Kuvasiko NASAn satelliitti vahingossa avarusaluksen Andromedalta?

Vuosina 1943-45 saksalaisilla oli projekti nimeltäään Andromeda-Gerät (Andromeda-laite). Andromeda oli erittäin suuri sikarinmuotoinen avaruusalus. Aluksen sisällä olevat kaksi hangaaria oli suunniteltu pitämään sisällä pienempiä aluksia kuten Vril 1, Vril 2 ja Haunebu.

Toisen maailmansodan lopussa USA:n armeija löysi yhden näistä massiivisista sikarinmuotoisista aluksista sekä niiden speksit ja piirustukset. Avaruusalus ja muut pienemmät UFOt siirettiin USA:n samalla kun insinöörit ja tiedemiehet, jotka ”Andromeda-laitteen” parissa työskentelivät, tuotiin heidän mukanaan Amerikkaan jossa he jatkoivat salaisen avaruusprojektin parissa työskentelyä.

Näiden teknologioiden ollessa erittäin kehittyneitä verrattuna vuoden 1945 teknologiaan, niiden suunnitteluun on täytynyt saada apua avaruusolennoilta.

Andromeda-laitteeseen liittyen, tohtori Hermann Oberth, joka keksi rakettialuksen saksalaisille toisen maailmansodan aikaan ja myöhemmin auttoi Amerikkaa avaruuteen, kryptisesti totesi, ”Me emme voi ottaa kunniaa tiettyjen tieteenalojen edistyksestä itsellemme yksin, meitä on autettu.”

Kun häneltä kysyttiin ketkä ovat auttaneet, hän vastasi ”Toisten maailmojen asukit.”

Oberthin kollega, joka myös palveli kolmatta valtakuntaa,  Werhner Von Braun, päästeli samanlaisia ajatuksia ilmoille maapallon ulkopuolisesta todellisuudesta kun hän vuonna 1959 sanoi, ”Me olemme vastakkain voimien kanssa jotka ovat paljon oletettua voimakkaampia, ja joiden tukikohta on meille tällä hetkellä tuntematon. Enempää en voi tällä hetkellä sanoa. Me olemme tällä hetkellä astumassa lähempään kontaktiin näiden voimien kanssa, ja kuuden tai yhdeksän kuukauden päästä voi olla mahdollista puhua aiheesta tarkemmin.”

Jos me nyt katsomme kahta NASAn Lasco C2:n ottamaa kuvaa joulukuun 19. ja 23. päivä 2016, havaitsemme molemmissa kuvissa suuren sikarinmuotoisen esineen.

Se mikä on silmiinpistävää, on että esineet näyttävät toisiltaan. Lisäksi kyseessä on todennäköisesti avaruusalus joka kiertää aurinkoa, jonka Lasco on vahingossa kuvannut.

Vuonna 1945 saksalaiset tiedemiehet olivat jo kykeneväisiä rakentamaan sikarinmuotoisen avaruusaluksen. Nyt 70 vuotta myöhemmin voit kuvitella sellaisen esineen olevan yksi kehittyneimmistä avaruudessa lentävistä esineistä, joka kykenee matkaamaan toisille planeetoille ja vielä pidemmälle. Vaikka me emme voi osoittaakaan sitä todeksi, NASAn kuvissa näkyvä avaruusalus voisi hyvin olla kehittyneempi versio alkuperäisestä Andromeda-laitteesta.

Linkit kuviin:
https://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2016/c2/20161219/20161219_1712_c2_1024.jpg
https://sohowww.nascom.nasa.gov/data/REPROCESSING/Completed/2015/c2/20150823/20150823_2124_c2_1024.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.