ISS:n miehistö kuvasi mystisen satelliitin

Rakentaessaan kansainvälistä avaruusasemaa, astronautit kuvasivat omituisen kohteen kameralle, mikä herätti epäilyksiä ympäri maailman.

ISS:n miehistön havainto tunnistamattomasta aluksesta ei ole yksittäistapaus, useita samanlaisia UFOja on havaittu Maapallon yläpuolella viime vuosina.

Läpi 1950- ja 60-lukujen on mystisiä satelliitteja ilmaantunut epätavalliselle kiertoradalle Maapallon ympäri. Eräs ensimmäisistä raporteista tämän kaltaisista UFOista on peräisin majuri Donald Keyhoelta vuonna 1952. Hän väitti, että kaksi ”keinotekoista satelliittia” kiersi Maata.

Eräs tunnetuimmista ”keinotekoisista satelliiteista” on Musta Ritari,  joka salaliittoteorioiden mukaan on avaruusolentojen rakentama keinotekoinen satelliitti, joka on kiertänyt Maapalloa arviolta 13 000 vuotta, mutta onko se avaruusolentojen vai onko se vain avaruusromua, joka on irronnut ISS:stä tai jostain muusta avaruusaluksesta?

Jos tämä olisi ollut yksittäistapaus, niinkutsuttu Musta Ritari voisi olla avaruusromua, mutta vuosien mittaan monta muuta näistä tunnistamattomista kappaleista, kuten Musta Ritari, on havaittu Maapallon yllä ja toistuvat havainnot eivät voi olla enää yksittäistapaus.

Alla on joitain kuvia näistä kohteista avaruudessa.

Alla oleva video syventyy Mustan Ritarin ilmiöön:

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.