Kuvernööri tunnustaa: Phoenixin valot olivat ulkoavaruudesta!

Vuonna 2006 entinen Arizonan kuvernööri Fife Symington myönsi olleensa silminnäkijä Arizonan tunnetuimmalle UFO-havainnolle, ja että hän uskoo sen olevan peräisin ulkoavaruudesta. Hänen lausuntonsa noteerattiin uutisissa ympäri maailman.

Phoenixin valojen UFO-tapauksen 20-vuotisjuhlan kunniaksi dokumentaarikko, joka ensimmäisenä sai Symingtonin tunnustuksen, jakoi ennennäkemätöntä kuvamateriaalia haastattelusta hänen vuoden 2016 esityksensä aikana kansainvälisessä UFO-kongressissa.

Nyt Foxin luvalla esitämme haastattelun tässä lukijoille.

Juuri julkaistussa kuvamateriaalissa Symington sanoo uskovansa UFO-havainnon tulleen eskaloiduksi komentohierarkiassa.

“Tämänkaltaiset asiat nousevat komentohierarkiassa Pentagoniin asti”, selittää Symington. “Me soitimme Pentagoniin… uskon heidän tietäneen että siellä oli havaintoja, mutta he eivät puhuneet asiasta”.

Mitä viralliseen ilmavoimien vastaukseen tulee, UFOja pidettiin hätäraketteina. Symingtonin mielestä tämä on ”täyttä soopaa”.

“Olen nähnyt korkealle ammuttavia hätäraketteja ennen. Ei ole mitenkään mahdollista että ne olivat hätäraketteja.”

Siihen mitä Phoenixin yli lensi maaliskuussa 1997, Symington sanoo että “Sitä ei ole koskaan selitetty.”

Sitä mitä nyt nimitetään ”Phoenixin valoiksi” oli UFO-havaintojen sarha maaliskuun 13. päivänä 1997.  Se on pitänyt Arizonan kuohumassa aina siitä asti. Yli 1000 silminnäkijää astui esiin, mukaan lukien Arizonan entinen kuvernööri Fife Symington.

Symington ensin myönsi nähneensä esineen tässä Foxin haastattelussa. Fox tarjosi Symingtonille todistuksen useilta silminnäkijöiltä jotka olivat pettyneitä tapaan jolla Symington käsitteli tapausta vuonna 1997.

Symington sitten myönsi Foxille että hän näki myös esineen, ja hän myönsi että se ei ollut tästä maailmasta. Fox ei odottanut tätä vastausta.

Haastattelun jälkeen uutiset Symingtonin tunnustuksesta vuosivat ja häntä pyydettiin jakamaan kokemuksensa CNN:lle ja muille uutiskanaville.

 

Blogger Tricks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.