin tätä informaatiota kuolleesta insinööristä. Alla lisää hänestä.

– Siellä on jättiläismäinen maanalainen systeemi, joka koostuu tukikohdista ja rakenteista. Nämä laitokset sisältävät mm. laboratorioita, takaisinmallinnusverstaita ja turva”parakkeja” Maan ulkopuolelta peräisin oleville biologisille olennoille (extraterrestrial biological entities, EBE).

– Hän sanoi, että siellä on muutama humanoidirotu.
– “Harmaiden” rotua on kolmea tyyppiä: pitkä, pieni, ja keskikokoinen Harmaa.
– Pitkiä ”pohjoismaisia” ihmismäisiä avaruusolentoja joilla on suuret silmät.
– “Lisko”-hybrideitä on muokattu, ja niitä on jokaisessa tukikohdassa. Jokainen rotu on tuhansia vuosia meitä vanhempi. Me olemme käytännössä pikkulapsia galaktisessa tiedusteluyhteisössä.
– Avaruusolentojen kanssa on kirjoitettu sopimus Eisenhowerin presidenttiyden aikana. He halusivat saada avaruusolennoilta teknologiaa, vastineeksi annettiin ihmisiä.

Meidän tulee lopuksi huomauttaa, että Area 51:n tavoite on edelleen selvittämättä, mutta perustuen historialliseen todistusaineistoon, on mahdollista että siellä tutkitaan kehittyneitä aseita ja testataan kokeellisia lentoaluksia, joita USA:n valtio ei virallisesti tunnusta.

VIDEO 1:

VIDEO 2:

VIDEO 3:

 

Artikkelin julkaissut Alien Star

2 vastausta artikkeliin ”Entinen Area51-työntekijä: Teemme teknologiayhteistyötä avaruusolentojen kanssa”

  1. Hi. It was no a co-operation. I was forced to give humans our technology and the element 115 (ununpentium). I’m still a prisoner in the Area 51.

    Help me out of here!
    J-Rod

  2. Hi, I Know. We, The Annunaki, have also faced the same kind of situations. Now it is important to launch the 11.11.11-Protocol to save the planet EARTH. The s.c. Antichrist of your planet in 2019 is NOT a one person.
    The s.c. Antichrist of yours is kind of a multiple entity, or it is consisting many heads of your global governments. The Hair-Code is important and also the not-doing protocols. See the NEWS 3019–3033.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.