Rokottamattomien törkeä dehumanisointi tekee elämästä helvettiä


Tämä postaus koostuu kahdesta eri koronavirukseen liittyvästä artikkelista.

Kuumin puheenaihe tällä hetkellä ympäri maailmaa on COVID-rokotus. Monet valtiot keskustelevat rokottamisen tekemisestä pakolliseksi, joka on pelottava asia niille, jotka uskovat rokotteen olevan haitallinen. Mutta ehkäpä vielä järkyttävämpää on ne shokkiasiat, joita ihmiset sanovat rokottamattomista.

Tämä artikkeli ei käsittele sitä onko rokotus oikeasti turvallinen vaiko ei. Tässä ei puhuta rokotteen ottamisen puolesta, eikä sen välttämisen puolesta. Jokaisen terveyttä koskevat päätökset ovat jokaisen oma päätös ja omantunnon asia.

Toivottavasti nämä kommentit luetaan, olitpa sitten mitä tahansa mieltä rokotteista, että pysähtyisit hetkeksi miettimään omaa ihmisyyttäsi. Jos mikä tahansa muu ihmisryhmä olisi joutunut tämän kohteeksi, sitä pidettäisiin vihapuheena. Koska massamedian narratiivia kontrolloidaan tällä hetkellä rajusti, vihapuhetta ei pidetä vain hyväksyttävänä, vaan signaalina ylivoimaisesta hyveellisyydestä

“Toiseuttamisen” vaarat

Me olemme jo puhuneet siitä miten ihmisiä on “rohkaistu” ottamaan rokote monenlaisten kansalaisyhteiskunnan “etuoikeuksien” menettämisen uhalla. Tähän mennessä rokotteen halunneet ovat sen saaneet. Ja niillä joilla on hyvä syy (kuten toimeentulon menetys) ovat myös ottaneet rokotteen. Niinpä poisjääneet, jotka ovat vakaasti sitä mieltä että he eivät rokotetta ota, altistetaan aivan uudenlaiselle “rohkaisun” tasolle äärimmäisellä sosiaalisella painostuksella.

Ilmiö nimeltä “toiseuttaminen” on käytössä sekä maailman väkivaltaisessa dynamiikassa että aivopesussa. Toiseuttaminen on sitä kun henkilö päättää, että toinen ihminen on arvoton, uhkaava tai yleensäkin riittämätön ja tuskin edes samaa lajia kuin itse on.

Toiseuttaminen on prosessi, jossa ryhmä ihmisiä saadaan näyttämään perustavanlaatuisella tavalla erilaiselta, jopa siihen pisteeseen asti että ryhmää pidetään vähemmän inhimillisenä. Tämä prosessi voi laukaista vaistomaisia emotionaalisia reaktioita tuon ryhmän jäseniä kohtaan. Monissa tapauksissa toiseuttamista on käytetty halventamaan, eristämään ja mahdollistamaan ryhmän diskriminointi, kaltoinkohtelu tai vaino. (lähde)

Ne jotka eivät opi historiasta…

Se on tapahtunut monta kertaa historiassa: kun ihmisolentoja pidettiin orjina ja omaisuutena, kun ihmisolentoja altistettiin kauheille kokeille, kun media ja vallassaolijat tarkoituksellisesti manipuloivat ihmisolentoja uskomaan, että toiset ihmisolennot eivät olleet heidän kaltaisiaan, ja täten oli hyväksyttävää ja luvallista kohdella heitä huonosti tai kaltoin.

Kuten sanonta kuuluu, ne jotka eivät opi historiasta, ovat tuomittuja toistamaan sitä. Ja toistamassa sitä he ovat. Huolimatta kannastamme voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että pahojen asioiden toivominen toisille, jotka uskovat toisella tavalla, ja heidän dehumanisointinsa heidän uskomustensa takia on aika kauhea asia.

Ihmiset ovat keksineet kuvottavia ehdotuksia rokottamattomille

Don Lemon CNN:ltä uskoo, että rokottamattomien ei tulisi saada ostaa ruokaa tai tehdä työtä. Tarkoittaako se, että heidän tulisi nääntyä kuoliaaksi?

Jos epäilet sanomisia, Lemonin mielestä rokottamattomat ovat idiootteja.

“Kuinka monen ihmisen on kuoltava”, Lemon kysyy, “jos käytös on idioottimaista ja järjetöntä, mielestäni silloin pitää sanoa ihmisille että heidän käytöksensä on idioottimaista ja järjetöntä.” (lähde)

CNN:n lääketieteen analyytikko tri. Jonathan Reiner sanoo, että rokottamattomien ei pitäisi mennä baareihin tai ravintoloihin. Tohtori pohti etiikkaa tilanteessa, jossa lääkäri haluais kieltää hoitamasta rokottamattomia The New York Timesissa.

Rokottamattomien syyttäminen kaikista tulevista COVID-tapauksista on yhä vain suositumpaa

Tri. Anthony Fauci, kansakunnan Covid-isäntä, syyttää rokottamattomia uusista tapauksista.

“Meillä on 100 miljoonaa ihmistä tässä massa… joilla on oikeus saada rokote, mutta jotka eivät sitä ole ottaneet”, Fauci sanoi “Face the Nationin” haastattelussa. “Meidän on todella saatava näiden ihmisten muuttamaan mieltään, tehdä siitä helppoa heille, vakuuttaa heidät, tehdä jotain saadaksemme heidät rokotetuiksi koska he ovat niitä jotka tätä epidemiaa pitkittävät.” (lähde)

Kolumnisti Leana Wen Washington Postista uskoo, että rokottamattomat ovat kunniattomia. Wen halusi CDC:n pakottavan maskin kaikille tämän takia.

Meidän pitää palata sisätilojen maskipakkoon, ei sen takia että rokotetut olisivat ongelma, vaan että rokottamattomat eivät ole tehneet oikeaa ratkaisua vapaaehtoisesti. Tämä ei ole kommentti rokotteiden tehosta tai edes deltavariantin hankaluudesta, vaan sen sijaan rokottamattomien amerikkalaisten kyvyttömyydestä suorittaa kansalaisvelvollisuuttaan toimia kaikkien terveyden intressin mukaisesti. Kun CDC asetti maskiohjeistuksen kaksi kuukautta sitten, se sai tieteen menemään oikein mutta politiikan ja viestinnän väärin. Ja taas tämä on tapahtunut. Bidenin hallinnon tulisi selventää, että USA:n ajautuminen pandemiassa taaksepäin vaatii jälleen maskin käyttöä sisällä. Tämä on tapahtunut sen takia, että ihmiset ovat jättäneet rokottautumatta, ja että rokotetut maksavat tästä nyt hinnan. (lähde)

Alabaman kuvernööri Kay Ivey haluaa kaikkien syyttävän rokottamattomia uusista mahdollisista COVID-tapauksista.

“Ihmisillä pitäisi olla maalaisjärkeä. Mutta on aika alkaa syyttää rokottamattomia, ei tavallisia kansalaisia. Rokottamattomat ovat pettämässä meidän”, Ivey sanoi toimittajille Birminghamissa. (lähde)

Se tulee auttamaankin paljon kun joku menettää läheisensä sairaudelle ja päättää kostaa “rokottamattomille”. Kun kerran kuvernöörikin sanoi, että se on heidän vika.

Miten pitkälle syyttely saa jatkua?

Mistä puheenollen, The Guardianin Nick Cohen sanoi, että on vain ajan kysymys ennenkuin “me ilmiannamme rokottamattomat.”

Kostonhimoiset alkavat kuvata COVIDia omavalintaisena sairautena. Sen uhrit ovat sitä omaa syytään. He ovat saattaneet ottaa rokotteen. He ovat saattaneet suojata itsensä ja muut, jos rokotteet vähentävät tartuntoja, niinkuin saattaa olla todennäköistä. Rationaaliset ihmiset kysyvät miksi heidän tulisi jatkaa heidän vapauksiensa rajoittamisen hyväksymistä tietämättömien vainoharhojen takia. Työnantajat vaativat tietää mikä mahdollinen argumentti heillä on esittää pubien, lentoyhtiöiden, ravintoloiden, hotellien tai lomakotien omistajille vaatia todistusta suojauksesta, kun rokotepassit saattaisivat pelastaa heidän yrityksensä. Miltä sinusta tuntuisi syksyllä, mikäli joku rakastamasi ihminen olisi saanut syövän ja THL olisi viivästyttänyt hoitoa koska sen piti katsoa kaikkien turhaan COVIDin saaneiden potilaiden perään? (lähde) Tri. William Schaffner, infektiotautien osaston professori Vanderbilt University Medical Centerissa, sanoo että rokottamattomat ovat “varianttitehtaita”.

Ihmiset haluavat antaa sakkoja

Andy Slavitt, entinen Bidenin terveydenhoitoalan neuvonantaja, uskoo että jokaiselta rokottamattomalta tulisi vaatia testausta päivittäin heidän omaan laskuunsa kunnes he viimein murtuvat.

“Katsokaas, jos ihmiset sanovat että he eivät halua ottaa rokotetta, mitä jotkut sanovatkin, mielestäni on täysin järkevä asia sanoa että sellainen on ookoo”, Slavitt kertoi Anderson Cooperille. “Me haluamme teidän tulevan joka aamu ennen töitä testiin ja saavan negatiivisen testituloksen. Ehkäpä jopa teidän omaan laskuunne.”

Slavitt jatkaa, “Kunnes ihmiset sanovat, tiedätkö mitä? Se on itse asiassa järkevämpää ottaa rokote. Jos ihmisille antaa sen mahdollisuuden, mielestäni tulemme näkemään monia muita jotka ovat ottaneet rokotteen.” (lähde)

Jotkut työnantajat välttelevät palkanmaksua, kirjoittaa Forbes.

…Mutta porkkanatyylin lähestymistapa saa seurakseen keppiä, joka voi maksaa työnantajille jopa $50 kuukaudessa, Mercerin mukaan, joka on suuri konsulttiyritys jolla työskentelee tuhansia ihmisiä ympäri maailman. “Työnantajat ovat yrittäneet rohkaista työntekijöitä ottamaan rokotuksen tarjoamalla insentiivejä kuten palkallista lomaa ja rahaa, mutta deltavariantin lisätessä tartuntoja ja sairaalakeikkoja ympäri maata — samaan aikaan kun rokotteiden ottaminen on pysähdyksissä — me olemme saaneet kyselyjä ainakin 20 työnantajalta viime viikkojen aikana, jotka ovat pohtineet sen lisäämistä, että he laskuttaisivat sairausvakuutusmaksuja rokottamattomilta tapana kasvattaa rokotuskattavuutta heidän työvoimassaan” Wade Symons sanoo, Mercerin juridisen puolen johtaja. (lähde) Wesleyan College Länsi-Virginiassa veloittaa jopa vieläkin röyhkeämmän summan.

College julkaisi sen campukselle saapumisohjeet syksylle. Siinä lukee, että oppilaat, jotka eivät ole rokotettuja, joutuvat maksamaan $750 COVID-sakon syksylle 2021. Siinä sanotaan myös, että COVID-19:n saavat oppilaat, jotka eivät voi eristäytyä pois kampukselta, tulevat saamaan $250:n lisämaksun heidän karanteeninsa suorittamisesta kampuksella. (lähde)

Artikkelin julkaissut The Organic Prepper  

Miksi ”rokottamattomien pandemia” on vale

Päivät pääksytysten massamedia on luupannut raportteja siitä, että rokottamattomien osuus COVID-19 -kuolemista on 99%. Sen lisäksi, että mitään dataa tästä ei ole — itse asiassa on näyttöä siitä, että päinvastainen on totta — se on muuttunut dehumanisoivan propagandan perustaksi, joka leimaa puolet amerikkalaisista aikuisista ja useimmat lapset, jotka eivät ole ottaneet kokeellista COVID-19 -rokotetta “varianttitehtaiksi” ja “inkubaattoreiksi” taudille.

Se on pelottavan samanlaista varhaisen natsipropagandan kanssa, joka piti “saastaisia juutalaisia” tautien levittäjinä ja sai aikaan irrationaalista pelkoa ja vihaa miljoonien ihmisten keskuudessa Saksassa. Se oli valtion viesti, jolla oikeutettiin ihmisten työleirit, heidän nälkiinnyttäminen ja lopulta tuhoaminen.

“Katsokaas, ainoa pandemia joka meillä on oikeasti käynnissä on rokottamattomien keskuudessa — ja he tappavat ihmisiä”, Joe Biden sanoi toimittajille.

Rochelle Walensky, Amerikan THL:n, Centers for Disease Control and Preventionin (CDC) johtaja, sanoi hieman samansuuntaista aiemmin samana päivänä: “Tämä on muuttumassa rokottamattomien pandemiaksi”.

Kaksi päivää myöhemmin ylin lääkintäviranomainen Vivek Murthy ilmoitti, että 99.5% COVID-19 -kuolemista juuri nyt maassamme tapahtuvat rokottamattomilla.” Ainoa ratkaisu hänen mukaansa on, että kaikki ottavat rokotteen.

Se oli joko mantra, tai aivan ilmiselvästi orkestroitu propagandaohjelma, jolla koitetaan saada ihmiset ottamaan rokote. Kolmen miljardin dollarin markkinointiohjelma ei ollut vedonnut 51%:n amerikkalaisista. Veistelty tarina “saastaisista rokottamattomista” on käyttökelpoinen pakotettaessa heitä, jotka eivät halua ottaa piikkiä. Se rikkoo Nürnbergin koodeja, jotka on asetettu Natsi-Saksan tapahtumien jälkeen samojen kehityskulkujen estämiseksi ja ihmisten suojelemiseksi tahdonvastaisilta lääketieteellisiltä kokeilta. Koska kaikki koronavirusrokotteet tällä hetkellä ovat edelleen kliinisessä koekäytössä, ne ovat määritelmän mukaisesti kokeellisia.

Nürnbergin koodien universaalisti hyväksytyt periaatteet, kuten tietoinen suostumus ja vapaus valita hoitonsa, eivät näytä enää painavan vaakakupissa. Nyt kovaääniset ”valinnanvapauden” puolestapuhujat, puhuttaessa ihmisten ”oikeudesta” repiä kohdustaan syntymättömiä lapsia, ovatkin yhtäkkiä dogmaattisia ja nuuskimassa muiden ihmisten lääketieteellisiä valintoja. Kathleen Sebelius, entinen “pro-choice” abortti-intoilija ja Barack Obaman terveyspalvelujen ministeri sanoi, esimerkiksi, että “On ookoo jos valitset olla ottamatta rokotteen”, mutta “et välttämättä pääse töihin”.

“Sinulla ei saa olla tilannetta, jossa asetat lapsenlapseni vaaraan, jossa saattaisit tappaa heidät, tai saattaisit asettaa heidät tilanteeseen jossa he kantaisivat virusta jollekin muulle, joka on riskiryhmässä”, Sebelius sanoi CNN-juontaja Erin Burnettille.

Mutta lapsenlapsilla — alle 18-vuotiaat — on 0.002% mahdollisuus kuolla COVIDiin. Ja jotkut isovanhemmat Amerikassa mieluummin kuolisivat kuin pakottaisivat lapsenlapsensa ottamaan kokeellisen rokotteen — heidän lapsenlapsillaan on mahdollisuus kuolla tai sairastua elinikäisesti sydänsairauksiin kuten sydänlihastulehdus, vakava verenhyytymissairaus, tai neurologinen sairaus koronavirusrokotteesta. Jotkut isovanhemmat mieluummin suojelevat lapsiaan kuin itseään. Jos Sebelius haluaa lapsenlapsensa rokotettua kokeellisella pistoksella, joka on aiheuttanut 11,000 kuolemaa kahdeksassa kuukaudessa, hän saa vapaasti niin tehdä.

“Haluan elää elämääni rokotettuna, ja juuri nyt minua loukkaavat ihmiset, jotka sanovat ‘En halua ottaa rokotetta’”, hän sanoi. “Se on ookoo. Haluan heille rajoitteen sen suhteen minne he voivat mennä ja kenet mahdollisesti tartuttaa.”

Monet ihmiset haluavat ottaa maskinsa pois pitkäksi aikaa ja he vastustavat myös lasten maskeja. Sebeliuksen kaltaiset ”valinnanvapauden” kannattajat ovat pakottaneet heidät peittämään naamansa, mukautua neurooseihinsa ja vasemmiston kontrollintarpeeseen, erityisesti jos kyseessä ei ole seksuaalisesti arveluttava tai moraalisesti rietas käytös. Sebelius haluaa muiden rokottavan ja maskittavan lapsensa häntä suojellakseen, ja hänen mielestä lapset voidaan tuhota kohdussa jos ne uhkaavat jonkun elämäntyyliä.

Rokotepakottajien sanomisissa ei ole paljoakaan logiikkaa nykypäivänä. Joko rokote suojelee sinua taudilta, tai sitten se ei suojele. Jos Sebelius tietää, että hän voi saada ja levittää tautia — silloin rokote ei estä sen saamista tai levittämistä — miten hän silloin voi syyttää rokottamattomia tämän leviämisestä? Jos hänen rokotteensa ei ole tarpeeksi hyvä, miksi pakottaa tuota valintaa kaikille muille myös? Mutta on myös muita syitä sivuuttaa Bidenin ja Sebeliuksen kaltaisten henkilöiden neuroottinen pelkopropaganda “saastaisista rokottamattomista”.

99 prosenttia?

Ylimmän terveysviranomaisen sanomiset siitä, että 99.5 prosenttia koronaviruskuolemista tapahtuu rokottamattomille on revitty hatusta ja ne perustuvat heikkoon dataan. Osoittautuu, että kyseessä on parin Associated Pressin toimittajan karkea laskelma — sellainen jota piirustellaan baarin lautasliinaan — jotka tutkivat raportoituja COVID-kuolemia toukokuulta, sekä joitain numeroita, mahdollisesti CDC:n raportista koskien täysin rokotettujen COVID-kuolemia, joka oli “noin” 150. Koska AP:n juttu ei antanut datalle mitään lähdeviitteitä, on pelkkää arpapeliä arvailla sitä miten he tulivat tähän tulokseen, sillä jokaisessa vasemmistolaismediassa on toisteltu tätä aina Bidenin hallintoa myöden. Toimittajat päivittivät tarinaansa oikeisiin lukuihin 853,000:sta sairaalatapauksesta 107,000:n, ja prosenttilukua siitä kuinka moni sairaalassa oli rokotettu 1.1 prosenttiin, luku ei ollut 0.1%. Koska koronavirustapaukset rokotetuilla ovat varsin alakanttiin ilmoitettu, kuten on myös rokotteiden sivuvaikutukset ja kuolemat, luku 99% ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa.

CDC lakkasi seuraamasta COVID-19 -tapausten määrää rokotetuilla

Ongelma on, että monet rokotetut USA:ssa — kymmenet tuhannet ihmiset — saavat COVIDin vasta sen jälkeen, kun he ovat saaneet 94% tehokkaan rokotteensa. Huhtikuun 30. päivään mennessä CDC oli raportoinut, että 10262 täysin rokotettua oli saanut COVIDin yli kaksi viikkoa rokotuksen saamisesta. He eivät ottaneet mukaan niitä, jotka olivat saaneet yhden ainoan rokotteen, eivätkä he ottaneet mukaan niitä, jotka olivat saaneet toisen annoksensa 5 tai 10 päivää aiemmin.

Ja he tiesivät, että tämä johtui “todennäköisesti merkittävästä kaikkien SARS-Cov2-infektioiden alakanttiin määrittämisestä kaikkien täysin rokotettujen henkilöiden keskuudessa.” Mutta sen sijaan, että he olisivat yrittäneet määrittää todellisia lukuja, CDC ilmoitti, että he eivät enää seuraisi koronavirustapausten lukumääriä rokotetuilla jos he eivät päätyneet sairaalaan tai kuolisi.

Tosi käytännöllistä.

Huhtikuun 30. päivään mennessä 160 rokotettua oli kuollut COVIDiin. Muutama päivä aiemmin CDC oli päivittänyt dataa ja sanonut, että 535 täysin rokotettua ihmistä oli kuollut infektioon. Heinäkuun 12. päivään mennessä 5492 potilasta joutui infektion takia sairaalaan COVID-19 rokotteesta huolimatta, joista 1063 kuoli.

Jos CDC tiesi, että yli 10 tuhatta täysin rokotettua ihmistä oli COVID-positiivisia huhtikuun loppuun mennessä ja että todelliset luvut olivat reilusti alakanttiin, ja nyt he ovat lopettaneet tapausten seuraamisen niin ettei heillä ole tietoa siitä kuinka moni rokotettu on sairastunut, miten he nyt voivat sanoa, että rokottamattomat ovat niitä jotka tautia levittävät?

Post-mortem rokotetulla COVID-19 uhrilla

Me tiedämme ensimmäisestä — ja ilmeisesti ainoasta — kuolemansyytutkimuksesta täysin rokotetulla COVIDiin kuolleella henkilöllä, että hänellä oli robusti COVID-vasta-aineresponssi — rokotemittareiden mukaan kyseessä oli onnistuminen. Mutta hän oli kuollut.

Hänellä oli havaittavia määriä viruksen mRNA:ta jokaisessa testatussa elimessä, ja hänellä oli ilmeisesti levitettävissä oleva infektio. Miten siis CDC voi syyttää rokottamattomia COVIDin levittämisestä kun tiede sanoo, että rokotteen ottaja voi saada taudin ja levittää sitä?

Maissa, jossa rokotettujen COVID-tapauksista pidetään kirjaa, rokotetut kuolevat suhteettoman paljon

CDC lopetti erään kriittisen pandemiaparametrin seuraamisen, mutta muut maat eivät. Britannian data “huolestuttavista varianteista” paljasti, että rokottamattomia oli kuollut 92 verrattuna 163:n rokotettuun (joista useimmat olivat täysin rokotettuja). Nämä kuolleisuusluvut ovat minimaalisen pieniä 66 miljoonan ihmisen maassa. Mutta jos puhut rokotteiden menestyksestä, kun vertaat kuolleisuutta kahdessa ryhmässä tapausnumeroiden perusteella, silloin rokotetut ovat huonommassa asemassa — heidän kuolleisuutensa on lähes yhdeksän kertaa suurempi kuin rokottamattomilla.

Israelissa raportoitiin kesäkuun 29. päivä, että rokote oli epäonnistumassa ja useimmat uudet COVID-tapaukset olivat rokotetuilla. Arviolta 60% potilaista, jotka olivat vakavassa kunnossa, olivat saaneet rokotteen. Israelin hallitukselle neuvoja antavien Hebrew Universityn tutkijoiden mukaan arviolta 90% uusista tartunnan saaneista yli 50-vuotiaissa oli täysin rokotettu.

Image

Jos Israelin kaltaisissa maissa, joiden rokotusasteet ovat maailman korkeimpia, rokotetut ovat niitä jotka saavat tartunnan, ja rokotetut voivat levittää tautia, silloin on aika lopettaa propagandanarratiivi “saastaisista rokotetuista” ja antaa ihmisten tehdä omat valintansa lääketieteellisissä hoidoissa ilman pakkoa.

  Artikkelin julkaissut State of the Nation

5 vastausta artikkeliin ”Rokottamattomien törkeä dehumanisointi tekee elämästä helvettiä”

 1. Kylläpäs on taas osattu vääntää asioita.
  Polioon on rokotettu.
  Vesirokkoon on rokotettu.
  Jäykkäkouristukseen on rokotettu.
  Kaikki sen puolesta että kärsimystä ja kuolemaa olisi vähemmän.
  Mikä jumankauta tässä coronassa nyt on niin erilaista??
  Menkää ottamaan se piikki, toinen ja kolmaskin jos on tarvetta.
  Kiitos!

  1. Vielä lisäkommenttina tähän että jonkunlaista seulaa odottaisin päätoimittajaltakin mitä täällä
   julkaistaan. Suomi on vapaa maa jne jne mutta silti! Iha oikeesti hei.

 2. ”Rokottamattomien törkeä dehumanisointi tekee elämästä helvettiä.”

  dehumanisointi on epäinhimillistämistä eli dehumanisaatio on henkilön ihmisyyden kieltämistä.

  Rokotteen kannattajien on myös syytä huomioida, että kirjoituksen otsikko ja koko kirjoitus on hyvinkin totta monen ihmisen kohdalla.

  Israelin kaltaisissa maissa hyvä esimerkki siitä että rokotetut voivat saada tartunnan ja levittää myös tautia.

  ”Jos Israelin kaltaisissa maissa, joiden rokotusasteet ovat maailman korkeimpia, rokotetut ovat niitä jotka saavat tartunnan, ja rokotetut voivat levittää tautia, silloin on aika lopettaa propagandanarratiivi, “saastaisista rokotetuista” ja antaa ihmisten tehdä omat valintansa lääketieteellisissä hoidoissa ilman pakkoa.”

  Tuo kirjoituksen viimeinen lause on hyvin olennaista näissä COVID-rokotuksissa, eli antaa ihmisten tehdä omat valintansa lääketieteellisissä hoidoissa ilman pakkoa.

  propaganda aatteen tai opin järjestelmällinen, mielipiteitä muokkaava levitys. Sanalla on yleensä kielteinen vivahde, ja se viittaa epä-älylliseen, tunteisiin vetoavaan julistukseen.

  narratiivinen kertova, selostava

 3. Esalle tiedoksi,että noin se menee niinkuin on kirjoitettu.Nimittäin jos tuo ns.rokottaminen yritetään saada pakkolailla niin sitten menee rumaksi,kun rokottamattomat ovat jo varuillaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.