UFO poistuu Etna-tulivuoresta

Havaintopäivämäärä: helmikuun 21, 2022
Havaintopaikka: Etna, Sisilia
Lähde: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/italia/sicilia/catania/vulcano-etna-versante-nord.html

Tämä UFO kuvattiin kiitämässä ulos tulivuoresta niin nopeasti, että se jäi talteen videolle vain muutamaan freimiin. Se on nopea, niin nopea että ihmissilmä ei huomaa sitä. Minulla oli onneksi nauhoitus päällä ja kuvasin sen kun menin keittiöön hakemaan mehua. Kun tulin takaisin, huomasin yksittäisellä freimillä paksun lautasen, ja se näytti metalliselta. Mietin että ei, se on lintu, mutta sitten kaksi kotkaa lensi ohi. Ne eivät näyttäneet yhtään siltä kuin tuo UFO!

Kotkat olivat mustia ja niiden siivet erottuivat selvästi. Kuitenkin UFO on jokseenkin sumea, harmaan metallinen ja ovaalin muotoinen. Monet UFO-raportit sisältävät kuvia ja silminnäkijöiden todistuksia sumeista lautasista. Voimanlähdejärjestelmä luo sumeudeuden.

Halusin kertoa löydöksistäni. Ei ole paras löytöni, mutta kuitenkin näyttöä siitä että UFOt ja tulivuoret liittyvät toisiinsa mielenkiintoisilla tavoilla. Avaruusolennot, joita on monia, ovat rakentaneet tukikohtia kymmeniä tuhansia vuosia sitten näiden tulivuorten alle, sillä ihmiskunta ei koskaan löytäisi niitä. Tukikohdat ovat 4-6km syvyydessä tulivuoren alla.

Alus laskeutuu, aluksen ympärille muodostuu suojakenttä. Suojakenttä suojaa alusta ja se avaa tunnelin, jota pitkin se kulkee turvallisesti.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.