Hehkuva UFO Meksikon tulivuorella

Havaintopäivämäärä: tammikuun 13, 2019
Havaintopaikka: Popocatepetl, Mexico

Youtube-käyttäjä Kate Martin2016 bongasi tämän UFOn, kun hän oli katselemassa tulivuoren livelähetystä. Kesken lähetyksen tämä hehkuva UFO tuli yhtäkkiä esiin hänen yllätyksekseen. Tämä UFO pysähtyy ja leijailee tulivuoren aukon yllä hetken ja sen jälkeen kiitää pois. Tämä tulivuori on kuuluisa UFO-havainnoistaan viime vuosien aikana. Henkilökohtaisesti olen myös nauhoittanut aiemmin noin kymmenen videota lentävistä esineistä tulivuoren suulla.

UFO nähtävästi leijaili tulivuoren vasemmalla reunalla, jossa uskon sen poimineen lastia tai matkustajia avaruusolentojen tukikohdasta, joka sijaitsee 4-6km tulivuoren alla. Paikalliset ovat myös raportoineet nähneensä UFOja ja jopa avaruusolentoja vuorella, joten tämä video ei sinänsä yllätä, mutta on loistavaa todistusaineistoa avaruusolentojen läsnäolosta vuorella.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Minulla ei ole käsitystä tämän jutun oikeasta koosta, joten jos haluat antaa arvion, kommentoithan tähän. Tämä voi olla mitä tahansa UFOsta hyönteiseen. Kiinnostavaa kyllä miten se on paikallaan, sitten kiitää pois samaan suuntaan mistä se tulikin. En tiedä…. olen nähnyt hyönteisiä filmillä, mutta tämä tuntuu varsin isolta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.