Ihmisfenotyypin geenimuokkaus alkoi 400 000 vuotta sitten

Peter Moon puhuu matkastaan Romaniaan, jossa hän teki tutkimusta Transylvania Rising -kirjasarjaansa varten. Haastattelussa hän keskittyy puhumaan siitä mitä hän löysi luolasta Cioclovinassa, mikä hänen mukaansa on selvää näyttöä siitä, että luolassa on aikareaktori. Hän uskoo, että luola on erityisen merkityksellinen 20 vuoden planetaarisessa biorytmissa, josta on puhuttu myös Montauk-projektin yhteydessä, joka seuraavaksi esiintyy vuonna 2023.

Haastattelun jälkipuoliskolla Moon keskittyy sarjan kuudenteen kirjaan Forgotten Genesis, jossa ihmiskunnan geneettinen alkuperä paljastetaan. Moon käsittelee sitä miten sarjan päähenkilö Radu Cinamar pääsee käsiksi holografisiin tallenteisiin, jota auttaa ihmiskunnan alkuperän ymmärryksessä olennot, jotka ovat peräisin maanalaisesta sivilisaatiosta nimeltään Apellos.

Moon kertoo Cinamarin informaatiosta koskien kahta ihmisgenotyyppiä, joiden avulla siriuslaiset voivat inkarnoitua Maapallolle, ja heitä palvelevasta työläisrodusta.

Ensimmäinen genotyyppi on nimeltään E N L, ja sillä on avaruusolentojen geenejä ja näin paremmat psyykkiset ja mentaaliset kyvyt. Toinen genotyyppi E N K olisi robustimpi ja paremmin sopiva Maapallon olosuhteisiin. Moon puhuu siitä miten siriuslainen geenitieteilijä Tenekau (eli Enki) on vastuussa kahden ihmisgenotyypin luomisesta, joita sitten sekoitettaisiin keskenään ja luotaisiin pitkäikäinen hybridilaji, josta puhutaan muinaisissa teksteissä kuten luettelossa Sumerin kuninkaista sekä Manethon Egyptin historia.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.