Liuta UFOja tulee alas taivaalta Alaskassa

Havaintopäivämäärä: huhtikuun 14, 2021 mutta raportoitu myöhemmin
Havaintopaikka: Alaska, USA

Alaskassa asuu vähiten tiheästi ihmisiä USA:ssa, joten on järkeenkäypää että avaruusolennoilla olisi paljon helpompaa piiloutua kansalta kuin tiheämmin asutuilla alueilla.

Hieno löytö. Youtube-käyttäjä ”Sky360” tekee softaa jolla siepata lentäviä kohteita. Ja softa oppii, siinä on omanlaisensa tekoäly. Tämä on kuvattu sillä softalla. Näin muutaman videon, joissa hän tapasi muita kehittäjiä, ilmeisesti ohjelmistoa kehitetään edelleen. Se on hieno. Koska ihminen ei kuvannut tätä, havaintoon ei liity biasta. Tämä on puhdasta kamerakuvaa.

Silminnäkijä uskoo tämän olevan säähavaintopallo, ja se onkin samannäköinen, mutta paikkansapitämätön oletus. Jos katsot videota tarkkaan, huomaat 31 sekunnin kohdalla toisen UFOn, joka tulee kuvaan ruudun oikeasta reunasta ja liikkuu kahta suurempaa kohden. Lisäksi 33 sekunnin kohdalla, kun kaksi suurempaa ovat putoamassa, neljäs leijailee niiden alapuolella ja odottelee niitä. Kaksi muuta kohdetta eivät käyttäydy rikkinäisen pallon tavoin, vaan älykkäässä ohjauksessa olevan aluksen tavoin. Tämä video on kiistämätöntä näyttöä siitä, että avaruusolennot lentävät ryhmittäin.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Mahdollisesti räjähtänyt pallo tulee alas Alaskassa. Kyselin kadonneista säähavaintopalloista Alaskan yllä, mutta kyselyt eivät tuottaneet tulosta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.