Kaksi UFO-havaintoa USA:n itärannikolta

 Havaintopäivä: 2-15-2017 ja 3-3-2017

Havaintopaikat: Florida ja New York, USA

Tässä on kaksi hienoa UFO-havaintoa jotka ovat erittäin samankaltaisia ja vain muutaman viikon päässä toisistaan. Molemmat sattuivat itärannikolla, molemmat sattuivat yöllä ja molemmissa havaittiin useita kiiltäviä esineitä.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:
Ensimmäinen video – Homestead, Florida – 02-15-17

Tämä tapahtui Homesteadissa, Floridassa vuonna 2016, useat raportit viittaavat siihen että sen havaitsi usea ihminen. Olen lentokonemekaanikko ja en kykene selittämään tätä videota usean vuoden kokemuksellani ilmailualasta.

Toinen video – Jamaica, NY – 03-03-17

Olin huoneessani säätämässä sälekaihtimiani ja katsoin ikkunastani kuuta kuten normaalisti teen. Kuten tavallista, näin valonsäteiden säteilevän kauempaa. Ne eivät olleet lentokoneita koska olen nähnyt lentokoneita etäältä yöllä ja tiedän että niistä ei lähde noin paljon valoa eivätkä ne ole niin isoja. Olen havainnut esineitä useina kuukausina aiemminkin, mutta en oikeastaan ole kiinnittänyt niihin mitään huomiota sillä luulin aina että ne ovat peräisin Kennedyn lentokentältä. Mutta JFK on enemmän oikeallapäin havainnosta. Lentokone tai helikopteri saattaa usein näkyä koska lentokenttä on tuossa suunnassa. Luulin että ne olivat vilkkuvia moottoripyörän valoja ja niiden edessä olisi puu jonka lehdet pöllyävät. Oikealla puolella tai viimeinen valonsäde oikealla jatkuvasti liikkui oikealle ja sitten ilmaantui muutaman sekunnin tai minuutin jälkeen. Jos kyseessä on UFO, se olisi hieno löytö koska pidän kosmologiasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.