Lasvegasilainen nainen nähnyt useasti Pitkiä Valkoisia poistumasta Nelliksen lentotukikohdasta

Havaintopäivä: helmikuun 8, 2017
Havaintopaikka: Las Vegas, Nevada, USA
Lähde: http://www.ktnv.com/news/woman-claims-ufo-sighting-in-north-las-vegas

 

Las Vegas on lähellä tiuhaa avaruusolentojen aktiviteettia. Hieman Las Vegasin ulkopuolella on Nelliksen ilmatukikohta, jolla Pitkät Valkoiset piipahtavat omassa tukikohdassaan lähellä vanhaa ampumarataa (kaikki  on aidattu ja vartioitu). Se on massiivinen tukikohta, yli 3500 neliökilometriä! Enemmän kuin pienessä valtiossa. Joten miksi ilmavoimat tarvitsisi niin suuren alueen itselleen? Koska he ovat antaneet sen avaruusolennoille maanalaisia tukikohtia varten. Joskus olennot käveleskelevät alueella, joten ilmavoimat ovat antaneet heille oman alueensa jotta he eivät vahingossa törmäisi ihmisiin.

 

Uutiset kertovat:

POHJOINEN LAS VEGAS (KTNV) – Nainen sanoo nähneensä saman omituisen valon kaksi kertaa kotinsa lähellä Martin Luther King -bulevardilla sekä Carey Avenuella pohjoisessa Las Vegasissa. Hän uskoo kyseessä olevan UFOn. Gwendolyn Mathews sanoo ilmiön alkaneen sunnuntaina puoli kahdeksan aikaan illalla.

Hän näki saman valon olevan paikallaan kun hän kuvasi sitä Facebook Liveen yli tunnin. Hän sanoo zoomailleensa kiikareillaan, näytti siltä kuin siitä olisi tullut laskeutuisalusta, näyttäen hieman mustekalalta. Hän sanoo saman valon ilmaantuneen uudestaan tiistai-iltana.

”Mikä se onkin, se on kaunis. Se ei ole lentokone tai drone”, Mathews sanoo. Me kyselimme pohjois-Vegasin lentokentältä sekä McCarranin lentokentältä UFOsta. He ohjasivat meidät FAA:lle joka sanoi ”me emme ole kuulleet mitään tavallisuudesta poikkeavasta toiminnasta alueella. En aio spekuloida sillä mikä se voisi olla.”

 

Mathews silti uskoo sen voineen olla ulkoavaruuden vierailijat. ”Tiedän mitä näin kiikareilla, tiedän mitä tunsin”, hän sanoo. Alkuperäisen tarinan lähetetyksen jälkeen katsoja, joka työskentelee sääasemalla lentokentällä, sanoi kyseessä olevan Venus-planeetan. Hän sanoo sen vaikuttaneen ”katoavalta” koska se meni pilven taakse ja sanoo meillä olleen taivaalla olleen cirrus-pilviä puolipilvisen sään aikaan koko illan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.