Foo-hävittäjiä Taiwanin yllä

Havaintopäivämäärä: lokakuun 16, 2014
Havaintopaikka: Taipei, Taiwan

Lähde: MUFON #60850

Tämä on hieno. Vaikka video on vuodelta 2014, se näyttää jotain mikä on nykyään harvinaista. Foo-hävittäjiä! Ja kokonaisen laivueen. Näitä valkoisia orbeja on ainakin yhdeksän, mutta mahdollisesti kolme kertaa lisää johtuen siitä ettei silminnäkijä kyennyt näkemään suoraa alaspäin, eteenpäin tai taakse katsoessaan lentokoneen sivusta. Tämä on siis vain pieni näyte kokonaisesta Foo-hävittäjien laivueesta.

Videon lopulla voit kuulla lentoemännän kysyvän häneltä ensin englanniksi ja sitten kiinaksi ”voisitko laittaa puhelimen pois kun me laskeudumme”. Selittää täysin sen miksi hän sai tästä vain 37 sekunnin mittaisen videopätkän.

Alla on lähikuva yhdestä valkoisesta orbista videon lopulla, joka kiitää pilveen piiloon.

Jos katsot kokoruutumoodissa, näet orbien ilmestyvän koneen siiven alta…. se on 100-prosenttista näyttöä siitä että nämä lentävät kappaleet ovat koneen ulkopuolella ilmassa eikä heijastuksia koneen sisällä olevista valoista.

Videon loppu sykähdytti. Hän zoomaa puhelimellaan ja me näemme kahden valkoisen pallon nopeasti liikkuvan pilviin piiloon… ne ovat aistineet että niitä tarkkaillaan! Avaruusolentojen laitteilla on kyky sekä skannata dataa että skannata telepaattisesti myös. Se tarkoittaa, että ne aistivat ajatuksia, erityisesti voimakkaita tunteita kuten hämmennystä, rakkautta, pelkoa.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo: Hei Mufon nimeni on [poistettu] ja näin omin silmin 8-10 UFOa lentämässä. Olin Eva Airlinen lennolla Kanadan Vancouverista Taipeihin, Taiwaniin. Se oli lokakuun 16. päivä viideltä aamulla… 30 minuuttia ennen laskeutumista ensimmäinen klippi oli vain 5 sekunnin pituinen, näin kirkkaan valon lentämässä allamme. Toisella kertaa otin kuvan, jsosa kolme UFOa lensi, ja kamerani kolmannella otoksella video kesti 38 sekuntia. Noin 8 UFOa lensi koneemme alla ja käytin puhelimen HIDASTUStoimintoa filmaamaan 5 sekunnissa 36 sekunnin videon, kunnes he pakottivat minun laittamaan puhelimen pois. Tässä on videot ja kuvat, ladatkaa vapaasti… kiitos. Sijainti on Taiwanin koillisosa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.