Japan Airlinesin pilotti näki UFOn

Marraskuun 17. päivänä 1986 japanilaisen lentoyhtiön Japan Airlinesin lentorahtialuksen miehistö näki kolme tunnistamatonta lentävää esinettä Alaskan yllä. Boeing 747 rahtikone oli rutiinilennolla Pariisista Tokioon lentäen 966 km/h vauhdilla 10 600 m korkeudessa. Kone oli suunnannut kohti Alaskan Anchoragea tankkaamaan kun kello 17:11 kapteeni Kenji Terauchi raportoi nähneensä kolme suurta esinettä 610 metriä heidän alapuolellaan, joista suurin hänen mukaansa näytti kuorelliselta saksanpähkinältä.

Kapteeni Terauchi lisäksi kuvasi suurinta alusta kaksi kertaa rahtialuksen kokoiseksi. Tarkkailtuaan usean minuutin ajan esineitä samassa vauhdissa kuin rahtialus. KAksi pienempää esinettä liitivät 305m aluksen edessä, niin että kapteeni sanoi että hän kykeni tuntemaan niiden hehkun. Armeijan tutka havaitsi kaksi esinettä seuraamassa lentoa ja FAA pyysi lupaa hyökkäykselle, armeija ei tehnyt mitään kuitenkaan, esineet lopettivat lennon JAL 1628 seuraamisen ja kone laskeutui turvallisesti Anchorageen kello 18:20.

https://www.youtube.com/watch?v=Uh5IKmWDmHk

 

Kapteeni Terauchi siteerasi virallista FAA:n raporttia että esine olisi ollut UFO. Kuitenkin tuntemattomista syistä FAA ei tutkinut tapausta enempää.

USA:n ilmavoimien KC 135 -suihkukone lensi Anchoragesta Fairbanksiin, ja se näki saman esineen tammikuussa 1987. He sanoivat että esine oli 12m etäisyydellä heidän koneesta. Esine sitten katosi näkyvistä.

Kapteeni Terauchi menetti lentolupansa raportoidessaan tapauksesta julkisesti, mutta 15 vuotta myöhemmin tarinaa käsitteli John Callahan, eläköitynyt FAA:n johtaja. Callahanin mukaan hänen pomonsa FAA:n johtaja amiraali Donald D. Engen briiffasi presidentti Reaganin tiedejoukkoa, FBI:a ja CIA:a Washington DC:ssä. Me tiedämme yksityiskohdat tänään koska Callahan otti osaa salaiseen kokoukseen ja talletti kaikki ääni- ja kuvatallenteet tapauksesta.

Tässä on hänen todistuksensa Disclosure Projectin pressitilaisuudessa vuonna 2001:

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.