Massiivinen sikari-UFO Andeilla Chilessä

Lennolla Puerto Montt’sta  Santiagoon lentomatkustaja kuvasi osittain verhoutuneen sikarinmuotoisen UFOn Andien yllä Chilessä marraskuun 11. päivä 2020.

”Nimeni on Rodrigo, olen chileläinen, lensin marraskuun 11. päivänä 2020 lennolla H272 Puerto Montt’sta Santiagooon (lähtöaika 18:36,  saapumisaika 20:14).

Saavuin arviolta kello 20 Santiagoon. Katselin maisemaa (Andien vuoristoa), yksinäinen ainoa ”pilvi” (tumma ja paksu, madon muotoinen) sai huomioni, ”sadepilvityylinen”, Montana-vuoren huipun yllä. Ikkunastani katselukulma oli noin 65 astetta.

Koneen ollessa samaan suuntaan ”pilven” kanssa, huomasin että se alkoi ”hälvetä” (luulin että se olisi jotain normaalia, tuuliin ja korkeuteen viittaavaa) ja se pysyi siellä pilven oikeassa reunassa. Pieni ”valkoinen valonvälähdys” sai huomioni ja en uskonut mitä silmäni näkevätkään.

Hämmästyin. Käänsin katseeni matkustamoon sisälle olisiko joku muu katsellut samaa kuin minä, lähimpänä minua olevat henkilöt nukkuivat maskit naamalla (istuin keskipenkillä). Yritin kaivaa lukossa olevaa puhelintani ja joka avataan kasvontunnistuksella, menetin arvokkaita sekunteja käyttämällä näppäilylukkoa. Puhelimen avattuani keskityin ”pilveen”.

Kuten näkyy, se ei enää ollut ”sadepilvi”, vaan se muuttui kiinteämmän ja selkeämmän oloiseksi.

Ensimmäisen kuvan jälkeen laitoin videon kuvaamaan hidastuksella, josta voi nähdä että se ei ole enää ”pilvi” vaan ”kiinteä levy” (se oli käynyt läpi muodonmuutoksen).

Oli huikeaa nähdä UFO. Referenssinä kartasta etsimällä vuorenhuippu näkyy, että UFO oli arviolta 6 kilometrin pituinen.

Kun kone tekee U-käännöksen ja valmistautuu laskeutumaan, sillä hetkellä ajattelin että olin menettänyt näköyhteyden UFOon, mutta yllätyksekseni näin sen uudelleen jälleen Andien vuoristossa, horisontissa, jolloin kaivoin puhelimeni uudestaan ja otin viimeisen kuvan ja videon.

MUFONin tapaus.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.